Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
18:59, 10.01.2013 №231
+ 1
Ще раз скажу наступне - є питання приватизації гуртожитків. Є закон відповідний . То нічого ото з цих людей бабло тягнуть ( знайшли з кого) і немає чого урядові постанови перероблять на свій лад. А скушно чи не скушно - воно покаже. Чого вперед бігти ?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
20:13, 14.02.2013 №232
+ 1
Ура – у мене фурор нардепівської думки

Тобто, я не знаю, коли перейшов дорогу нардепу Юрію Шаповалову, що я вкрав: коли і де, чи на кого напав, але волею товариша тушки-нардепа ( його звернення) потрапив до реєстру кримінальних справ. Я розумію, що для мене це величезна честь – сам пан нардеп направили листа в міліцію, аби проти мене відкрили кримінальне впровадження. Але маю сказати, що після цього все зміниться. Зміни будуть фундаментальними. Якщо раніше писав у газеті «тушка –нардеп», то тепер писатиму «нардеп-тушка».
Але мені все таки цікаво: де і в кого я щось вкрав, чи кому сказав погане слово, чи напав на кого, чи може місцем якій бабусі не поступився ?
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
писатель, Так а что инкриминируют?
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
писатель, допи... сались.

писатель (14.02.2013, 18:13) писал:Але мені все таки цікаво


Та всем цикаво... Шо Вы уже натворили? Давайте подробности.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:40, 14.02.2013

Цитата:писатель, допи... сались.


отож - дострибався, але кримінальне провадження відкрили, однак оту штуку - звинувачення чи як його - підозру ще не вручали. Чекаю. Але прийду до слідчого в ноги впаду і скажу - всі міняю к бісу. Не буду писать першим словом тушка до слова нардеп. Буду його другим словом писать
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
23:57, 14.02.2013

писатель (14.02.2013, 21:39) писал:Не буду писать першим словом тушка до слова нардеп.


писатель, в википедии определение есть
Осталось найти доказательства, шо тот, кого вы имели ввиду, полностью соответствует тому, шо все знают.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
00:12, 15.02.2013
Чесно не знаю, що мені інкримінують. Знаю, що провадження відкрито за заявою нардепа. Ну що мені інкримінувати ? Дорогу може перейшов не пішохідному переході ? Розпитття - ні, побиття - дурня це, крадіжка - теж дурня. Чорти їх знають, що вони від мене хочуть.
Але якщо дуже чесно, хоча справді точно не знаю - там мова буде в заяві про голову міської організації НСЖУ Федора Чужу та секретаря міської організації НСЖУ Олександра Курилова . Але тут теж незрозуміло, бо єдине що я казав пенсіонеру - що він людина нерозумна, хоча і волоси вже сідиною взялися. Але теж саме про відсутність розуму я своєму середньому кажу - теж дитина ніяк не виросте.
Сім разів він на мене заяву нагнав і по ТВ комунальному і без нього ( спасибі за рекламу ) , але жодного разу не відповів. А тепер злий після цих новин про міліцію став - і цікава мені нагорода остання від СНЖУ і як її люди отримують, людина отримала одна)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Бачив бачив, а такого ще не бачив.
В ОБЕПі заява проти мене - використання фінасово- майнових інтересів, підпис - нардеп Юрій Шаповалов. дата 29 січня 2013 рік
Звинувачення
1. Використання фінансово-майнових інтересів
2. Взяв курс на захоплення міської організації НСЖУ
3. Ініціював проведення зборів міської організації НСЖУ
4. В той час як державі потрібна стабільність ...
Прийшов до міліції, дав пояснення. Кажу - товариство я нічого не крав, нікого не образив і стабільність в державі теж не порушував. Ну хіба десь не так дорогу перебіг.
Запитання: Чи здійснював я утиски голови міської організації НСЖУ Ф. Чужі?
Відповідь - не здійснював. Номер його в телефоні своєму стер, а в електронній пошті поставив напроти його адреси позначку, що це спам.Єдине що сказав цьому чоловіку, що він вже сідиною покрився, а з мудрістю проблеми.
Запитання - Чи ініціював проведення зборів СНЖУ ?
Так кажу - ініціював, але державу при цьому не розвалював.
- Чи використовував бланк НСЖУ ?
Та кажу, для чого це мені. Ми слава Богу ще самі все можемо підписати, якщо буде потрібно. До речі саме так і вчинили.
Вобщем тупа втрата часу і чорти шо. Але пообіцяв - більше ніколи не писатиму тушка -нардеп, коли йтиметься про Шаповалова. Писатиму навпаки, тобто виправлюся.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (15.02.2013, 11:50) писал:1. Використання фінансово-майнових інтересів


В чём выражается первый пункт обвинения?

писатель (15.02.2013, 11:50) писал:2. Взяв курс на захоплення міської організації НСЖУ
...
4. В той час як державі потрібна стабільність ...


Александр, ну Вы прям историю не учили?! Нужно было начинать с почты, моста и телеграфа (любые совпадения наименований случайны )
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
13:29, 17.02.2013
Не сказав мені слідчий , що воне таке - фінансові та майнові інтереси у цій справі.
Я теж у нього питав - як можна приватизувати міську спілку журналістів ? Це ж кажу не завод який чи фабрика, що табличку нову притулив до стіни і все. Громадська організація, це в якій колеги мої. Як я їх приватизую і що вони мені скажуть? Глупості це - кажу.
І не став мені слідчий далі запитувати з цього приводу. А так точно як в кіно - ну як я можу розвалювати державу, в той час як державі потрібна стабільність ? Не знаю відповіді на це запитання. Так і сказав - стабільності в Україні не порушував і нічого та нікого не захоплював.
Але в іншому тут проблема . І наступна вона - у нас не кожен день нардепи пишуть у Кременчуці міське управління міліції запити, аби проти журналіста відкрили кримінальне провадження. Я розумію, що пан Шаповалов на мене злий. Не тільки він на мене сердиться. Ось в газеті написав, що "батьки" міста тепер будуть отримувати по 150 відсотків премії до своїх окладів щомісяця і ще іншого багато чого отримуватимуть. Але це не є причиною, аби садити мене в тюрягу. І тут так само. Нардеп може злий, але ж не до такого ступеню, щоб відкривати за цю злість кримінальні справи?
Але раз пішла така гулянка, то у понеділок у новинах "Візиту" увечорі розповім - які вони нардепські переслідування, яка їх справжня причина і чи повинен нардеп Юрій Шаповалов відкривати полювання на журналіста Олександра Курилова? І що таке полювання нардепу дає?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте