Скат, у вас горячую воду выключили? У меня есть вода, у друзей из другого района Киева тоже. Может их на плановую, на месяц ;-) И если и отключат, здоровее будем! вас ваш песимизм еще не зае... ?))
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
По моему, в наше время отключен е горячей воды это уже не катастрофа. Бойлеры продают в каждом магазине бытовой техники!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
kztu (14.07.2014, 18:32) писал:что им вбили в голову про ужасы ПС и т.д.
Реальность показывает что не ужасы.
Если даже рупор проукраинской пропаганды такое пишет то опасения местных были не безосновательны:
І ще про одне в цьому контексті. Практика показала, що частина населення звільнених міст та населених пунктів Луганської і Донецької областей, на жаль, не безпідставно побоюється, коли підрозділи Збройних Сил України залишають їхні звільнені міста та населені пункти, де залишаються деякі підрозділи добровільних військових формувань, батальйонів територіальної оборони, а іноді і деяких підрозділів Національної гвардії, що необґрунтовано вважають абсолютну більшість населення Луганської і Донецької областей зрадниками, посібниками московських політиків та вважають за допустиме відкрито висловлювати їм свою неповагу, як до осіб, котрі потребують покарання за свої злочини. Така позиція гальмує настання миру та встановлення конституційного ладу у невід’ємній частині України – Луганській і Донецькій областях, поновлення довіри громадян України – мешканців цих областей до центральної влади та силових структур України, а також створення умов для досягнення духовної єдності всіх громадян України незалежно від мови, релігії, політичних переконань, географії проживання.
Скат (14.07.2014, 21:45) писал: та вважають за допустиме відкрито висловлювати їм свою неповагу, як до осіб, котрі потребують покарання за свої злочини
их можно так же понять как и местных...тут одни на других по любому зуб имеют и так будет какое то время.Как вы хотели?
Скат (14.07.2014, 18:12) писал:Люди на Донбассе взялись за оружие потому, что без него их протесты ждала бы такая судьба:
Нормальная судьба. Людям показали, что это Украина и пророссийские настроения не пройдут- никто не пострадал(только немного зеленко испачкался -не смертельно). Будь люди патриотами и думающими о последствиях взятия оружия и махания флагом иностранного государства, дай Бог может быть так бы все и закончилось как в этом сюжете.
старейшина
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
старейшина