ЗОШ 14 закриють

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
20:25, 21.11.2012
Хто був, кого за одну годину знайшли - той і підписав

Стосовно школи - там теж дуже добрі відгуки. Але кажу - закрити будь що легко, а відкрити важко
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
А какая разница, что тем временем в посейдоне для рядового кременчужанина? Его задача, используя столкновение лбами воротил и школу сохранить, и пляж вернуть.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
В же казав як має бути громадянське суспільство. Одне іншому в цьому випадку не суперечить. Проблеми мешканців міста потрібно вирішувати

Немає тут різниці - школу закривають чи лікарню. Це все те, за що ми платимо податки за своєї зарплати.
Горожане
+ 65
Почетный
старейшина

писатель (21.11.2012, 16:56) писал:Це все те, за що ми платимо податки за своєї зарплати.


Ну за центр муниципальных услуг мы тоже будем платить из своих карманов.

П.с. Складывается впечатление, что все мнения в поддержку закрытия школы на форуме строятся на личном негативе в отношении Писателя. Или вы и вправду уверены в том, что от ЦМП для города будет больше пользы нежели от школы? И если все же есть такая неободимость закрыть школу, то почему бы не отдать ее тем же детям, но в другом качестве, в качестве культурно развивающего центра?
Как низко смотреть на всех свысока!
Leonid S. Sukhorukov
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:33, 21.11.2012

Цитата:на личном негативе в отношении Писателя.


дивно все це - я не знаю особисто нікого, окрім Іви та адвоката Ульянова.
Товариство - школа має право на існування. Сьогодні ці матері возять з Крюкова дітей в дитячі садки на Молодіжний. А завтра в яку школу вони повезуть своїх дітей? А щодо економії грошей, то я вас прошу - хто їх економить і де ?
Горожане
+ 1
Командировочный
_andrews_
19:32, 21.11.2012

azalia (21.11.2012, 17:22) писал:Складывается впечатление, что все мнения в поддержку закрытия школы на форуме строятся на личном негативе в отношении Писателя....


Да я вообще в шоке, как эту идею можно поддерживать простому обывателю???
Я еще понимаю позицию безразличия. Это у нас принято.
"Какая-то школа...", "Где-то в центре...", "Да все равно, лишь бы меня не трогали.."
Но как можно поддерживать это??
Что у людей в головах?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
20:28, 21.11.2012
А щодо центру адміністративних послуг, який буде на місці школи, то як я зрозумів - у влади немає поки ясності в цьому питанні. Так переведуть сюди відділ скарг, реєстраційну палату і інспекцію з архітектурного контролю. Решту ж перевести важко - зробити з двох паспортних столів один ? Це глупості.
Перевести представника відділу Держкомзему, але все одно цей офіс буде на ПК "КраАЗ". Будуть видавати загрнапаспорти - цього ще не знають.
Нарахував вчора чергу у інспекцію ДАБК - 10 чоловік в мерії. Робити в будівлі прийом громадян які скаржаться на дахи та решту? У мене немає відповіді на переважну більшість цих питань - у влади немає з цього приводу чіткого бачення. Відомо, що будуть 30 працівників центру - ДАБК, реєстрація і відділ скарг. А решта приміщень, кабінетів ?

Ага - згадав - новий центр надаватиме лише адміністративні послуги влади, але не соціальні ( сказав газеті керуючий справами мерії Шаповалов Руслан)
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

azalia (21.11.2012, 17:22) писал:что от ЦМП для города будет больше пользы нежели от школы


Да. Бесспорно, больше.

azalia (21.11.2012, 17:22) писал:строятся на личном негативе в отношении Писателя


С чего Вы взяли, что к писателю кто-то негативно относится?!
"Давно здесь сидим" © Не можем позволить себе потроллить шоле?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
20:16, 21.11.2012

Цитата:Да. Бесспорно, больше.


Для підприємців - так це краще. Коли їдеш на авто, то не потрібно їхати ще дві зупинки до реєстраційної палати. Палата ця на кінцевій, а ДАБК - у виконкомі
А от для дітей, які їздять з Крюкова в школу й у родин яких немає коштів, аби оплатити внески в ліцей чи гімназію ( ЗОШ №14 - немає там великих мажорів) - хто зна

Цитата:"Давно здесь сидим" © Не можем позволить себе потроллить шоле?


Ото і наші всі проблеми починаються між іншим зі ставлення до себе та ставлення до інших. Але все це мине.

Тільки мине років через 20. За цей час ми всі порозумнішаємо і я теж порозумнішаю. Сподіваюся що так і буде
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:58, 22.11.2012

Цитата:Нарада в мерії сьогодні - прес-реліз


...Головне повідомлення, яке прозвучало під час засідання: у Кременчуці до 2014 р. буде створено Центр муніципальних послуг. Для цього є сильна політична воля міського керівництва, також цього вимагає новоприйнятий Закон. Мета Центру муніципальних послуг м. Кременчука – створення зручних та доступних умов отримання адміністративних послуг мешканцями міста (громадянами та суб’єктами господарювання), підвищення рівня прозорості в наданні адмінпослуг, спрощення процедур надання цих послуг, зменшення умов для корупції.

Учасники засідання також обговорили оціночні витрати коштів та інших ресурсів, які необхідні для створення Центру муніципальних послуг м. Кременчука. Наразі ця сума в еквіваленті складає близько 1 470 000 грн.

Ги - новий нардеп пан Шаповалов і заступник мера перший пан Погрібний їдуть у Тбілісі з 28 по 30 листопада , аби дивитися як там працюють такі центри.
Різниця є маленька між нами і ними - в Грузії таких центрів у приміщеннях школ не будують. Там для цього споруджують нові приміщення
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте