[NEWS] Суд приостановил лицензию на вещание «ПТК «Визит»

0
Горожане
+ 2
Залетный

писатель (01.11.2012, 15:24) писал:але ж і комунальний журналіст теж до них свій голос додає власними коментами


кстати, да. я тоже тогда на это внимание обратила. Сперва они отказывали Урину с его фильмом, но потом вдруг согласились, да ещё и вели себя не беспристрастно. Ведущая как-никак — лицо телеканала.
Gen
Забаненные
+ 10
Старожил

lyha (01.11.2012, 15:32) писал:Ведущая как-никак — лицо телеканала

И заметьте - страшненькое лицо
Я не умею выражать сильных чувств, хотя могу сильно выражаться.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:37, 01.11.2012
Отож і воно - тільки то був не кореспондент Візиту, а комунальної КТРК. Так шо товариство - все має буть. Має у нас бути вибір в першу чергу. Є Візит - це добре. І кременчуцькі новини на Лтаві - це теж добре.

І з газетами та Інтернет сайтами - теж саме. Чим більше, тим краще.

Чим нас більше, тим краще - є конкуренція за читача і глядача. А далі вже останній і вирішуватиме сам кому надає перевагу
Pak
Горожане
+ 7
Местный
17:44, 01.11.2012 №44
+ 1

lyha (01.11.2012, 15:32) писал:кстати, да. я тоже тогда на это внимание обратила. Сперва они отказывали Урину с его фильмом, но потом вдруг согласились, да ещё и вели себя не беспристрастно. Ведущая как-никак — лицо телеканала.

На сколько мне известно, то и Лтава согласилась показать фильм, но в самый последний момент отказалась, интересно, с чего бы это?))) Хотя это и фильмом сложно назвать, так размышления...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:21, 01.11.2012

Цитата: размышления...


Отож - одні роздуми, і жодного про нас, а все про них - так все - не варте уваги як на мене.
Да і залишилося одне питання - кому вигідно призупиняти роботу Візиту, після того, як вибори фактично завершено?
Хто замовник в цій справі і хто виконавець. Хто за це платить і хто жене журналістів комунальної телекомпанії КТРК під приватну телекомпанію Візит, аби вони з телекамерою під нею чергували.
Кому це потрібно ? Кременчужанам? Якщо кременчужанам, то яким саме кременчужанам ?
Горожане
+ 2
Залетный
Но мне кажется апогея хамства они достигли, когда отказали мэру транслировать его обращение.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:28, 01.11.2012
Це вже розповідав - сьогодні зустрів під Візитом комунальних журналістів та наїхав на них танком.
Але оператора я їхнього бачив - з позначкою "За чесні вибори" він знімав як заступник мера Віталій Малецький не відчиняв двері нардепу Тарану в штабі БЮТ. (Палац автозаводу)Ще тоді пан Малецький все казали, що його домогаються бритоголові

Ви добре знаєте як з"явилися ті запрошення і чому, про які говорив мер ?
Там кидалово таке , що спаси нас Бог від таких речей

Це довга історія яка почалася при спільній зустрічі губернатора, Надоші і мера. Ми не свідки тій справі, але з їхніх розповідей приблизно знаємо, що і хто казав.
Тож і кажу - спаси нас Бог від такого кидалова, яке було
Горожане
+ 2
Залетный
писатель, вы же знаете, что разжигаете только любопытство?) ну версия с тем что мэр поддержал Надошу за "чаем", а потом открестился от этого по законодательству, не кажется такой уже фантастической.
Кстати, на счёт приглашений. Как я поняла их разносили по частному сектору, среди тех у кого редко встречается интернет и кабельное. И вот мои дедушка и бабушка даже не поняли что там агитация за кого-то, даже не рассмотрели на картинках Надошу :) меня это повеселило.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:44, 01.11.2012
Товариство - вибори пройшли. Все. Хто там і що робив, це вже їхня моральна справа. Як будуть далі події - побачимо. Ось пан новий нардеп можливо збере журналістів та інтерв"ю дасть - розповість про своє бачення ( це моя мрія і мрії моїх колег з Телеграфу).
Так що - все завершилося. Щодо Візиту, то не все там гладко з цими скандалами, "дебатами" та заявами і я теж не завжди пишу все , що мер скаже . Ну робота у нас така - там пишемо, тут не пишемо - все залежить від актуальності питання для життя кременчужан. Наскільки що і де актуально - самі вирішуємо.
Якщо вирішили неправильно раз та два та три, то читач перестає таку газету читать. Якщо правильно - то купувати видання не припиняють.
Горожане
+ 16
Гражданин
Что-то "Визит " как вещал, так и вещает)))
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте