ruda98, Меня многие , не будем на Ирода тыкать пальцами, и на кухне не могли представить, не говорю уже о вышивке! Вот же ж внешность обманчива! З.Ы.А я еще и с домкратом умею обращаться, с перфоратором, с болгаркой и свечи умею менять в машине!
[quote=Кошмар Ирода]З.Ы.А я еще и с домкратом умею обращаться, с перфоратором, с болгаркой и свечи умею менять в машине! [/quote] А вот это я представляю... Правда и на кухне тоже... Дашь пару уроков по вышивке крестом?
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Sunny_Moon, Таня, я видела в контейнерах на Приднепровском, там еще вся атрибутика свадебная, правда это весной было, мне понравились и в свадебных салонах поспрашивай, там иногда есть очень красивые! В Дипломат зайди на 2-ой этаж, может там еще есть! Походить придется, но зато это приятные хлопоты! Я свой вышивала сама! Удачи! ЗЫ писала Кошмар Ирода!)))
Я не расист, я вообще считаю что расизма как и негров не должно быть.
bulbashka_aero писал:Вишиті рушники також в художньому салоні водяться (тому, що на Пушкіна)
На Пушкина в салоне точно есть, а если нет или не подходит, они могут подсказать где взять. Им мастерицы приносят на реализацию у них должны быть телефоны.
Как низко смотреть на всех свысока! Leonid S. Sukhorukov
Оу :) приємно познайомитися :) Тепер і я до вас приєдналася :) Вишивати дуже люблю, хоча й вишиваю не часто лише коли є натхнення... Так от... зараз його навіть перебір :) Пізніше щось скину з своїх маленьких робіт :)
До речі у мене таке питаннячко, а хтось на цьому форумі розбирається в філософії створення традиційного весільного рушника? А то я тут надумала вишити, але тормознулася в виборі малюнку, там виявилося стільки всього треба знати і враховувати. от зібралася сама малюнок малювати використовуючи набір первиних символів.... Але все ніяк не оберу в якому напрімку рухатися... Схиляюсь до вишивання дерева роду...
"Найголовнішого очима не початити, зікре лише серце!" (с) Антуан де Сент-Екзюпері
Щастя - це коли вмієш цінувати прості речі. Навчитесь цінувати прості речі і будьте щасливими :)
Vogni писал:а хтось на цьому форумі розбирається в філософії створення традиційного весільного рушника?
Извините, что на русском Много слышала, что свадебный рушник должна вышивать сама невеста, а не в коем случае не чужой человек. Также слышала, что на рушник "вышивается судьба" поэтому нужно очень серьёзно отнестись к рисунку и самой работе.
Vogni писал:Пізніше щось скину з своїх маленьких робіт :)
пенсионер
пенсионер
старейшина
гражданин
старейшина
Leonid S. Sukhorukov
зікре лише серце!" (с) Антуан де Сент-Екзюпері
Щастя - це коли вмієш цінувати прості речі.
Навчитесь цінувати прості речі і будьте щасливими :)
гражданин