ЗОШ 14 закриють

0
Горожане
+ 13
Местный

Kanarsky (19.11.2012, 23:09) писал:Где эти возмущённые массы?


а про массы речи не было. Вот именно, что всем остальным пофиг. Я знаю, что проблема школы только в том, что нет липовой статустности типа лицея, гимназии, коллегиума. Глупые родители ведутся на эти приманки. А зачем ребенку китайский язык, экономика и пр. лишь в качестве ознакомления. Пусть базовые предметы усвоят хорошо. А школы типа "элитных" позволяют "перебирать харчами" и методично "выедать" из заведения проблемных детей. То ли дело 14 школа, берут всех, работают с "отсортированным материалом". С другой стороны - обеспечат ли работой уволенный персонал, или им прямая дорога в центр занятости. Я в этой воронке в свое время побывала. Выплюнули и адью. Крутись, вертись как хош, твои проблемы.
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

yelis (20.11.2012, 08:55) писал:Крутись, вертись как хош, твои проблемы.


- Капитализм!
Государство отвечает, лишь за принятие законов и должно заботится об их исполнении (причем не избирательно, а "по букве" для ВСЕХ!), а всё остальное верно: "твои проблемы
Серьёзные вопросы решаться должны с помощью серьёзных аргументов. таковыми могут быть, только беспристрастные цифры, а уж к ним в качестве приложения - эмоции.
Таким аргументом в данном вопросе, может быть только динамика демографии по данному району. Необходимо отследить за определённый период число первоклашек по годам в обоих школах, и динамику рождаемости по этому району за тот же период.
Тогда будут (или, наоборот, НЕ будут) веские аргументы, которые можно представить широкой публике или в вышестоящие инстанции!

А бредни типа:

писатель (19.11.2012, 17:38) писал:не ви школу відкривали і ви не можете її закрити.


- аргумент только для программы плюс, да и то для одного её редактора.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
13:12, 20.11.2012
Іва - дінаміка загальна нині є по дитячим закладам. І дінаміка, і наслідки і висновки. По мікрорайону її ніхто не відсліжує. ( яким має бути мікрорайон - 3 будинки чи 30?)
Однак у нас є досвід з того що вже було і ми можемо сказати, бо бачимо владні рішення, що з цього буде. Ми можемо сказати, наскільки шкурка в цьому випадку буде варта вичинки. У нас є аргументи щодо використання бюджетних коштів, яких нині не вистачає.
Друже - не думайте, що ви в цьому житті один лише розумний хлопець, а всі інші - ні. Це ілюзія.
Динаміку демографії по даному району, на яку слід опиратися залиште собі. Ми знайдемо інше. Починаючи з законодавчої бази і т.д і т.п.

Ваші доводи про демографію в окремому районі з 30 будинків - це трошки не те, з чим ходять в таких випадках перед владою. Сьогодні ситуація демографічна одна, завтра буде криза й ситуація стане іншою. Хто може сказати, що буде завтра ?
Тут потрібне інше - для початку потрібна точка зору пересічних громадян на дії міськї влади. А далі будуть другі аргументи, почитаєте - вже казав чотири журналісти пишуть в різні газети на цю тему. У четвер все це вийде на сторінках.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (20.11.2012, 11:10) писал:пишуть в різні газети на цю тему. У четвер все це вийде на сторінках.


Не нужно быть предсказателем, чтобы, не дожидаясь четверга, догадаться о содержании этой писанины:
"Люди добрые, вы посмотрите чаво деется... Мэр у вас плохой, вся власть у вас никудышняя... Да до каких же пор?"

А тем временем в Посейдоне...
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Нет - мова не буде йти про мера. Це не стосується питання дітей. Прогноз неточний. Мова про школу енд центр адміністративних послуг.
Горожане
+ 1
Командировочный
ВНИМАНИЕ!

27 ноября (в день сессии, на которой будет голосоваться проект закрытия школы №14), в 9.00, состоится пикет перед горисполкомом в защиту школы и детей!!!
Нас уже готовы поддержать некоторые политические партии. Но этот вопрос - ВНЕ ПОЛИТИКИ!! Мы должны объедениться сейчас вокруг этой проблемы!
На митинге будут присутствовать родители, преподователи, выпускники прошлых лет школы №14. Я бы очень хотел, если бы нас поддержали представители других школ и организаций.

Kanarsky, не думаю что играть сейчас в отъявленного дипломата уместно.
Все это конечно хорошо. "Центр услуг", "неполная школа", "рядом еще много школ есть" и т.д.

Завтра вам скажут что роддом дорого обходится городу. Давайте закроем? У нас же есть еще один. И "совсем рядом".
Что там потом.. А! Больниц многовато? ЗАКРЫТЬ!

Не на том экономят господа.
Взрослому человеку должно быть понятно что это все белыми нитками шито. Слишком быстро это все хочется им обтяпать. Но вот незадача - втихую уже не получится!!
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Комісія з області перевіряє скарги кременчуцьких батьків



У Кременчуці сьогодні запрацювала спеціальна комісія з обласного центру, яка перевірятиме скарги батьків щодо закриття ЗОШ №14. Комісія, до якої входять представники обласного управління освіти, вже зустрілася з представниками міськвиконкому, розповів журналістам перший заступник міського голови Андрій Погрібний.
За його словами, мова на зустрічі йшла про доцільність закриття школи і він вже виклав з цього приводу владну позицію. Зокрема, навів аргументи, чому саме міська влада планує закрити школу.
Як відомо, міська влада Кременчука має намір закрити школу № 14 з порушенням норм закону «Про місцеве самоврядування». А саме: не поставивши перед сесією міськради питання про ліквідацію (реорганізацію) самої школи, на черговій сесії міськради планується розглянути питання про реконструкцію будівлі за адресою вул. Гагаріна, 14 ( приміщення навчального закладу) під центр муніципальних послуг.
У свою чергу, за повідомленням батьків учнів ЗОШ №14, представники комісії поки що не зустрічалися з організаторами акції протесту, яку планується провести перед міськвиконкомом 27 листопада

Цитата: Депутатам Кременчуцької міської ради
Батьків учнів Кременчуцької
загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14,
яка знаходиться за адресою:
м.Кременчук, вул. Гагаріна, 14


Звернення
Шановні депутати!


Як нам стало відомо із засобів масової інформації, 27.11.2012 року має відбутися чергова сесія міськради. Одним із питань, винесених на розгляд сесії, є питання про реконструкцію будівлі по вул. Гагаріна, 14 під центр муніципальних послуг, а також виділення для цього бюджетних коштів. Однак ніде не зазначається, що наразі за цією адресою знаходиться діючий навчальний заклад - Кременчуцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №14.
Ми вважаємо, що підняте питання про закриття шкільної установи незаконне і порушує права представників навчально-виховного процесу. Маючи глибокі переконання в тому, що кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань, висловлюємо протест проти дій , які вважаємо незаконними, а саме: ігнорування чи неправильне трактування відповідних Законів та Постанов щодо оптимізації навчальних закладів. У Постанові КМУ від 19.04.2010р. № 315 « Про схвалення Декларації цілей та завдань бюджету на 2011 р.» є наступне роз’яснення: «Оптимізація мережі навчальних закладів І ступеня починається лише у разі наявності у навчальному закладі менш як 10 учнів, І-ІІ ступенів – 40 учнів, І-ІІІ ступенів – 100 учнів…»
Просимо не підтримати проект рішення про реконструкцію будівлі по вул. Гагаріна, 14 під центр муніципальних послуг, оскільки в цьому приміщенні знаходиться Кременчуцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №14. Підтримавши це незаконне рішення, ви візьмете участь у закритті навчального закладу.
Переконані, що аргументи, які використовують очільники влади, набувають політичної мотивації, оскільки базуються на штучно визначених чинниках.
Батьківська громада Кременчуцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 просить Вашої допомоги у позитивному вирішенні викладеної вище нагальної проблеми.

Звернення підписали 90 батьків учнів
ЗОШ №14 згідно рішенння
загальношкільних батьківських зборів
від 20.11.2012 року
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (21.11.2012, 16:04) писал:Звернення підписали 90 батьків учнів


Это всё, на что хватило всех независимых СМИ вкупе с Визитом?! Не густо.
И это только 90 подписали. Сколько придёт пикетировать сессию?

Под Посейдоном и то больше людей собралось.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Сергію - чим відрізняється це закриття від закриття пологового відділення у Крюкові ?

Цитата:Под Посейдоном и то больше людей собралось.


Є різниця, але я б чесно - не жартував. Там людей везли автобусами, а тут вони самі прийдуть до мерії
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (21.11.2012, 16:17) писал:Сергію - чим відрізняється це закриття від закриття пологового відділення у Крюкові ?


Тем, что в Крюкове это единственное заведение на всю округу. Причём отзывы о нём не в пример лучше, чем о городском роддоме.

писатель (21.11.2012, 16:17) писал:а тут вони самі прийдуть до мерії


Это ещё не свершившийся факт.
Сколько в школе учеников? Почему подписались только 90? Остальным всё равно?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте