Якщо ліві сили, то що від них чекати ? Памятник Леніну - раз, масове співи гімну СРСР - два. А більше що для людей? Нічого. То які запитання можуть бути. Гречки нема, нічого нема. Є тілька критика в ЗМІ.
писатель писал:Якщо ліві сили, то що від них чекати ? Памятник Леніну - раз, масове співи гімну СРСР - два. А більше що для людей? Нічого. То які запитання можуть бути.Гречки нема, нічого нема. Є тілька критика в ЗМІ.
Пане Олександре, ну не треба ж до такого рівня знижувати свій рівень знань. Ліві сили це й Міттеран, і Шредер і багато інших європейських політиків. Про Латинську Америку казати нічого не буду: самі почитаитайте на УНІАН або в "Українській правді".
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Ну про Сибір - то Україна слава Богу - не Россія, хоч як це не важко для АД визнати, але це факт. А по друге - люди - до вас про ліві сили комуністи говорили і соціалісти. Францію у приклад наводили, там Швецію. І що ? - І нічого. Про виконання їхніх програм я вгорі писав. І казали і обіцяли. От послухайте моєї поради - беремо лопати в руки і йдемо на Молодіжному колодязі копать. Може якась бабушка побаче - і скаже ( а вона ж не знає, що труби звідти після виборів назад заберуть) - от хлопці молодці - ліві сили - колонку поставили . Мабуть проголосую я за них, бо вже мені скоро 85 років. Є другий варіант - беремо косу в руки і йдемо траву косить під парканами. Це сьогодні зустріч була представника лівих сил - голови Автозаводської райради Володимира Коваленка. Перед зустрічю мужик по вулиці Чкалова пройшов з мотокосою - увесь бур"ян скосив. От молодець - хоч раз на 5 років , а всеж!!! То і запитання - люди: які ліві, праві чи центральні сили ??? Різниця між вами в чому ??? Всі на Францію рівняються і всі землю дерібанять в наслідку
писатель писал:от хлопці молодці - ліві сили - колонку поставили
Так це Ви ідеї про колонки просуваєте? А то мені мама каже, що один хлопець вже в них на районі колонку обіцяє викопати.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Не хочу переказувати. Детльний аналіз маніпулятивних технологій, застосованих при його випуску ми дали в газеті "Вісник Кременчука" за 16 вересня. За допомогу в підготовці матеріалу дякуємо співробітникам університету
От всі політики сидять в залі - а старшого сержанта нема. А де він - ? Мабуть гречку фасує своїм однопартійцям У Кременчуці ні голова, ні заступник голови виборчкому не знають лідерів своєї партії
Голова виборчої комісії по виборам депутатів міської ради та міського голови Лариса Мицик, яку призначено на керівну посаду від партії “Реформи та порядок”, ні її заступниця, яку висунуто партією “Захисників Вітчизни” не знають прізвища лідерів ні міської, ні всеукраїнських партійних організацій, від яких їх обрано. Обидва представники виборчої комісії так і не змогли відповісти на запитання журналіста газети “Програми плюс” щодо прізвища їхнього партійного лідера. “Комісія виборча на сьогодні завершила свою роботу”, - така відповідь від головної особи на виборах у нашому місті на запитання щодо прізвища свого партійного лідера, від якого й потрапила до міської виборчої комісії . Інше про що заявила керівник міськвиборчкому, вона справді працює на Кременчуцькому автоскладальному заводі, яким керує голова міського осередку партії Регіонів Микола Черниш та займається декларуванням продукції. Відповідну інформацію також підтвердив і секретар цієї комісії, заступник директора Кременчуцького автоскладального заводу Микола Ковган. Щодо необхідного досвіду організаційної роботи в міській виборчій комісії, то за словами Лариси Мицик він у неї є. На попередніх виборах вона працювала головою дільничної виборчої комісії від Комуністичної партії України і в принципі знає всі особливості роботи, пов’язаної з організацією голосування.
[quote=Юлія Билина]З приводу "настучал" - не знаю.[/quote] Тогда будет страх украсть. Но при этом нужен справедливый суд и не обратимость наказания. В Германии к примеру немец идя по улице не сорвет грушу с дерева, которое просто растет на тротуаре. Он знает, что дерево кто-то посадил и тот человек должен снять урожай. Все просто.
А якщо чесно, то від того, що сьогодні на цих виборах відбувається, можете мені повірити - тошнить навіки. І причин дві - це не вибори, але спектакль з трагедією, а по друге - такого бруду особисто я за останні 17 років роботи в газеті ще не бачив. І шось у мене з цього приводу погані думки. Бо після цих виборів краще точно не буде. А гірше, причому набагато і для всіх - да.
[quote=адвокат Ульянов]Маю певні сумніви щодо доцільності свого походу у міську владу за таких обставин[/quote] А ми вже хотіли запропонувати Вам місце в списку або мажоритарному окрузі...
Цитата:зробіть добру справу - дайте нам прізвища тих, хто пройшов від соціалістів в раду yes
Виконую Ваше прохання. У нинішньому складі міськради до фракції Соцпартії входять такі депутати:
Кушнір Ігор Миколайович,1971 р.н., інженер-механік, економіст-фінансист, директор, ТОВ „МІС”, нині - заступник міністра оборони, член Партії регіонів, ітиме за мажоритарним округом на своєму колишньому орузі (де обирався депутатом) на Молодіжному в районі 31-ї школи
Шевчук Едуард Георгійович, 10.10.1968, Член СПУ, гендиректор ТОВ "Житло- інвест", яке пов'язують із прізвищами Ігоря Кушніра та Олександра Плужника, нині - керівник департаменту капітального будівництва міноборони; за попередньою інформацією ітиме на окрузі в районі школи №25 від Партії регіонів
Левченко Ігор Миколайович,1976 р.н., менеджер-економіст, директор, КП „Дізопак”, член СПУ, нині партійності не знаю. Його батько - Левченко Микола Іванович, на той час 1 секретар міськкому СПУ був донедавна у партії "Сильна Україна"
Литвиненко Володимир Іванович,1938 р.н., лікар, директор, Кременчуцький медичний коледж, голова фракції Соцпартії, наскільки мені відомо, ітиме від Партії регіонів
Івко Василь Михайлович,1952 р.н., інженер, член СПУ, нині - секретар Кременчуцької міської ради, висуватиметься за мажоритарним округом від Партії регіонів
Леготкін Геннадій Іванович,1946 р.н., інженер, голова правління-директор, ВАТ „Кременчуцький колісний завод”, нині за непідтверженою офіційно інформацією ітиме в першій п'ятірці Пертії регіонів і за мажоритарним округом (р-н колісного заводу)
Моцарь Анатолій Іванович - помер цього року
Добавлено спустя 4 минуты 16 секунд:
Цитата:А якщо чесно, то від того, що сьогодні на цих виборах відбувається, можете мені повірити - тошнить навіки.
Підтримую писателя Хоча, власне, нічого дивного. Зараз ми побачили типову поведінку більшості депутатів 5-го скликання. Єдина відмінність - вони вийшли зі стін міськради, але не врахували того, що суспільне життя - це дещо інше, ніж бізнес, заснований на "понятіях"
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Сергей
Артур Шопенгауэр