Сергію - чи нам вирішувати кому і де місце ? Не будемо брати на себе роль Всевишнього, бо важко це. Так само - казати , що той даун, а той не даун - навряд чи варто і точно не потрібно. Не знаю хто організовував стриптиз, але думаю, що це наш знайомий - заступник мера Віталій Малецький. Захід проводився на бюджетні кошти. Це 100 відсотків. А чому люди не можуть прийти до міліції ?
Все що з приводу цього стриптизу - все написано на сайті газети - і завтра проти цього протестуватимуть.
Та ні - не так питання звучить. Проводить і ви могли, і я. Питання - хто це все планував і хто сценарій затверджував? Отак правильно. Бо хтось мав думати і хтось за те, що думає - гроші отримує
писатель (09.01.2014, 16:22) писал:Повернуться - розкажуть.
А чего ждать? Должен же быть утверждённый план проведения мероприятия. Где под пунктом №* должен значиться "Стриптиз", и подписью "Виталий Малецкий", раз Вы так настаиваете на его кандидатуре Где бумажка?
А чому саме цей віце-мер, бо хто у нас культурою керує. Ви не керуєте і я теж. Але хтось же робив сценарій. От вони і розкажуть
А вели "концерт" ударні сили молодіжного парламенту, яким керує все той же заступник міського голови Віталій Малецький - між іншим. Так теж буває. Ось вдень я пишу для "Програми плюс" сайту та газети. Увечорі - вже для інших ЗМІ - такий приклад
писатель (09.01.2014, 16:49) писал:Але хтось же робив сценарій.
План и сценарий утверждают а форс - мажор нет. Городские праздники проводить доводилось и знаю как это не просто, а Визит и Программа плюс даже на детские праздник не захотел выступить благотворительным спонсором. Если за такие "стриптизы" раздувать на весь мир проблемы нравственности и морали, то как жить весной, летом и осенью когда на каждом углу стриптиз покруче. Провел данное действо ведущий (мое мнение 99,9%) и наверное не предположил, что будет такой "аншлаг" аплодисментов. Вот бредовые колядки от Визита это настоящий "стриптиз", а самое главное цель акции понятна только ......