Ну вот какая может быть любовь народа к своей власти, если у руля страны человек с симптомами, похожими на симптомы больного алкоголизмом в полном неадеквате...???
...и это - президент страны? Мама, роди меня обратно....!
"Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны". (с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
адвокат Ульянов (09.10.2015, 23:29) писал:Хочемо ж жити по-закону? То давайте і орієнтуватись на те, чи було порушено закон, або на те, що існував якийсь явно несправедливий закон, який дозволив йому несправедливо щось отримати, зловживаючи посадою. Є що з цього приводу сказати, крім загальних закидів про зраду?
адвокат Ульянов (09.10.2015, 23:29) писал:Наведете факти незаконного використання посади?
Вот Вы почему-то Януковича по закону не призывали менять.
И точно так же можно задать вопрос - что незаконного сделал Янукович? А то против его соратников Европа одна за одним снимает санкции из-за отсутствия доказательств. Да и против Януковича что-то не было ничего кроме голословных обвинений.
Где доказательства злоупотребления властью со стороны Януковича?
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Когда Порошенко шел к власти, то были обещания решить вопрос мирно, мол мы будем примером в экономическом развитии и они сразу вернутся, как пришел- продолжил путь кровавого пастора. Ну и где ж ваши успехи ? Пока продолжаете путь на дно. В целом логично.
адвокат Ульянов (12.10.2015, 09:56) писал:Він свої обіцянки повністю виконав.Донбас зараз поступово повертається в Україну саме на підставі досягнутих дипломатичних рішень та не військового тиску
Вам про Іловайський і Дебальцевський "котли" нагадати? Чи то були планові ротації? Поки він не поклав там тисячі хлопців ні про які "Мінські угоди" не йшлося.
адвокат Ульянов (12.10.2015, 10:14) писал:і лише коли їм затисли в дверях... пішли на припинення конфлікут
Дивно: усі бачать, що яйця затисли у дверях іншому персонажу, який одразу перестав бути войовничим, а став дипломатом.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
адвокат Ульянов (12.10.2015, 11:54) писал:А що вам відомо про причини цього котла?
Я знаю, що масове знищення нашого війська ніхто не поніс відповідальності: ні Гелетей, ні Верховний Головнокомадувач, ні жоден з "паркетних генералів".
адвокат Ульянов (12.10.2015, 11:54) писал:Цей котел існував лише у фантазіях російських пропагандистів та наших особливо сприйнятних до таких речей громадянПід Дебальцево був планомірний відхід на завчасно підготовані позиції, при цьому русні поклали там немеряно
Не дивіться "5 канал" - почитайте спогади тих, хто вийшов звідти живим.
адвокат Ульянов (12.10.2015, 11:56) писал:Та що ви кажете?Може згадаєте, з якого часу Путін вилетів з G8 та є нерукопожатим серед лідерів провідних країн світу?Порошенко до цієї ізоляції тут ні до чого?Серед потоків брехні, яка летить вам у вуха, слід же бачити і факти
Чому ж тоді бабуля Меркель і Оланд "раптово" самі полетіли до Москви, умовляли Путіна сісти за стіл перемовин у Мінську-2, де 16 годин тиснули на Порошенка, який намагався все-таки розігрувати "американську карту" - війну до останнього українця.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (12.10.2015, 11:45) писал:Дивно: усі бачать, що яйця затисли у дверях іншому персонажу, який одразу перестав бути войовничим, а став дипломатом.
Он же всё время смотрит в зеркало! Уже сто раз писал об этом. Ему надо табличку там повесить - "зеркало"!
адвокат Ульянов (12.10.2015, 10:14) писал: 1. Порошенко обіцяв реінтегрувати Донбас, а не капітулювати. возможно когда-нибудь но уже без Порошенко.
[quote=адвокат Ульянов/12.10.2015, 10:14] В нашому випадку росіяни качали до останнього, і лише коли їм затисли в дверях... пішли на припинення конфлікут
В вашем случае россияне еще даже не начинали, Путин никогда и не заикался об разделении Украины, вот как Порошенко Меркель и Олланд зажали Пете что-то в дверях, то сразу и обстрелы прекратились, он для этого в Германию ездил и после этого что-то мычал.
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
старейшина