У пятницю зустрічаю директора КТУ і питаю - кажу хочете я вам свій утюг з дома подарую. Він електронний. А вам кажу електроніка страх як нужна - два "нових" тролейбуси третій місяць стоять під парканом. Якась плата полетіла. Не каже - з утюга не та запчасть. То може кажу - давайте я комп притягну. ? Не каже - не потрібно. То який їм Інтернет ? Нехай спочатку тролейбуси, які купили за купу бюджетних грошей, поїдуть
Хто надумав користуватись безпроводним мобільним інтернетом від Ютела нині Тримоб - моя порада - викиньте з голови дану думку і ніколи про неї не згадуйте!!!!! Такого тормоза ще треба пошукати.... Київстаровський ЕДЖ, вірніше повроцінний ЖПРС, набагато стабільніше і продуктивніше працює. Провірено як на Київській, так і в центрі, Водоканалі і Крюкові. В період, коли в Ютела були безлімітні інтернет тарифи на добу швидкість черз телефон Нокія 5320 підключеного по ЮСБ до кампа була стабільно в межах 200 кб/с (принаймі торент стабільно качав на цій швидкості), наразі не більше 20 кб/с з частими обивами зв"язку. Звертавсь до оператора, подавав заявку, у відповідь повідомили шо, мол, я далеко знаходжусь від вишки, тому невпевнений зв"язок, хоча 200 кб/с я тянув на тому ж місці. Єдиний "+" Ютела - це інтернет по 10 коп за 1 мб - принаймі новини в смартфоні без зображень коштують копійки
Ребята, а подскажите что сейчас по тарифам на интернет(юсб-модемы киевстар и т.д.). Задача такая, есть малобеспеченая семья. Ноутбук мы им организовали, но подключить проводной интернет возможности нет - даже 50грн в месяц для них весьма существенная сумма. А детям в школе частенько задают с учетом "почитаете это в интернете" и т.д. Суть в том, что пусть скорость и небольшая, но серфить можно. + возможность платить только за тот трафик(или день), когда интернетом действительно пользовались. В их районе покрытие мобильного интернета есть и весьма сносное. Вопрос больше в тарифах... МОжет кто-то что-то подскажет?
Retro, як на мене, єдиний варіант, і доречі я при потребі ним користуюсь, це мобільний інтернет від Київстара - 1 грн за добу безліміту. В Крюкові за добу вдавалось викачати від 500 до 1000 мБ при середній швидкості 15-25 кБ/с. В мене для цього мобільний телефон з модемом, підключений шнурком до ПК
Причом платите лише за день користування інтернетом!!!
гражданин
гражданин