писатель (26.11.2012, 21:46) писал:почути заяву мера міста Олега Бабаєва, що завтра він не виноситиме це питання на сесію міської ради. Решта мер та його команда будуть думать - і прийдуть до батьків через місяць вже з "економікою" в руках
писатель (26.11.2012, 21:46) писал:Мітинг буде завтра в 9-00 - від нього теж нікуди не дінешся.
Ще раз повторив - рішення не прийнято. Питання відтермінували на місяць. Тож через місяць знову стане пан Андрій Погрібний і скаже - грошей немає, чотири школи скорочуємо
Чого ви нервуєте Сергію ? За "Посейдон" ? Так я вам одразу скажу - сесія прийме рішення забрати землю і справу далі розглядатимуть у судах. Що тут не зрозуміло? Будуть суди. Спочатку один, потім другий, потім третій. Які питання - це всі і так знають. Але питання школи це не стосується. Питання міського бюджету теж не стосується. Все нормально - далі по землі справа суддів, адвокатів і всього іншого та необхідного в таких випадках
Нічого там такого немає особливого. Людей на автобусі ніхтио не везтиме, хто хоче, той і прийде. Да і мер сьогодні в школу прийшов, аби пересвідчитися чи все так як ЗМІ пишуть і там справді люди виступають. Виявляється справді все так - батьки теж прийшли і люди не мовчали. Це нормально - що тут поганого. Зато рішення не приймуть про будівлю та її реконструкцію - тобто місяць школа живе точно, а там побачимо
Я чесно кажу - на мітинг потрібно йти . Бо інакше через місяць як покажуть нам "економіку" з закриттям всього що можна , так точно буде ужас і жах. До всього ніхто з міського начальства не сказав, що школа ця існуватиме без проблем. Цього на зборах сказано не було
І щодо школи - моя думка наступна . Справді нам трошки вдалося допомогти цьому батьківському комітету. Там три жінки , які вистояли і не здалися. Наша ж участь в цій справі мала. Ми всі просто їм допомогли.
Цитата:Аааа, вона как... через месяц уже 4 школы будут закрывать. Так же как завтра 14-ю?
Сергію - буду вас гукать на прес-конференції, аби ви були в курсі , хто і що каже . Це не мої слова, а заступника першого міського голови оприлюднені вголос перед великою аудиторією.
Цитата:Так Шнур будет с "Выборы, выборы, депутаты..."? Или репертуар корректируется?
А хіба крім земельного дерибану ці депутати міськради щось зробили гарного і корисного. Щось не пригадую такого. То чого репертуар мінять - з якої причини ?
Про закриття шкіл він не так казав - що через місяць, але список Андрій Погрібний оприлюднив. Сказав, що уточнюється і вирішується. Все це є. Ніхто тут зайвого не додасть і те, що було, не прибере.
Сергію - у нас у кожного диктофони, камери і т.д. Що таке в суд подають на журналіста - всі знають дуже добре. І це нікому не потрібно Тож зайвого і того, що не було - ніхто не припише. Тільки те, що є насправді і не більше - бо це чревато наслідками
А люди прийшли на ці збори, їх було багато - місця вистачило не всім, тож частина стояла. Але збори були мирними - сторони шукали порозуміння сьогодні. От тільки не впевнений я що його знайшли
Цитата:Міський виконавчий комітет й мер міста Олег Бабаєв не будуть боротися за збереження соціальної інфраструктури міста. Зокрема, не будуть відстоювати школи від закриття. Навпаки. Вони спочатку закриють ЗОШ №14. А згодом, закриють ще 5 середніх навчальних закладів. Однак це буде не скорочення, а як кажуть наші чиновники – «оптимізація». На спеціальні прес-конференції у міському виконавчому комітеті перший заступник міського голови Андрій Погрібний пояснив – чому влада Кременчука не буде відстоювати інтереси дітей та дорослих.
Отакий все це матиме вигляд в газеті цього четверга.
Читаю-читаю тему и не пойму никак чего это на писателя наезжают и в чем, собссно, его обвиняют? Он, чтоли, нафантазировал тему закрытия школы?Сначала Ива, теперь еще и Канарский подключился Прекращаем переходить на личности и вести дебаты в стиле "сам дурак"! Канарский, Вас это особенно касается:-)) Заработаете предупреждение
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Та ніхто ні на кого не їде - просто пан Канарський відстоює права нашої мерії на економію бюджетних коштів на дітях та право на "оптимізацію" освітянських закладів. Я теж за економію бюджетних коштів, але кажу, що оптимізація, скорочення витрати на утримання, перш за все повинна стосуватися наших чиновників - мера та його заступників, а потім вже і всього іншого. Отакі у нас різні точки зору. Тобто в чомусь однакові, а в чомусь і різні
Нам просто дорікають, що ми жорстко їдемо на міську владу. Все правильно - жорстко. І не тільки на міську . Але нікого не ображаємо при цьому і намагаємося говорити правду. Як там написано - по справам його і буде
Цитата:Мер Олег Бабаєв зустрівся з батьками школи №14
Сьогодні, 22:21
Сьогодні увечері мер Кременчука Олег Бабаєв провів дві зустрічі в приміщенні школи №14 - спочатку він поспілкувався з педагогами (причому цю короткотривалу зустріч намагалися провести без журналістів), а потім - майже півтори години відповідав на питання батьків.
О 17.00 Олег Бабаєв прибув до школи у супроводі охоронця і купи своїх підлеглих - начальника управління освіти Геннадія Москалика, заступників А.Погрібного і В.Калашника, керівника свого апарату О.Головача тощо. Спочатку мер пішов оглядати школу. Причому журналістам, що ув'язалися за ним, він кинув "Дайте нормально подивитися школу".
Оглядини приміщення мер традиційно почав із туалету. Цей заклад його не вразив. Потім, побігавши поверхами, мер шурхнув у один із кабінетів. І представники преси тільки через кілька хвилин зрозуміли, що Олег Бабаєв пішов спілкуватися з педколективом.
Зустріч була трохи напруженою. Учителі не запитували про те, що їх хвилює найбільше - долю школи. А мер почав розповідати, що за два роки вдалося досягти загалом. Освітлені вулиці, чисті під'їзди...
Через півгодини Олег Бабаєв спустився в актовий зал, де його чекали батьки. Було помітно, що мер хвилюється, очікуючи неприємної розмови. Зустріч він побудував у формі діалогу. Батьків на збори прийшло досить багато - актовий зал був заповнений ущерть. Мер на власні очі переконався, що на зустріч прийшли таки батьки, а не якісь міфічні опозиціонери, організовані журналістами, як, певно, його запевняли підлеглі.
Після вступу про світлі вулиці і чисті двори мер нарешті перейшов до суті. "Ми не збираємося закривати школу, це неправда, - перший обнадійливий меседж із мерських уст завершився песимістично. - Після того, як ми зробимо ЦЕ, всі будуть задоволені". Що таке ЦЕ, з'ясувалося через кілька хвилин. Олег Бабаєв мав на увазі "оптимізацію". За цим красивим словом мер сховав сумну суть - школу таки хочуть закрити.
Батьки невдоволено загули. Фраза мера, що зазвичай позитивно діє на політиків "і я вам обіцяю, в цьому приміщенні не буде комерційних структур" у простих народних мас не викликала бажаного ефекту. "І що нам до того, якщо ви заберете у нас школу?" - пролунало логічне запитання.
Розмова була спокійною і доволі конструктивною. Батьки розповідали про те, як зустрічають їхніх дітей у школі №14 і чому вони не хочуть її міняти на сусідній престижний ліцей. Говорили про психологічні травми, які отримали діти, що вчилися в приватній школі "Ада" після її закриття (14-та школа прийняла цілі класи цього навчального закладу), про те, що через пару років влада зіткнеться з дефіцитом шкіл, як нині - з дефіцитом садочків, про улюблену школу і чудових педагогів.
Мер намагався не відступати від своєї тези про необхідність оптимізації, однак, аргументи людей його зачіпали. Основним його меседжем було: завтра на сесії питання не розглядатиметься. Та навчений порожніми обіцянками народ вимагав гарантій. "Оце ви прийшли до нас тільки, щоб завтра ми на мітинг не вийшли, чи скажете нам щось обнадійливе?" - прямолінійність запитання не залишала Олегу Бабаєву вибору. Він сказав, що кожен із батьків має сам вирішувати, чи приходити йому на пікет міської ради. Але він подумає над питанням долі школи і ще раз зустрінеться з батьками. Почекаємо.
Як відомо, завтра, 27 листопада, о 9-й годині ранку батьківський комітет школи №14 закливав кременчужан прийти під міську раду на площу Перемоги і висловити свій протест проти закриття школи. Після зустрічі з мером пікет все таки вирішили проводити. Аби депутати і чиновники побачили настрої людей щодо існування школи №14.
у нашому районі є невелика школа, в якій вчиться не так багато учнів. Інколи вона випускає один одинадцятий клас, а інколи і два. Залежно від напливу дітей. І якщо почнуть закривати школи, то мені здається, що через пару років доля прийде і її. Не можна цього допустити! Тому, закриття шкіл треба зупинити! На мітинг би прийшла, лише немає можливості(
Iva, Якщо закриватимуть Вашу рідну школу, у Вас буде аналогічна реакція і лише тому, що в ній не вчаться Ваші діти. Але, в ній вчаться діти батьків, з якими Ви сиділи за однією партою!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
А вот мой ребёнок учится в 11-м лицее и в классе 31 человек!Каким образом они уплотнять собираются классы!? Все родители просто в шоке!!Погребному просто нужны деньги,чтобы купить у себя новые деревья....старые они монотонно уничтожают по ул.Октябрьской. Розы списанные в "Гарди" и купленные за счёт экономии на тепле имеют такой же плачевный вид, как и молодая команда Бабаева.........
Я не умею выражать сильных чувств, хотя могу сильно выражаться.
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.