У Київській міській держаній адміністрації попередили, що у ніч з 30 квітня на 1 травня у столиці відбуватимуться тактично-спеціальні навчання.
"У рамках навчань передбачається, що містом будуть пересуватися колони бойової техніки. Звертаємо вашу увагу, що розгортання особового складу та техніки відбуватиметься у центрі міста", - зазначили у відомстві.
В.о. голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський наголосив, що наразі Генпрокуратура проводить розслідування відносно керівництва спецпідрозділу "Альфа" за невиконання наказу, передає кореспондент УНН.
За його словами, ГПУ вже порушила три кримінальні справи стосовно командирів підрозділів, які "в умовах бойового наказу відмовилися виконувати наказ".
"Керівництво спецпідрозділу "Альфа "повністю відсторонено за невиконання бойового наказу. За ним проводяться службове розслідування", - пояснив С.Пашинський.
Оказывается наши правоохранители полностью выполняют заветы Майдана и отказываются "виконувати злочинні накази". А сторонники Майдана вместо того чтобы обрадоваться повышению сознательности правоохранителей почему-то шьют им дела...
Может напомнить им про то, что отдача заведомо незаконного приказа может рассматриваться как подстрекательство к преступлению (покушение на подстрекательство к преступлению, если приказ не был исполнен), либо как посредственное причинение (если исполнитель не осознает незаконности приказа). Исполнитель несёт ответственность за исполнение заведомо незаконного приказа наряду с отдавшим его лицом.Лицо, не исполнившее заведомо незаконный приказ, не может быть привлечено к ответственности за его неисполнение.
А отданный им приказ штурмовать город подпадает под определение "военные преступления":
b) другие серьезные нарушения законов и обычаев, применимых в международных вооруженных конфликтах в установленных рамках международного права, а именно любое из следующих деяний: 1) умышленные нападения на гражданское население как таковое или отдельных гражданских лиц, не принимающих непосредственного участия в военных действиях; 2) умышленные нападения на гражданские объекты, т.е. объекты, которые не являются военными целями; 4) умышленное совершение нападения, когда известно, что такое нападение явится причиной случайной гибели или увечья гражданских лиц или ущерба гражданским объектам или обширного, долгосрочного и серьезного ущерба окружающей природной среде, который будет явно несоизмеримые конкретными непосредственно ожидаемым общим военным превосходством;
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
По поводу событий в Киеве мнение ведущей Хробак.ТВ, ой простите Громадське.ТВ
В принципе злорадствую - за что боролись, на то и напоролись. И мнение милиции по событиям вполне справедливо - Майдан и журналисты сделали все чтобы разрушить государственную машину и поддержать самые деструктивные силы общества.
И получилось что создали и выкормили зверя, которого теперь уже сложно загнать обратно.
Nastya Stanko 13 ч. · Киев · отредактировано · Страх, малята, страх у мене. І не від того, що відбувається на Донбасі. А від вчорашнього і сьогоднішнього центру Києва. П"яні чоловіки на майдані, п"яні підлітки, п"яні жінки, котрі кричать: ти кто такая, ти на майдане била, когда здесь стрєлялі? підлітки з обрізами кидаються на інших теж з обрізами. Вчора зі смолоскипами була ніби СНА, але вся в одинаковій щойно пошитій уніформі. Питання: ти чьо снімаєш, счас тєбє тєлєфон і голаву разаб"ю, знову тітушки на корточках в Маріїнському парку. Деякі тітушкі не в спортівках, а вже в камуфляжах, від того не менш сині і неадекватні. Нині під кабміном, коли бились з нацгвардією, котра вибігла з кабміну - один із ніби сотні махав моїм замком до велосипеда, готував махнути комусь по обличчю, цей собі взяв з моєї велосипедної корзини. Мєнти, до котрих підходиш і питаєш: що відбувається, і які тобі відповідають: спитай, що відбувається з 30-го листопада, ви всі журналісти - скоти розказуєте на всіх кналах, що міліціонери вбивали людей, що міліціонери - фашисти, йди на хуй тепер, ми нічого робити не будемо. Запитання чиновникам: за скільки часу можна вночі захопити кабмін? за хв 15? - на припущення кивають ствердно. Розмови про тітушок, що приїхали автобусами з донецькими номерами. Агресія, закривання облич, і щонайгірше - взагалі без будь-якої ієрархії, коли ні від кого не можна зрозуміти, хто тут відповідальний. При цьому перед тобою стоїть підліток років 15-ти з калашем і нервується, коли ти задаєш питання про зброю. І знаючи, що тут щойно стріляли ти думаєш: а раптом вистрілить? Майдан в свої найгірші дні і ночі був територію захисту. І був територією, де всі свої. там були беркутівці, там тітушки, а там були ми. Тепер поясніть мені бодай хоч щось, бо я сама вже нічого не розумію P.S. і попробуйте мені тут написати про #цежмаріонеткипутіна і #картинкадляросзмі. це просто якась побутова жесть. від дурості, п"янства і нєфік дєлать. А от тітушкі реально лякають ну і просто непріятно.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (15.05.2014, 21:20) писал:В цьому матеріалі описано верхівку айсбергу схем з: пограбування України Якщо виразити одним словом, то це слово є ЖАХ Скат - прокоментуєте?
Конечно прокомментирую.
Я всегда считал и писал об этом неоднократно, что наша власть ворует в громадных масштабах. И про все изложенные в статье схемы я знал. И про многие другие.
И если бы Майдан выступал только против коррумпированной и вороватой власти - её бы поддержали абсолютное большинство населения (и на Донбассе в том числе). И власть Януковича рухнула бы в считанные дни.
enic (18.05.2014, 16:16) писал:що ж все-таки сталося у головах деяких росіян, що вони шукають політичний підтекст у будь-чому і так завзято ненавидять все українське?
Где Вы нашли ненависть ко всему украинскому? Как я - украинец могу ненавидеть самого себя и своих близких?
А политический подтекст в песне и искать не надо - он лежит в самом тексте:
Единственное что я действительно ненавижу - последние разноцветные революции, но и они изобретены были совсем не на Украине.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
(А.С. Пушкин)
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
гражданин
гражданин
старейшина