У виборчий програмі якого з кандидатів ви знайшли щось корисне і нове?

0
Горожане
+ 2
Проездом

писатель писал:Скажіть будь ласка - які він справи робить і які вже зробив ?
Це так, між іншим називається. Бо можна висувати гасла - купуй українське , але...
Ми і так купуємо все українське - певно за виключенням мобільників та компів. Решту - ковбаси, пиво, хліб, сало, молоко все і так українське. Ніхто не піде російську гречу чи горілку. Та питання тут в іншому - ми купуємо, але краще від цього не стає. Да ще і одяг - думаю, якби вартість продукції наших виробників була доступна, то ніяких би питань і тут не виникало.



Що він там зробив, я не знаю (це Вам на сайт верховної ради треба). Просто сам по собі заклик підтримувати своїх у скрутний період - дуже подобається.
Горожане
0
Проездом
На рахунок - що зробив? На теледебатах розповідав Костенко про експеримент по енергосбереженню в Донецькій області, в результаті якого реальні жителі цієї місцевості заплатили в 2 рази менше комунальних послуг. Типу впровадження програми Костенка і К. На якомусь форумі вже обговорювали це, не пам"ятаю де.
Горожане
+ 1
Командировочный

Ilana писал:На рахунок - що зробив? На теледебатах розповідав Костенко про експеримент по енергосбереженню в Донецькій області, в результаті якого реальні жителі цієї місцевості заплатили в 2 рази менше комунальних послуг. Типу впровадження програми Костенка і К. На якомусь форумі вже обговорювали це, не пам"ятаю де.


Да много чего он сделал, независимость Украины была провозглашена в какой-то степени с содействия Костенко, а это уже много.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Просто сам по собі заклик підтримувати своїх у скрутний період - дуже подобається.


оце ж і головна проблема - поки що не бачив я , аби хтось підтримував своїх - людей України, у скрутний період. Насправді ж у нас підвищуються тарифи і ростуть ціни, а інфляція скаче.
Тобто мова - що не всі - свої. Свої - лише обмежена кількість людей. Жаль, а що поробиш ?
Горожане
0
Проездом

Ilana писал:На рахунок - що зробив? На теледебатах розповідав Костенко про експеримент по енергосбереженню в Донецькій області, в результаті якого реальні жителі цієї місцевості заплатили в 2 рази менше комунальних послуг. Типу впровадження програми Костенка і К. На якомусь форумі вже обговорювали це, не пам\"ятаю де.



Я теж про це чула, і навіть в пресі читала! От би такий експеримент по всій Україні запровадити!
Горожане
+ 2
Проездом

писатель писал:оце ж і головна проблема - поки що не бачив я , аби хтось підтримував своїх - людей України, у скрутний період. Насправді ж у нас підвищуються тарифи і ростуть ціни, а інфляція скаче.
Тобто мова - що не всі - свої. Свої - лише обмежена кількість людей. Жаль, а що поробиш ?



Свої - вони дуже різні, як і чужі. Але от я телевізор купував - і краще я куплю LG українського виробництва чи "Електрон", ніж зібраний у Китаї будь-який інший. Тому що різниці не бачу, а ціна нижча. Інший приклад - продукти - вітчизняні ж переважно дешевші, ніж імпортні. А те, що все зараз дорожчає не вина виробників чи продавців. Причина подорожчання в тому, що уряд грається із валютними курсами та іноземних кредитів понабрали. Ми зараз своїми грошима платимо за кредити, які понабрали прем'єрка та депутати з мовчазної згоди президента.
Горожане
0
Проездом
Продукти наші не тільки дешевші, ніж імпортні, але і кращі, на мою думку. Я переважно купую харч наших виробників. Не тому, що я - велика патріотка, а тому, що дійсно смачніше, і, сподіваюсь, менше хімії .
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Цитата:Решение поддержать во втором туре президентских выборов Виктора Януковича, в случае, если он примет условия Блока левых и левоцентристских сил, принято на заседании Политсовета Союза Левых Сил в минувшие выходные. «Левые не могут отойти от избирательного процесса в момент, когда Украина стоит перед очень тяжелым выбором, - заявил лидер СЛС Василий Волга. - Ведь кто бы из либералов ни пришел к власти, Янукович или Тимошенко, ситуация в стране будет очень сложная. Уже сейчас подорожали продукты, будут подняты цены на коммунальные услуги, «заморозят» социальные программы».
Однако, по мнению лидера СЛС, выбирая из двух кандидатов, необходимо поддержать того, «кто в этой аварийной ситуации сможет управлять государством». «Мы выдвинули Виктору Януковичу ряд требований, среди которых, в частности, принятие Социального кодекса и монополизация права государства на продажу табака и винно-водочных изделий. Если он эти требования примет, то мы поддержим его во втором туре выборов Президента Украины», - заявил Волга.
В числе прочих требований, выдвинутых Левым блоком - законодательное обеспечение повышения трудовых доходов граждан и определение части зарплаты в структуре себестоимости продукции на уровне не ниже 60%, обеспечение госконтроля над тарифной политикой органов местного самоуправления, срочная проверка законности соглашений о приватизации объектов государственной собственности, проведение Всеукраинского референдума по вопросу вступления в НАТО и т.д.


Сегодня получил по рассылке
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
0
Проездом

Цитата: Ledokol Свої - вони дуже різні, як і чужі. smile Але от я телевізор купував - і краще я куплю LG українського виробництва чи "Електрон", ніж зібраний у Китаї будь-який інший. Тому що різниці не бачу, а ціна нижча. Інший приклад - продукти - вітчизняні ж переважно дешевші, ніж імпортні. А те, що все зараз дорожчає не вина виробників чи продавців. Причина подорожчання в тому, що уряд грається із валютними курсами та іноземних кредитів понабрали. Ми зараз своїми грошима платимо за кредити, які понабрали прем'єрка та депутати з мовчазної згоди президента.



А топор на Вашем аватаре какого производства? А прорубь? А голый Вы на фото наверняка потому, что отечественных трусов не нашлось? Вы не подумайте, я не просто из любопытства спрашиваю. Просто вот недавно любимый мужчина молоток в дом принёс - китайского производства. Грустно. А отдыхать мы чаще ездим в иностранные проруби. Это ж как нужно собственную страну не уважать?
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация