Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SafeHTML has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/safehtml.php on line 61
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_StateParser has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 49
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_StateParser_Lt430 has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 328
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_StateParser_Gtet430 has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 392
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3 has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3.php on line 465
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Trim has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 42
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_CaseFolding has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 83
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Linefeed has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 140
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Tab has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 182
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Entities_Parsed has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 225
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Entities_Unparsed has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 277
Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; XML_HTMLSax3_Escape_Stripper has a deprecated constructor in /var/www/admin/data/www/kremenchug.ua/forum/components/class/HTMLSax3/Decorators.php on line 320
Розбудова української національної держави - 46 страница » Политика и экономика » Городская жизнь » Форум
адвокат Ульянов (20.12.2012, 19:18) писал: намагаєтесь відмивати тих, хто по вуха заляпаний чужою кровю і пропонуєте не звертати на це уваги, тому що он у сусідів руки в крові аж по самі долоні...
Я ось, наприклад, намагаюсь довести, що не тільки комуністи заляпались, але і новоявлені мессії, накшалт пана Степана. І, якщо КПРС хоч іноді визнавала помилки як в зовнішній, так і в внутрішній політиці, то ОУН-УПА нині святі
адвокат Ульянов (20.12.2012, 19:49) писал:Грицака вам теж лінь читати - кому тепер помірковані або обєктивні історики потрібні, я вас розумію....
Писав же
shadow (07.12.2012, 20:02) писал:Начало в принципе вменяемое, с некоторыми авторскими выводами можно поспорить, но читабельно. В процессе.
Грицак на планшеті, зараз реально немає часу - кінець світу, року, кварталу, місяця, тижня і т.д., за читання грошей мені не платять, тому інколи треба працювати. До того ж частину часу витратив саме на ОУН-УПА, і в більшості саме на інформацію з боку їх прихильників. Ви краще "свободівцям" порекомендуйте щось почитати, а то неполітпідковані зовсім
адвокат Ульянов (20.12.2012, 19:49) писал:не ОУН, УПА святі, а возвеличується прагнення людей, які входили в ОУН, УПА захищати свободу та незалежність своєї батьківщини зі зброєю в руках та йти заради цього навіть на смерть.
Терміни "свобода" та "незалежність" тут дещо недоречні, тому що ефімерні. Якщо я завтра піду грабувати Приватбанк під гаслами "за свободу, незалежність і Коломойського на нари", я буду борець за Україну чи звичайний злодій? Я жодного разу не почув відповіді на питання, за яку саме Україну боролись і хто саме. Тому що, якщо я борюсь за незалежну державу, щоб стати гетьманом, все забрати, поділити між своїми і встановити особисту диктатуру, при якій більшість громадян будуть працювати на мене та моїх прихильників - це трошки не те, чого бажає більшість. (але хто ж їм скаже )
адвокат Ульянов (20.12.2012, 19:49) писал:Правильний підхід до оцінки будь-якої події не той, що вирощений у нас радянською " наукою": або все обілити, або все очорнити. Правильний підхід - це обєктивність та вміння визнавати помилки та спроби уникати цих помилок в майбутньому.
Правильний підхід - це проаналізувати, знайти помилки і намагатись виправити ситуацію. А якщо Ви на сіре будете продовжувати казати біле, я завжди знайду аргументи на чорне, для рівноваги у всесвіті
адвокат Ульянов (20.12.2012, 19:49) писал:Ви здатні тут мені навести посилання хоча б на один мій пост, який би робив з усіх без виключення воїнів УПА, ОУН - "святими" лише за ознакою належності до цих організацій?
Саме до Вас жодних претензій, вкотре повторю - Ви більше акцентуєте увагу на теоретиках, намагаючись вибілити практиків, їх послідовників. На сьогодні політики більше не буде - стіл накритий, до кінця світу буду готовий
killerbean (26.12.2012, 12:42) писал:Вам есть что сказать, ага-ага
Ваши патриоты ни слова не говорят о проблеме ростовщичества, о проблеме алкогольного геноцида, они не говорят КАК они собираются отстраивать экономику... потому что нихрена в этом не понимают, им это не надо - кроме как раздувать щеки национализма и пр. они ничего не могут - и Вы, killerbean, еще неизвестно пройдете ли по параметрам своего черепа в ряды достойных, если таким типам полностью дадут захватить власть...
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения (А.С. Пушкин)
Заборонити приватизацію стратегічних підприємств і повернути у державну власність раніше приватизовані. Гарантувати державний контроль над природними монополіями. Ліквідувати приватні монополії та олігополії.
Повернути до комунальної власності підприємства-монополісти електро-, газо-, тепло- і водопостачання та водовідведення.
Перевірити законність приватизації усіх великих підприємств. Повертати у державну власність та власність трудових колективів підприємства, власники яких не виконують соціальних, інвестиційних та інших зобов'язань.
Забезпечити можливість найманим працівникам набути право власності на підприємства державної та комунальної власності, брати участь у їхньому управлінні та справедливому розподілі прибутків.
Провести повну інвентаризацію всієї землі та нерухомості України. Створити Єдиний державний реєстр прав на нерухомість та землю і забезпечити його відкритість та прозорість.
Заборонити торгівлю землею сільськогосподарського призначення. Надавати її у довгострокове володіння українським громадянам із правом родинного успадкування. Дозволити продавати законно набуті наділи лише державі.
Ухвалити державну комплексну програму розвитку кооперативного руху на селі.
Скасувати податок на додану вартість. Запровадити єдиний соціальний податок із доходів громадян з прогресивною шкалою оподаткування та базовою ставкою 20%. Не оподатковувати доходи громадян у розмірі мінімальної заробітної плати. Встановити прогресивні податки на розкіш.
Зобов'язати осіб, які вивели капітали в офшори, повернути їх в Україну та сплатити з них усі належні податки. Націоналізувати підприємства, заарештувати банківські рахунки та конфіскувати майно порушників.
Забезпечити контроль держави над банківською сферою (державні банки мають становити щонайменше 30% банківського капіталу країни). Заборонити іноземним особам володіти контрольними пакетами банків. Обмежити законом лихварські відсотки за банківськими кредитами для населення та підприємств України.
Ліквідувати соціальну прірву між багатими та бідними, стимулюючи розвиток середнього класу, який становитиме не менше ніж 60% від працездатного населення. Забезпечити безвідсоткові цільові державні кредити на відкриття власної справи.
Запровадити соціально справедливу спрощену систему оподаткування. Зменшити фіскальний тиск держави на всі верстви суспільства, які виробляють національний продукт, зокрема, на дрібне та середнє підприємництво. Запровадити прогресивну шкалу оподаткування за принципом: "малий бізнес – малі податки, великий бізнес – великі податки".
Забезпечити пільгові умови повернення на Батьківщину всіх українських заробітчан. Зароблені ними гроші і майно, за умови їх вкладення у підприємницьку діяльність в Україні, вважати інвестиціями, які не оподатковуються.
Затвердити державну житлову програму, згідно з якою сім'я з трьома дітьми отримує державний безвідсотковий кредит, сім'я з чотирма дітьми – державний безвідсотковий кредит, 50% якого підлягає поверненню, сім'я з п'ятьма дітьми і більше – безкоштовне житло від держави.
Запровадити погодинну оплату праці. Встановити п'ятикратне співвідношення між максимальною і мінімальною погодинною заробітною платою у працівників бюджетної сфери.
Узалежнити пенсійний вік від середньої тривалості життя. Встановити пряму залежність розміру пенсії від стажу роботи та допустиме п'ятикратне співвідношення між максимальною і мінімальною пенсією для солідарної пенсійної системи.
A85 (26.12.2012, 13:24) писал:и Вы, killerbean, еще неизвестно пройдете ли по параметрам своего черепа в ряды достойных, если таким типам полностью дадут захватить власть...
Ахахаха, на этот пассаж не могу ничего придумать лучше чем эта картинка. Ну вы прям совсем смешной.
A85 (26.12.2012, 14:08) писал:Своими словами выразить свою мысль ( которой очевидно нет ) неспособны...
Попробую разъяснить серьезно, раз с восприятием юмора беда.
Я полностью НЕ разделяю Ваших опасений по поводу нацизма и Свободы, и не считаю, что описанный выше сценарий вообще реален в Украине. Мое мнение подкреплено моим личным анализом информации из разных источников об этой организации, и о других националистических движениях в современной Европе.
Ваше мнение не основано ни на каких фактах, просто Вам хочется, чтобы было именно так: Тягнибок = Гитлер, Свобода = НСДАП.
killerbean (26.12.2012, 14:16) писал:о других националистических движениях в современной Европе.
Если Вы такой сторонник националистического движения, то возникает вопрос - почему пишете на русском ?
В современной Европе нац. движения не играют никакой роли - те, кто распределяют капитал Евросоюза - тот и правит, все остальное - ширма... Хотя деньги - только одно из средств управления... А то, что Ваша любимая партия набрала всего 10% - говорит само за себя...
killerbean (26.12.2012, 14:16) писал:Ваше мнение не основано ни на каких фактах, просто Вам хочется, чтобы было именно так: Тягнибок = Гитлер, Свобода = НСДАП.
Тягнибок на Гитлера никак не тянет, слишком разный калибр... возможно ему хотелось бы, но...
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения (А.С. Пушкин)
гражданин
гражданин
(А.С. Пушкин)
старейшина
(А.С. Пушкин)
старейшина
(А.С. Пушкин)
старейшина
(А.С. Пушкин)