адвокат Ульянов (22.04.2013, 10:57) писал:Але це ж не вихід
Сцикотно трохи? Це ж не "савєцьке минуле", за це і по попі надавати можуть? Де подівся радикалізм, де лозунги "на гілляку"?
адвокат Ульянов (22.04.2013, 10:57) писал:Українцям та полякам слід сідати за круглі столи і робити все для того, щоб сприяти взаємо-примиренню, а не навпаки, поглиблювати конфлікт
Де подібні виважені заяви від ВО "Свобода" щодо українсько-російських відносин?
адвокат Ульянов (22.04.2013, 11:38) писал:чесна гра? З росіянами? Краще останнє - най собі живуть без нас та не тужать
Абсолютно згоден. Потрібно вести конструктивний діалог з нашими одвічними союзниками та добрими сусідами - Польщею та Румунією, ніні шановними членами євроспільноти. Саме вони в скрутні часи протягли руку допомоги західноукраїнським землям, сприяли становленню і розвитку української нації. І якби не злочинний пакт Молотова-Ріббентропа, вже давно жили б в дружній європейській родині.
З Ургантом ви прямо в ціль. Так там навіть "міністерство закордонних справ України через посольство в РФ закликало керівництво російського Первого канала дати оцінку вислову російського телевізійного ведучого Івана Урганта під час програми "Смак", а націоналісти ще й розіп'яли опудало клятого під посольством РФ. Весь свідомий тирнет вимагає помсти. Чекаю на акції біля посольства Польщі, і закликаю всіх українських патриотів здати карти поляка і бойкотувати візовий відділ консульства
адвокат Ульянов (22.04.2013, 14:23) писал:shadow, я от вас читаю і ніяк не можу зрозуміти: хто ви і за що ви? За які цінності ви виступаєте та яких людей підтримуєте?
Приєднуюсь до запитання Мені здається, що наш розумник - нігіліст, абож анархіст, або кіт, який гуляє сам по собі:-))
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
адвокат Ульянов (22.04.2013, 15:10) писал:В интервью радио "Свобода" историк Борис Соколов рассказывает:
Це ви так, просто на вентилятора накидаєте, підсвідомо в це вірите, або маєте достатньо фактів? Крім того, Югославію ж визволяли українські патріоти, - навіть фронти мали назви 2-й та 3-й Українські.
адвокат Ульянов (22.04.2013, 15:41) писал:хто ви, містер shadow
Я вам пізніше відповім, мій світогляд одним реченням не передати
адвокат Ульянов (22.04.2013, 15:41) писал:Ви вважаєте, що радянські солдати нічого такого за визначенням робити не могли?
Чому не могли? Звідки Ви це взяли? Могли, робили, несли за це кару, історія про мільярди згвалтованних німкень кочує просторами інтернету. Щодо Югославії - можу посперечатись навіть без документів. Тому що такі дії, при наявності союзної югославської армії, могли бути розцінені політвідділом однозначно.
адвокат Ульянов (22.04.2013, 15:41) писал:УПА - то виключно творіння пекла
Чому ж одразу творіння пекла? Навіть радянський суд дав їм оцінку - більше 10 років більшість Сибір не підіймала
адвокат Ульянов (22.04.2013, 11:11) писал:В Європі теж не медом помазано, але там хоча б ті чи інші правила працюють, на відміну від азіатів.
И Кипр тому примером - "забрать и поделить". Чисто европейский подход.
shadow (22.04.2013, 12:00) писал:Абсолютно згоден. Потрібно вести конструктивний діалог з нашими одвічними союзниками та добрими сусідами - Польщею та Румунією, ніні шановними членами євроспільноти. Саме вони в скрутні часи протягли руку допомоги західноукраїнським землям, сприяли становленню і розвитку української нації. І якби не злочинний пакт Молотова-Ріббентропа, вже давно жили б в дружній європейській родині.
А заодно они дружески уступили Украине кусок земли у Дуная и шельф у острова Змеиный
Ой! Наоборот было
адвокат Ульянов (22.04.2013, 14:23) писал:Невже ви серйозно вважаєте, що якшщо вчора Івана витягли з колодязя, обмотавши його мотузкою та гарно смикнувши, то так само слід рятувати і Миколу, що застряг на гілці високого дерева?
По моему интересы государства требуют защиты независимо от того с какой стороны есть угроза. А у украинской оппозиции - двойные стандарты.
На антиукраинские действия Польши или Румынии - ноль реакции. А если что-то подобное со стороны России - крик на весь мир. Это не украинский патриотизм, а русофобия.
адвокат Ульянов (22.04.2013, 15:10) писал:В интервью радио "Свобода" историк Борис Соколов рассказывает:
Борис Соколов - историк После его бреда про 26 миллионов погибших во время войны советских солдат называть его историком - верх идиотизма.
А про изнасилования - это перепевка "изнасилованной Германии". Бред. Причем абсолютно бездоказательный.
адвокат Ульянов (22.04.2013, 15:41) писал:Я навів текст. Чому я маю йому не довіряти? Ви вважаєте, що радянські солдати нічого такого за визначенням робити не могли? Ні гвалтувати, ні грабувати, нє? Какали метеликами, так? УПА - то виключно творіння пекла, а радянські солдати - то виключно святі?
Факты военных преступлений со стороны советских войск имели место, но они не носили массовый характер (за исключением Германии где происходили достаточно многочисленные случае мародерства, грабежей и краж). При этом уровень изнасилований был небольшой. Это факт подтвержденный количеством обращений в советскую оккупационную администрацию. Причем если для Германии можно сказать что боялись обращаться, то практически полное отсутствие заявлений об изнасилованиях в союзных СССР Польше, Чехословакии, Румынии, Болгарии, Югославии никак не соответствуют картине армии-насильнице.
shadow (22.04.2013, 15:55) писал:Тому що такі дії, при наявності союзної югославської армії, могли бути розцінені політвідділом однозначно.
ИМХО именно с этим связан факт что большинство изнасилований на территории Югославии связанно с убийством жертвы. Ибо в случае заявления автоматически будет расследование и с высокой вероятностью виновного найдут.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"