Адвокати Марія Журавель і Лазоренко - суперспеци!!! Така моя думка - газета виграла позов, який подала проти нас та нашого журналіста Юлю Билину гімназія №5. І ми дякуємо також всім свідкам, які не мовчали, але прийшли і сказали правду. І свідків цих, які захистили газету - журналісти захищатимуть не менше ніж вони нас.
Хабарі ми точно нікому не давали. Не такі ми люди. Задавляться, якщо Олександр Курилов, Юлія Билина, Лара Артеменко, Тетяна Донченко чи Віка Мудра з Олегом Булашевим та і решта наших почнуть хабарі тикать
Да і скажу, що суддя , яка розглядала нашу справу вчинила справедливо
дякую - сума позову була мізерна але мова йшла про ситуацію в гімназіїї №5 та стандарти журналістики. позивач вимагав від нас спростування . Але вся справа в тому, що статтю писали двоє. Одну частину - ситуація в гімназії очима батьків. Друга частина - ситуація в гімназії очима директора. Все було витримано в межах. Саме це - правило стандарту, коли ми пишемо, але одночасно даємо можливість висловитися і другій стороні, певно і вплинуло на рішення суду. Далі ж думаю - всі в цій справі заспокояться
писатель (16.03.2012, 21:22) писал:Далі ж думаю - всі в цій справі заспокояться
Радует в этой ситуации то, что люди перестали быть покорными, когда их унижают и могут дать отпор! Может эта ситуация заставит мозгами шевелить тех, кто считает, что вознёсся над миром!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
гражданин
Т. Шевченко
гражданин
Т. Шевченко
гражданин
Т. Шевченко
гражданин