Як би то не казали, чи писали наукові статті, але епідемії немає саме завдяки щепленням. ІМХО Да, згоден, після них ускладення бувають, але ж ніхто не знає які бувають ускладнення в результаті хвороби!!!! ІМХО ніхто з нас, в т.ч.і я, не знаємо як важко боротись з цими хворобами, результатами і ускладненнями цих хвороб.
Чомусь зараз пригадалась Друга світова війна, коли наші діди і прадіди шли проти ворога, і чим меньше було в них досвіду володіння зброєю і технікою бою, тим першими вони лягали в боях. ЗАРАЗ ми всі це "солдати", а наші "вороги" - хвороби. Перемогти ворога можна лише досвідом і власними навиками. Навіщо нам така армія, коли з військових частин лунають поодинокі новини про самогубства, отримання калітства чи дідовщини??? - виходить що вона нам не нада. Тоді що ми будемо робити в випадку повторення Другої світової? Епідемії, в порівнянні з війнами, не поділяють на військових та цивільних, на старих та малих, багатих та бідних,а єдиною зброєю є память і навики імунітету + профілактика. МІй роздум - це паралель
Все рассуджения хороши до того момента, пока осложнение после прививки(по разным причинам) не коснутся ,непосредственно,( упаси Бог) собственного ребенка..... А до тех пор-это там, далеко, у кого-то другого.....Издержки вакцинации....
makey_s (12.04.2013, 11:56) писал:Чомусь зараз пригадалась Друга світова війна, коли наші діди і прадіди шли проти ворога, і чим меньше було в них досвіду володіння зброєю і технікою бою, тим першими вони лягали в боях. ЗАРАЗ ми всі це "солдати", а наші "вороги" - хвороби. Перемогти ворога можна лише досвідом і власними навиками.
Смешалиь в кучу кони, люди ... Не хочу обидеть но или с историей ВОВ плохо или с историей прививок совсем не знакомы вы..
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Здравствуйте. Не могу для себя решить, нужны ли моему сыну прививки( вакцинация)? Сейчас ему 2г10м. Делали БЦЖ в роддоме, АКДС в пол года, манту в 2 года, АКДС-2 в 2г3м. После последней проболел всю осень и пол зимы( может, совпало с вирусной активностью). Не хочу больше подрывать иммунную систему малыша. Медсестра из 1-ой поликлиники приходила, приглашала на прививку. Я спросила о покупке справки, на что она ответила: " Он же мальчик!... а в песке будет рыться, а там столбняк! у нас хорошие вакцины! вы что, приходите!!!" Осенью в сад будем сдавать. Как решить эту проблему? Где можно купить справку в Кременчуге? мой номер 0962101177, буду очень благодарна за подсказку. Спасибо.
пенсионер
старейшина
старейшина