В Кременчуге появится новая улица и два сквера

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Є приказка про горщик, який можна назвати як завгодно. Зміст від цього не міняється і пишемо ми про минуле з сьогодняшніх часів.
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
интересно а можно купить название улицы? вот будет улица с моей фамилией)))
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Можно купить. Ось купите облігації мерії ( всі) на 25 млн. грн. на 5 років з виплатою відсотків і вашим прізвищем вулицю і назвуть. Причому без обговорення
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (21.01.2012, 11:13) писал:Є приказка про горщик, який можна назвати як завгодно. Зміст від цього не міняється і пишемо ми про минуле з сьогодняшніх часів.

Только для ленивых и неграмотных газетчиков, которые прикрывают свою лень и неграмотность подобными инсинуациями.
Меркель и Гитлер - руководители германского государства,но попробуйте назвать Меркель фюрером...
Быстро научат головой работать,прежде чем писать.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:18, 21.01.2012
Умний ви мій, газетчик не газетчик - там все написано , яка посада,ким працював,коли, до якого часу... Читайте букви в газеті і дивіться на себе.
Написано только для не очень умных врачей -историков, страдающих безмерным хамством и еще кое чем
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (21.01.2012, 21:15) писал:Умний ви мій, газетчик не газетчик - там все написано , яка посада,ким працював,коли, до якого часу... Читайте букви в газеті і дивіться на себе.
Написано только для не очень умных врачей -историков, страдающих безмерным хамством и еще кое чем

Ну да шибко одаренный газетчик сюда сливает полуфабрикаты,а в газету нечто облагороженное.Корректором.
А сразу нормальное он сделать неспособен.
Так он и работает,а потом злобствует, когда его носом ткнут в недоработки...
А газета эта мне не нужна. Читать ее- еще чего не хватало...
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
13:21, 28.01.2012
Я не пишу на форум дисертацій й ні на що не претендую шановний.
А недапрацювання товариш Ад - це параноїдальні ідеї, озвучені на широкому загалі місцевим краєзнавцем, ( не знаєте ким?) від чого у людей починаються кошмари. То це я до того, що починаючи шукати скалку в чужому оці, ніколи не забуваємо про дрючок у своєму.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (28.01.2012, 11:10) писал:Я не пишу на форум дисертацій й ні на що не претендую шановний.
А недапрацювання товариш Ад - це параноїдальні ідеї, озвучені на широкому загалі місцевим краєзнавцем, ( не знаєте ким?) від чого у людей починаються кошмари. То це я до того, що починаючи шукати скалку в чужому оці, ніколи не забуваємо про дрючок у своєму.

Ага,оне себя психиатром вообразили и вещают
Не возьмут вас в психиатры.Багаж знаний больно низкий. Начнет больной рассказывать,что он лично участвовал в каком-то событии-а как поймете,придумал ли он это или вправду мог?
Или будете каждые пять минут в нет залезать для проверки?
Да, вы не пишете на форуме диссертаций.Вы пишете всякую фигню,собранную по интернетам (с) и лично придуманную.
Вот я и против,чтобы всякая фигня сваливалась вами в эту ветку.Делитесь своими измышлениями в вашей газетенке. Или другой ветке,если модераторы это вынесут.
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ад - фігня, це те, що ви промовляєте на загалі, не подумав спочатку головою. Оце справжня фігня. А ще я не лізу в психіатри. Але якщо вам потрібно туди попасти, то допомога прийде. Питань не буде - зроблю все що можна і навіть більше.
А взагалі думка така. Досить обговорювати одне одного - у кого який розум. Великий чи малий, бо це дурня.Якщо говорити, то давайте краще про конкретні дії. Так буде справедливо . І відкиньте свої великодержавні звички - шукати унтерменшів. Не варто цього робити, бо ніколи не знаєте чим все завершиться
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (28.01.2012, 12:17) писал:Ад - фігня, це те, що ви промовляєте на загалі, не подумав спочатку головою. Оце справжня фігня. А ще я не лізу в психіатри. Але якщо вам потрібно туди попасти, то допомога прийде. Питань не буде - зроблю все що можна і навіть більше.
А взагалі думка така. Досить обговорювати одне одного - у кого який розум. Великий чи малий, бо це дурня.Якщо говорити, то давайте краще про конкретні дії. Так буде справедливо . І відкиньте свої великодержавні звички - шукати унтерменшів. Не варто цього робити, бо ніколи не знаєте чим все завершиться

Тогда какого ...вы употребляете слова "параноидальные идеи"? Или вы окончательно забрехались и не помните того,что сказали за пост до этого?
ПАмшь от такого- да я вам мусор не доверю выносить.
Унтерменши-а не забыли помотреть в википедии,что это такое? А то опять путаете ...
Хотите чтобы на вас смотрели и беседовали в вами как с достойным человеком- перестаньте врать.
(c)
Старший сержант запаса.

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте