olyvern, если верить информации из МВД, то... читаем:
МВД Украины отмечает, что информация относительно задержания Эки Згуладзе не соответствует действительности", - говорится в сообщении. В МВД отметили, что сейчас первый заместитель министра внутренних дел Украины находится в Киеве.
Т.е., поступило опровержение только на счёт задержания и нет ни слова в опровержении на счёт попытки вывезти деньги.
"Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны". (с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
Kanarsky, Скат, Стыдно за страну! Эй, ура-патриоты, тролли и прочие свидомисты! Так выглядит рэвэлюция гыдоты! Вот это ваше зеркало! Так вы выглядите со стороны! - Эвропэйци!
"Патриотический перевод" скандала между Саакашвили и Аваковым
Цитата:Аваков: Ви сказали, що Кабмін очолює корупцію, сказали це бездоказово, ясно, чітко, недвозначно. Саакашвілі: Дуже доказово. Аваков: Ви подивіться на нього. Сере, співає ще й тріски збирає. Саакашвілі: Дуже доказово, повторюю. Аваков: А щоб тобі повилазило!... Саакашвілі: Най би тобі пір'я в горлі поросло! Аваков: Як ви говорите в таких випадках, бе-бе-бе-бе, ви так говорите? Саакашвілі: Що значить бе-бе-бе? Так зі мною ще ніхто не розмовляв. Аваков: Я з вами буду так розмовляти! Саакашвілі: А щоб тобі зацпило … Аваков: Всрався та й криво!… Аби тобі заклло… Саакашвілі: Я закликаю вас до ввічливості. На відміну від вас у мене мільйонів, мільярдів немає ніде. Аваков: Ти...ти, гімно нероздушене! Злидень знайшовся. Саакашвілі: А щоб тебе вертіло, підняло і гпнуло …Мої мільярди ще Росія шукала. Пошукайте гарненько. Порошенко: Припиніть, бовдури. Які вас чорти понесли? Хай вам грець! Саакашвілі: Я не буду корумпованого міністра.... Аваков: Стули пльку, корумпований губернаторе. Суче вухо Саакашвілі: Що? Ах ти, наволоч! Аваков: А ти, падлюка! Порошенко: А бодай ви сказилися! Аваков: Засранець! Порошенко: Арсене Борисовичу... можна без матюків? Аваков: Матюків і не було. Порошенко: Я чув. Мені не заклало. Аваков: Я хочу закінчити... Порошенко: Так, я прошу вас, по суті, по порядку денному, а не по коментарям виступу. Прошу. Аваков: В мене питання, ви своїми діями, пане Саакашвілі, перешкоджаєте приватизації ОПЗ чи ні? Саакашвілі: Серун тобі кланявся... У мене більше крім репутації нічого немає. Я не збираюся, щоб якийсь злодійкуватих міністр, якого вся країна знає, що ...
Аваков кидає склянку з водою
Порошенко: Арсене! Ви що, подуріли? Аваков: От, тварюка. 100 кг гімна - а смердить як тонна... Саакашвілі: Злодій! Поцілуй мене в сраку! Аваков: Лайно. Щоби твоя срака по шву розійшлася… Саакашвілі: Щоб ти падло дристало та й дристало…Ти будеш сидіти, тому що ....Я українець, між іншим. Аваков: Я українець теж. Саакашвілі: Ні, ти - злодій і покидьок! Аваков: А ти базікало і блазень! Щоб тебе пранці з"їли! Яценюк: Телепень, ось хто ти! Аваков: Циркач, сволота така...Забирайся з моєї країни під три чорти! Яценюк: Гастролер, одною сракою на всі базари...Дідько б тебе взяв! Аваков: Гімно собаче... Яценюк: Щоб ти всрався! Тебе запросили в країну справу робити, а не аферизмом політичним займатися. Морду наїв, що й возом не об'їдеш… Саакашвілі: Срали-мазали, рачки лазили. Ви ображаєте народ України ... і ви будете за це відповідати! Порошенко: До сраки, панове, до сраки це засідання. Всі розійшлися!
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
пенсионер