Придбав МФУшку Кенон 280 і відразу почав рити інформацію яким чорнилом заправляти пустий картридж. Погуглив - нічого путьового не найшов, тому і вирішив винести це питання на обговорювання. Доречі мова йшла про пігментний картридж ПЖ-510
makey_s (22.09.2011, 15:19) писал:Придбав МФУшку Кенон 280 і відразу почав рити інформацію яким чорнилом заправляти пустий картридж. Погуглив - нічого путьового не найшов, тому і вирішив винести це питання на обговорювання. Доречі мова йшла про пігментний картридж ПЖ-510
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Есть проверенный заправщик. Он правда не на Авроре, но по всему городу мотается. Попробуйте созвониться. Может и подскочет. +380965225533 Юра. Скажете, что я посоветовал
P.S. Никакой выгоды не имею, и не рекламирую. Просто проверенный человек.
"Не верь моей улыбке. Улыбка- это всего лишь движенье мускул лица. А я могу воткнуть тебе в спину нож не переставая улыбаться..."
))))Я і забув шо робив цю тему на форумі)))) На чорний картридж пігмент закінчились чорнила. Зайшов в один з магазинів мем. Вічно живим, кажу продавцеві - дай шо саме краще підходить картриджу для заправки, а продавець - осб оце нормальне, універсальне, на всі принтери (саме це в мене і викликало підозру, так як в WWM-ма майже на кожну модель принтера своя марка чорнила), 60 грн за 100 мл. Купив. В інтернеті пошустрив, пишуть бажано промити картридж після зміни чорнила, навіть з пигмента на пигмент. Залив в картридж суміш для промивання, прогнав цю суміш, і залив щойно придбане чорнило. І тут почалось - то полоси з"явились, то почав протікати, а якшо ставиш на швидкий друк, то здається шо каретка рухається з більшою швидкістю, ні чорнило встигає вилітати з сопла... Шо я йому тільки не робив шоб довести до ума.... все без толку. В результаті прийшлось розбирати повнісю картридж, витягувати з нього войлок, відмачувати друк. головку в підігрітій суміші для промивання пигмента і клеїти. Рішив більш не експериментувати і придбав WWM-омвське чорнило, залив.... нажаль засохлі дюзи відновити не вдалось, але ті що залишились качали чорнило як нові. Кольоровий картридж я відпочатку почав заправляти WWM-ом - досі проблем немає Нещодавно поставив СНПЧ від донора Епсона 270, правда, все ж прийшлось купляти новий чорний картридж. Ось така історія
makey_s (22.09.2011, 14:19) писал:Придбав МФУшку Кенон 280 і відразу почав рити інформацію яким чорнилом заправляти пустий картридж. Погуглив - нічого путьового не найшов, тому і вирішив винести це питання на обговорювання. Доречі мова йшла про пігментний картридж ПЖ-510
МФУ эти хлам одноразовый... Качество струйников в них хуже даже, чем в обычном струйном принтере. Глюки, проблемы с драйверами и т.д. Про особенности заправки и замены чернил писали выше. ИМХО, струйники для дома вообще не подходят. Если вы печатаете для себя и не очень часто - лазерник лучший выбор.
ViewPoint (08.01.2013, 18:22) писал: Ну да? А фото?
Фото это совсем другое. Если печатаете каждый месяц хотя бы десяток фотографий - тогда да, нужен хороший струйник. Повторюсь, хороший, а не УГ МФУ за 800грн... Большинство моих знакомых, которые покупали струйники для печати фото, наигрались за первые пару месяцев. У кого картридж засох, кто вообще продал. Лично я вообще печатал фото года три назад, и то в Фуджистиле.
С нынешними интернетами,планшетами,вайфаями и т.д. фото в бумажном виде отмирает. Моя соседка( около 60 лет) фотографии через одноклассников.ру кидает, месяц назад электронной почтой научил ее пользоватся. Так что теперь она не конверты с фотографиями шлет, а по инету все отправляет родственникам в Россию.
Retro, чим може бути якість гірше, якщо Кенон МФУ і струйний принтер використовує той же самий картридж? А у знакомих Ваших руки не ровні, так як при використовуванні пару місяців струйника не може засохнуть картридж на ровному місці. Ймовірно його розковиряли для заправки, а отвір заклеять забули
пенсионер
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
пенсионер