писатель (09.01.2014, 17:48) писал:Що за глупості ?
Лет 10 назад лично приходил к жене Мельника, Визит и Программа были на Пушкина 8 и на предложение выступить спонсором детского мероприятия она сказала дословно "меня это не интересует". Как принято в нынешнее время "за слова отвечаю". Пока городские праздники будут вести диджеи и пр... то будет не только стриптиз, и никакой сценарий не спасет.
Лет 10 назад не знаю. Але слава Богу сиджу на роботі в редакції "Програми плюс" та ще й пишу. Додому вже потрібно, але пишу. Людей багато заходить, але Вас точно не було. Заходьте в гості , ото буде краще
Alex_Blo, Все услуги -> коммуналка -> оплата задолженности -> кабельное ТВ. Там выбираете "Визит-сервис", пишете на чьё имя оплата(то ФИО, что в договоре на кабельное), адрес и сумму. Комиссия за этот платёж 50 коп.
В мене "Візит", в принципі, теж не показує (у мене кімнатна антена). Однак я був півтора місяця на екскурсії по "Візиту" і під час екскурсії Надія Ярова наголошувала на тому, що через деякий час збираються розширити зону мовлення "Візиту" одразу на кілька областей (Полтавська, Кіровоградська, Черкаська і, якщо не помиляюсь, Дніпропетровська області) Тож лишається сподіватися, що скандальне рейдерство піде в небуття, натомість "Візит" найближчим часом демонструватиме свій прогрес на всю країну...
пенсионер
гражданин
пенсионер