ЗОШ 14 закриють

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
14:05, 23.11.2012
Прес-конференція з цього приводу була сьогодні. Спочатку чесно - розізлився на цих чиновників, але потім все змінилося. Немає у мене з цього приводу ніякого більше негативу - навіть назважаючи, що перший віце-мер Андрій Погрібний закинув, що я винний бо батьки дітей цієї школи до нього на бесіду не прийшли( бо підговорив) . Звісно, це глупості.
Але негативу у мене тут немає не від цього, що "їдуть на мене" .
Причина в наступному . На прес-конф Андрій Погрібний зазначив що грошей для утримання шкіл немає. Мінфін фінансування як це положено, не дає. Уже навіть листи написали ( три штуки ) - а все одно грошей не дають. Раз не дають грошей - значить школу закриють.
А всього мерія планує за цією причиною закрити ще 4 школи. Тоді буде економія. За одне півріччя на закритті ЗОШ №14 зекономлять 600 тисяч гривень.
Почув це і заспокоївся зовсім - сказав тільки - йо. Грошей не вистачало в міському бюджеті завжди. Особливо на школи. Але був покійний Іван Пономаренко. Він боровся. Був мером Леонід Білан. Він теж боровся. Був мером Олег Надоша - він теж боровся. Був Микола Глухов - і він боровся. А Олег Бабаєв - на жаль...Здалися тут наші чиновники і руки підняли.

Гірко це чути від вас, кажу Погрібному, але що поробиш, як ви боротися нездатні. Ну це буває - не може людина щось робить і все. Не може. бо фізично не виходить. Це життя. Може як зекономлять 600 тисяч гривень , то справді буде толк?
Ольга Оленіч, мені її запитання сподобалося. Каже - якщо у вас великі суми витрат за тепло, то поставте у школи газові котли. Ну реальна ж економія буде.
Але на жаль ніхто і нічого не ставитиме. Вобщем. закриє влада міська цю школу, а далі з переліку що бачу ( витрати та кількість дітей) на черзі будуть. ЗОШ №2 - 132 учня, ЗОШ №13 - 175 учнів. № 29 - 176 учнів. У ЗОШ №14 - 236 учнів. Ну якщо наша влада боротися за кременчужан нездатна, ну що тут робить? Жаль, думав вони можуть більше, а так написали три листа в Міністерство і все. Як особи ромьскої національності блін - нацарювали гривню і все

Отака моя думка про цю владу, хоча, чесно, я думав - ці хлопці можуть більше. Але як я бачу - їм це просто непотрібно. А ще - зробити більше, щось справді для міста відстояти, товариші нездатні. Це буває. Я теж не все можу.

Поставив на Фейсбук - нехай читають. Раз наша мерія здалася, то це така справа

І ще одне нещастя - телефонують мені бітьки дітей і кажуть як вручити їхнє звернення Шаповалову Юрію, новому нардепу.
Телефонували йому в середу - сказав, віддасте в п"ятницю. Телефонують сьогодні, а телефон мовчить. А офісу вже на вул. Перемоги і немає

Цитата:Закон України "Про освіту" ст.63 ч. 5. Об'єкти освіти і науки, що фінансуються з бюджету, а також підрозділи, технологічно пов'язані з навчальним та науковим процесом,не підлягають приватизації, перепрофілюванню або використанню не за призначенням.



Все - знайшли аргумент, це мені сьогодні підказали і на сайт Телеграфа поставили. Батьки учнів школи тепер можуть звертатися з позовом до суду через порушення Закону України "Про освіту " ст.63 ч.5 та вимагати від чиновників припинення незаконних дій
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (23.11.2012, 15:57) писал:Ну якщо наша влада боротися за кременчужан нездатна, ну що тут робить?

Це-ганьба для нашої міської влади. Бабаєв для впав у моїх очах настільки низько, що ніякі музичні фонтани та "оновлений" ставок у Міському Саду це не виправіть. А що ж ми? Знову проковтнемо цю пілюлю, як колись віддали парк МЮДа під "Амстор"... Розповідаємо про доцільність-недоцільність, намагаємося цифрам прикрити власне безправ'я. Як тут не згадати нашого національного пророка Т.Г.Шевченка:

Цитата:А братія мовчить собі, Витріщивши очі! Як ягнята: «Нехай, каже, Може, так і треба»


писатель, підключайте громадськість, давайте, якщо потрібно будемо збирати підписи.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Підписи є і сьогодні їх віддав Дмитру Кравченку , товаришу Юрія Шаповалова нового нардепа , аби йому передали. Далі все залежить від людей. Телебачення ми погукали з усієї України - буде акція протесту у вівторок на 9-30 перед міською радою. Не можна закривати школу
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (23.11.2012, 17:08) писал:Не можна закривати школу

Цілком Вас підтримую
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

Старший сержант запаса (23.11.2012, 17:03) писал:писатель, підключайте громадськість,


- Шутите?
- А почему смайлики не поставили?
Забаненные
+ 27
Местный

писатель (23.11.2012, 15:57) писал:Вобщем. закриє влада міська цю школу, а далі з переліку що бачу ( витрати та кількість дітей) на черзі будуть. ЗОШ №2 - 132 учня, ЗОШ №13 - 175 учнів. № 29 - 176 учнів. У ЗОШ №14 - 236 учнів


интересно, почему начали с 14-й школы??
кол-во учеников у нее больше чем в других..
мм...может потому, что она в центре? )
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
21:23, 23.11.2012

Цитата:писатель, підключайте громадськість,


Підключаю - товариство: хто може прийти у вівторок зранку - приходьте. Приходьте в незалежності від своїх поглядів - лівих чи правих. Бо якщо вони сьогодні школу закриють, то завтра точно дитячі поліклініки закривать будуть
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
Iva
00:26, 24.11.2012

писатель (23.11.2012, 19:22) писал:Бо якщо вони сьогодні школу закриють


Вы помните, сколько раз я писал про то, что Украина уменьшается на ДВА Кременчуга, теперь уже на ДВЕ Полтавы, а в 2013 уже на один Днепропетровск!
Число школ, так или иначе, будет уменьшаться. Заклинания типа

Цитата:«не ми цю школу будували ( школі 64 роки) і чи маємо ми право її закрить?»

Здесь не помогут. Как, это не печально, на сегодняшний день это объективный процесс. Его ещё можно замедлить, но остановить нельзя. Надо смотреть на вещи трезво. Перечисленные вами школы обречены. Через год-два в них, просто, некому будет ходить.
В «бывших колхозах» этот процесс уже давно идёт полным ходом! Там уже давно одна школа на пять сёл! Теперь дошёл черёд и до городов.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Іва. Ось запитую я Погрібного.Скажіть, у Полтаві школу скорочують? Може в Миргороді скорочують? Ні. Може в Козельщині чи Кобеляках? теж ні. Так а ми чого тоді стали інвалідами? Іва в мерії просто не можуть і не хочуть. Ну нездатні вони і все
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (23.11.2012, 23:28) писал:Ось запитую я Погрібного


А, что Погребной владеет информацией по школам области?
В самих Кобеляуах, одна-две может и остались, в Козельщине всего-то одна. А вы спросите его за Кобеляцкий район. Сколько ДЕСЯТКОВ школ там закрылось?

писатель (23.11.2012, 23:28) писал:в мерії просто не можуть і не хочуть


И не только в нашей мэрии! Но в и нашей Раде, и в кабмине, и в министерстве...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте