В принципі на сайті газети опитування є. Дівчата у мене їх пишуть як на конвеєрі. СМІ, а мова в цьому випадку про "Програму плюс" ніколи і нікого не обгажує. Цим газету ніхто не дорікне - але й падать навколішки та кричати ура ми теж не будемо. Все ж - не діти. Є тема і є погляди з різних сторін. І не більше . До речі, - провайдер який це втілює в життя,,так скажемо - мій гарний товариш.
Да і не дуже часто читаю в маршрутці. На 15-Б - це нереально. На зупинці можна зробити, але для чого ? Приїхав на роботу чи додому і комп увімкнув. Колись хотів увійти в Інет у парку але потім зрозумів - що це помилка
Не трошки не так - є такі новини, які побачив, написав і швидко поставив на сайт. Це не завжди - традиційно ну його в баню - я нікому не конкурент і тут немає конкуренції. Це не газета - де пишеш в повному обсязі. Але все буває. От наприклад таку новину з заголовокм "Валерій Литвиненко не буде посилати кременчужан на флюрографію в Козельщину" написав би біля управління міського охорони здоров"я. Порадував би людину. А так у понеділок буду настрій чиновнику піднімать
гражданин
гражданин