Belarus (19.12.2015, 00:45) писал: Так что, 1-я и 3-я вывески (ровно как и название этой ветки - автору респект) - корректны. А 2-ю наваял осел ( подозреваю, что у него, есть брат).
Рассматривала, но так и не поняла почему на 2-й вывеске неправильно написано? Я не спорю, просто мне интересно.
Цветок Кактуса (19.12.2015, 12:21) писал:Рассматривала, но так и не поняла почему на 2-й вывеске неправильно написано? Я не спорю, просто мне интересно.
Цветок Кактуса, якщо Білорусь, то повинно бути написано Двері Білорусі. А написане Білорусії - це від Білорусія - немає такої країни на карті світу. Ну как-то так. Знатоки меня поправят, ежели чего...
"Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны". (с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
Сердж (20.12.2015, 09:28) писал:Цветок Кактуса, якщо Білорусь, то повинно бути написано Двері Білорусі. А написане Білорусії - це від Білорусія - немає такої країни на карті світу. Ну как-то так. Знатоки меня поправят, ежели чего...
С какими такими вашими? вот про Устимовку Полтавская обл. [url=http://ibigdan.livejournal.com/17129221.html][/url]
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
гражданин
гражданин
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"
Е. Замятин "Мы"