Квартирный вопрос

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Добили два журналіста справу приватизації кімнат в гуртожитках. Дві газети: "Програма плюс", "Телеграф" відслідковували, як саме приватизують. На прохання моєї дружини Тетяни Донченко ( Телеграф) прокуратура відповідь прислала - вимагає покарати винних в порушенні прав громадян. Тож, будемо вимагати покарання для першого віце-мера Андрія Погрібного - він права людей порушував своєю комісією, яка взагалі не мала жодного права приймати приватизаційні рішення.
Доведеться виконати свою обіцянку видану керівникові профспілки органів влади пані Тетяні Діденко - точно надрукую їхні фото з приписом - кременчуцькі чиновники ( поіменно) які увесь час своєю незаконною комісією порушували всі закони
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
Эх .. а я никак юриста не могу найти... Чи придти к Вам з помощью
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
13:39, 12.05.2012
Тема яка - скажу чи зможемо допомогти ?

Якщо гуртожитки , то в газеті написав, коли проблему почнуть вирішувати. Але ми там сидимо, як оті птахи на дереві і все дивимося - хто і скільки попросить хабарів. Цікава нам така річ
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
Общежития. Но история конечно не на форум. И в личку долго:) Могу на мейл кратко , если интересно. Мы не можем даже решия добиться о приватизации.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
14:13, 12.05.2012
Зрозумів - фактура ця потрібна мені в "Програму плюс" - Олександр Курилов
і " Кременчуцький Телеграф" - Тетяна Донченко. Будемо пробивать . Думаю вийде - дружина вже цілу адвокасі компанію на цьому побудувала. Результат буде обов"язково. Один вже є - пробили. Виб"ємо і все інше - немає чого закони порушувати.
А то пропонують чоловікам розлучатися з жінками, а дітям відрікатися від батьків. Не буде діла. Все одно наші чиновники закони виконають. Нікуди не дінуться.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте