писатель (05.11.2011, 22:16) писал:Написано ж для вас - пізніше
Цитата:Але це було вже пізніше - після того як інспектор з міському партії розповів учням у великому залі про переворот у Чилі і смерть Альєнде.
Головне, аби я не перепутав услід за вами 70-й та 80-й рік
Вы вообще анализируете,что пишете? То,что один кусок текста другому противоречит ? Начинается про 70 год и автоматически перескакиваете на 73 год? Здесь корректора нет, чтобы ваши автососкоки править... А 70й и 80 -это вы путаете,ибо 70 год-это вы про одну картошку на столе писали,а 80й- про службу. Про службу Ива с вами полемизировал,а не я. Следите за своей "стрелкой осциллографа" (с),пожалуйста.
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
писатель (06.11.2011, 00:03) писал:Ад, ну куди мені нещасному гнатися за вашим інтелектом. Все таки ігнорація, а не прострація з дуже глибокими думками
Ну вот, пнули и писать стал со знаками препинания.... А гнаться -уже поздно. 48 лет форы....
Скромність має бути завжди і не кажіть ніколи про себе - нехай кажуть інші.. Порада така . Бо прийде хтось і запитає - а хто такий Ад ? Всіх істориків знаю і тих які є, і тих кого немає. Осташко читав, Вирського читав, Євселевського читав, Твердохліба з Ревигуком теж читав. Кульчинського теж читав. А хто такий Ад - не знаю.Мабуть чоловік якийсь з сусіднього провулку.
писатель (06.11.2011, 00:12) писал:Скромність має бути завжди і не кажіть ніколи про себе - нехай кажуть інші.. Порада така . Бо прийде хтось і запитає - а хто такий Ад ? Всіх істориків знаю і тих які є, і тих кого немає. Осташко читав, Вирського читав, Євселевського читав, Твердохліба з Ревигуком теж читав. Кульчинського теж читав. А хто такий Ад - не знаю.Мабуть чоловік якийсь з сусіднього провулку.
Человек .укрывающийся под ником писатель,настолько невежественен,как выяснилось,что если он говорит,что кого=то не знает,то это не о чем не говорит. Как ничего не говорит и то,что он кого-то читал из-за его привычки переврать все и вся. Слова же о том,что он знает всех историков,вызывают только смех. Ладно,резвитесь.Я уехал за границу,поэтому не как обсуждать степень вашего невежества.
писатель (06.11.2011, 00:12) писал:Осташко читав, Вирського читав, Євселевського читав, Твердохліба з Ревигуком теж читав. Кульчинського теж читав.
- Історика-краєзнавця "Осташко" (род. відм.) немає. Очевидно, мова йде про Осташко Олексанра Іларіоновича. Повторіть правопис чоловічих прізвищ на "о" у різних відмінках.
- Історика-краєзнавця "Ревигука" немає. Очевидно, мова йде про Ревегука Віктора Яковича (див. тут).
- Великі сумніви стосовно історика "Кульчинського". Знаючи Ваші уподобання, ризикну припустити, що мова йде про Кульчицького Станіслава Владиславовича (див. тут).
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
гражданин