Ledokol ! Костенко и К завоевывают симпатии избирателей, как впрочем и все остальные. Потому и поехали туда заниматься энергосбережением. Кто-то гречку расдает, а кто-то посущественней.
Ledokol писал:Я вообще не понял что Костенко и Ко делают в Донецкой области. За них там кто-то голосует? Несколько лет назад тоже ющенковцы Алчевск спасали-согревали. Ну просто какой-то оранжевый шабаш! pleas
Все любят Донецкую область спасать, жаль до нас не доезжают, я бы не отказалась
Костенко робить те, що може. за це йому честь і хвала. навіть якщо він допоміг 1 людині - це вже успіх, але успіх політика починається значно далі. І колір політичних поглядів тут ні до чого.
п.с. Алчевськ все ж таки відігріли і люди старалися. Ось такими акціями треба об"єднувати народ, а на виступами по телевізору.
Цитата: Костенко робить те, що може. за це йому честь і хвала. навіть якщо він допоміг 1 людині - це вже успіх, але успіх політика починається значно далі. І колір політичних поглядів тут ні до чого.
п.с. Алчевськ все ж таки відігріли і люди старалися. Ось такими акціями треба об"єднувати народ, а на виступами по телевізору.
Что-то грустно стало... Нам бы такого президента...
ToRR писал:Костенко робить те, що може. за це йому честь і хвала. навіть якщо він допоміг 1 людині - це вже успіх, але успіх політика починається значно далі. І колір політичних поглядів тут ні до чого.
Главное, чтобы после этих выборов такие Алчевски не настали во многих городах Украины. У нас возле дома постоянно что-то копают, воду и отопление то включают, то выключают И толку от этого мелькания или не мелькания по телевизору?
ToRR писал: Костенко робить те, що може. за це йому честь і хвала. навіть якщо він допоміг 1 людині - це вже успіх, але успіх політика починається значно далі. І колір політичних поглядів тут ні до чого.
Конечно - если у тебя дома тепло, то все вокруг тебя объединятся. Но вообще сложно как-то жить стало - ни воды в кране, ни тепла в доме.
Цитата:тому Костенко і не виступав багато по телевізору, робить справи, а самого не видно. А набрали голоси ті, хто з ящика не вилазив.
Скажіть будь ласка - які він справи робить і які вже зробив ? Це так, між іншим називається. Бо можна висувати гасла - купуй українське , але... Ми і так купуємо все українське - певно за виключенням мобільників та компів. Решту - ковбаси, пиво, хліб, сало, молоко все і так українське. Ніхто не піде російську гречу чи горілку. Та питання тут в іншому - ми купуємо, але краще від цього не стає. Да ще і одяг - думаю, якби вартість продукції наших виробників була доступна, то ніяких би питань і тут не виникало. Бо далі ж стоїть така тема - як виконання своїх програм. А коли ми бачимо кандидата лише перед виборами, один раз на 5 років, то хто його підтримає ? Ніхто. Вочевидь процес має цей багато сторін. З одного боку ми переживаємо за українську економіку. Це добре - труби Рената Ахметова, вагони Сергія Тігіпка, бензин Коломойського... Але з іншого - ми нічого не кажемо про народ України - як він живе, як виживає, чи находить він роботу і де й скільки він хабарів платить не доведи Бог як щось трапиться? В цій частині у пана Костенка як на мене повний провал.Хоча я теж можу помилятися. Але ніяких таких ініціатив особисто не помітив.
гражданин