Но российские казаки не растерялись, а стали отстаивать свои нарушенные права исключительно законными методами и в границах правового поля. Написали жалобную жалобу и вышли на мирный митинг
Сьогодні у Кременчуці знімальна група телеканалу Росія. Не так як у нас - два оператора та один журналіст. Запитав, що воно таке - кажуть у Черниша інтервю беруть про роботу заводу. Дивно думаю, Черниш начебто з Китаєм працює, думаю, піду послухаю, може чого справді не знаю. Слухаю - Микола Черниш інтервью дає. Про вбитого суддю. Кажу репортеру - що це ви до нас? Про тероризм ? Тобто суддю , що вбили? Да - каже - випадок резонансний. Відповідаю йому: дивно однак у вас людей убивають пачками і нічого. "Міліціонерів так вбивають, а суддів ні", - відповідає. А, - кажу, - раз така справа, то зрозуміло. Поцікавився я їхнім сюжетом, їх не розпитував. Тількі тих, хто на телекамеру інтерв"ю давав та написав на сайт газети. Точно будуть показувати про суцільний тероризм у Кременчуці, і про те як у нас живих дітей їдять
Цитата:Однак традиційно у таких випадках московські репортери, яким всі кажуть – говори правду, натомість розповідають про «дітей, яких їдять живими на вулицях українських міст
Абсолютно коректно я з ними говорив. Репортер цей на мене так ще поглянув - як на ідіота, бо не розумію про важливість їнього сюжету. Але я нічого і не казав - так : а що, а чому, а як - типові запитання які всім задаю
Ще наприкінці сказав - ну да, зрозумів, звісно, хто ж не розуміє..
старейшина
гражданин
гражданин
гражданин
(А.С. Пушкин)