Революція на марші

0
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
14:10, 04.12.2015
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
Скат,
Публичное глумление над флагом карается соответствующими статьями УК. Правда, на Украине даже обвязать задницу флагом считается патриотизмом, что же спрашивать за барбоса! За урны, заборы и столбы я уж, вообще, молчу!
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
08:33, 08.12.2015
Новости которые прочитал за день.

И кто-то всерьез думает что на Украину потянутся инвестиции, ей дадут безвизовый режим и даже примут в ЕС

1.
В Нидерландах солдат АТО обвинили в вымогательствах

2.

3.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
14:35, 08.12.2015
Полицаи за работой: арест "Иисуса" в метро.

Это ж надо быть такими идиотами - в метро в замкнутом пространстве пускать газ.

Е. Замятин "Мы"
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
Скат,
- Эвропа!
Горожане
+ 50
Почетный
гражданин
Iva (08.12.2015, 15:56) писал:- Эвропа!

Боевики в балаклавах избили, сломали ногу и засунули в мусорный бак главу профсоюзов Ровенской области

Цитата:Перелом левой ноги и разрыв плечевой сумки диагностировали у главы Федерации профсоюзов области Николая Шершуна после нападения ультраправых боевиков и так называемой «мусорной люстрации».
Сейчас он находится на стационарном лечении в травматологическо-ортопедическом отделении Ровенской городской больницы.
Врачи не прогнозируют, как долго продлится лечение бывшего народного депутата.
Напомним, во вторник, 8 декабря, бывшего народного депутата нескольких созывов, главу Федерации профсоюзов Ровенской области Николая Шершуна боевики в балаклавах схватили в здании Ровенского областного совета, вывели на улицу и бросили в бак.
Весь процесс сопровождался избиением. Полиция расследует дело как хулиганство.
http://www.politnavigator.net/boeviki-v-balaklavakh-izbili-slomali-nogu-i-zasunuli-v-musornyjj-bak-glavu-profsoyuzov-rovenskojj-oblasti.html
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
08:36, 11.12.2015

Цитата:На заседании Верховной Рады народный депутат от Блока Петра Порошенко, глава "Интернет-партии Украины" Дмитрий Голубов обвинил в коррупции главу Одесской облгосадминистрации Михаила Саакашвили и его команду.

"Уважаемые депутаты, как вам известно, с 30 мая в Одессе работает шайка грузинских реформаторов во главе с главным реформатором Тбилиси и Всея Груссии Михой Чудотворцем", - начал выступление нардеп

Голубов сообщил, что грузинская хакерская группировка «Хинкали» опубликовала ряд документов, из которых следует, что "команда Саакашвили грабит и ежедневно транжирит деньги благотворительного фонда, созданного для реабилитации воинов АТО на личные нужды".

"11 тыс. грн из фонда они потратили на личный фуршет, 3 млн грн за три дня – на личный пиар Саакашвили на телеканале "Интер", 4 млн грн на покупку 6 авто для "кортежа реформаторов", 300 тыс. грн на бензин", – сообщил Голубов.

Также, по словам депутата, средства фонда были потрачены на перелеты охранников Саакашвили, певиц из Рима и Тбилиси и начальника управления внутренних дел Одесской области Лорткипанидзе. Депутат потребовал от нового антикоррупционного прокурора немедленно разобраться с данным фактом и отстранить Лорткипанидзе от должности.

"Это является самым настоящим коррупционным правонарушением. Этот человек будет заниматься чистками в милиции? Какие чистки? Какие реформы? Рэкетиры чертовы! Взяточники! Воры в законе! Мы должны положить край! И всем пора понять, что это грузинская банда приехавшая сегодня на гастроли, как цирковая труппа гастролирует по нашей стране и собирает деньги на осенние выборы в Грузии." – завершил свое выступление Голубов.

Е. Замятин "Мы"
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
10:59, 11.12.2015 №948
-1
Скат,
Истинное сомали!
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Прикреплённая картинка

Цитата:Тетяна Монтян
Работает в Інфопорн · 58 198 подписчиков · 13 декабря в 5:09 ·
АВАКОВ ПРЄВЄД
А дівчина якась наівна - вже вся країна знає, що оперів та слєдаків у Україні практично більше нема - іх майже всіх вигнали, і вони мітингують - http://www.pravda.com.ua/news/2015/12/13/7092341/
Тому без зброї вдома та на вулиці - ні-ні Смайлик «smile»
ПІЛІЦІЯ! ПІЛІЦІЯ! Смайлик «wink»

Как статистику не зажимают - правда о резком росте преступности все равно так или иначе вылазит на поверхность...

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 298
Великий Гуру

Цитата:Шановний Пане Президенте! Петре Олексійовичу!
На Рівненщині у день пам'яті Чудотворця та Святителя Миколи сталися страшні події. У селі Птича почалися справжні погроми та насилля на тлі релігійної ворожнечі. Місцева влада, правоохоронці, радикали з Правого сектору, підбурювані представниками Київського патріархату розпочали гоніння та фізичні розправи з громадянами України!

18 грудня, напередодні свята, вірним УПЦ вдалося потрапити до храму, який, до того, протизаконно утримували представники УПЦ КП та Правого сектору. Громада УПЦ має всі необхідні документи на храм, а також декілька судових рішень, які підтверджують її права на культову споруду. Однак місцева влада та представники УПЦ КП повністю ігнорують права вірян УПЦ. Під час спроб наших вірних потрапити до власного храму, їх били, проти них застосовували сльозогінний газ. Але вони все ж увійшли до своєї святині. Після того, як відслужили ранкову та вечірню літургію, частина громади зачинилася у приміщенні храму на знак протесту проти свавілля місцевої влади і УПЦ КП. Нині поліція та агресивно налаштовані представники Київського патріархату тримають цих людей в облозі, наче якихось злочинців. Їм не дозволяють передати теплий одяг, воду та їжу. Будівлю храму відрізали від електропостачання. Температура у храм +4. У людей різко погіршився стан здоров‘я, лікаря швидкої допомоги у храм пропустили, утім, необхідної кількості медикаментів він не залишив, як і сам огляд зроблений був поспіхом.

Скажіть, хто у такій ситуації справжній злочинець? Як можна чинити таке під час одного з найважливіших для українців, найдобріших свят?

В ніч з 19 на 20 грудня, вірянам УПЦ побили вікна в оселях. У деяких живуть сім'ї з маленькими дітьми. Окрім того, усім, хто приїзджає підтримати релігійну громаду села дістається не тільки на горіхи: ріжуть шини в автомобілях, стріляють у скло з пневматичної зброї. Релігійна громада УПЦ села Птича налякана і приголомшена. За нашою інформацією, бійці Правого сектору і найбільш агресивні прибічники УПЦ КП готують нічний штурм і силового захоплення храму. Досвід попередніх конфліктів підказує, що діятимуть вони украй жорстоко, поза законом та християнською мораллю.

Пане Президенте, на Ваших очах, звичайних українців, таких самих патріотів, як і Ви, позбавляють фундаментальних людських прав. До них ставляться, як до істот другого гатунку. Їхніх дітей цькують, майно паплюжать. В Україну повернулося огидне явище погромів, яке, здавалося б, було переможене назавжди більше 70 років тому. Нашу державу штовхають у полум‘я релігійної ворожнечі. У таких конфліктах не буває переможців – лише переможені. Суспільні рани, які наносять ці конфлікти, неможливо вилікувати протягом багатьох поколінь.

Пане Президенте! Прошу Вас негайно втрутитися і захистити своїх співгромадян! Заради України, заради нашого спільного майбутнього, заради життя та здоров‘я простих вірян. Нехай Всевишній буде ласкавим до нас усіх! Нехай дасть нам наснагу порозумітися і простити один одного! Нехай вбереже українців, які стикнулись між собою. Одних – від зла та насилля. Інших – від власної ненависті, які їх засліплює!

Е. Замятин "Мы"

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация