Чтобы помнили

0
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель писал:Є пропозиція рахувати Україною Молодіжний. Або центр города.

Поддерживаю!
У вас глубокие мысли!
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Iva

Цитата:Я предлагал сделать упор на модный сейчас зелёный туризм Здесь можно было бы построить научно туристический центр, проложить от него пешеходные, велосипедные и даже конные маршруты.
И умирающему селу была бы непосредственная польза!

Ідея - супер. Я думаю, що саме за такими речами майбутнє. Тому що це дійсно вигідно економічно, а що важливо - дуже хороший соціальний проект.
Єдине, чим не можу Вас порадувати саме зараз - що швидко вдасться знайти інвестора саме на цю ідею.
Криза поглиблюється. В більшості своїй бізнес намагається зберегти хоча б те, що є. За нові проекти не береться ніхто.
Ті ж, хто гроші все ж має, намагається вкласти їх у те, що швидко приносить прибуток.
Наш уряд же зараз абсолютн не стимулює подібні речі. Ніяк. Ні підтримкою на стартовому рівні, ні податковими преференціями для соціальних речей. Прийшли просто дуби, яким здається, що воно якось десь само візьметься.
І судячи з останніх кроків, повідлякують навіть міжнародні донорські організації.
Там якась ГО щось збиралася робити. Але по-моєму у них скромний проект, спрямований на популяризацію плавнів. Уточню.

Добавлено спустя 1 минуту 58 секунд:

azalia

А що не так з Будинком творчості. У моїх співробітників дітии ходять туди на кілька гуртків - гроші не платять. Може, є якісь структури, що орендують приміщення? Бо знаю, що й з художньої творчості, і навіть та ж журналістика - безкоштовно
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
адвокат Ульянов

Цитата:
Ідея - утопія.
Всі заповідники у нас в країні зроблені для того, щоб там могла розважатись номенклатура за державні ж кошти
Як тільки цей заповідник стане на ноги, проста людина туди і носа не посуне.
Жоден інвестор не буде туди нічого інвестувати.
Коли якийсь олігарх покладе око на такий заповідник, то він його приведе в порядок, але виключно для себе коханого.

Я знаю, про що пишу, повірте.

А то ми з Вами не в одному місті живемо! І я кожного дня не зустрічаюсь з тими, про кого Ви пишете. Я не мала на увазі олігархів взагалі, бо вони б прожували те, що нахапали.

Ідея насправді - зовсім не утопія. Не знаю, чи доводилось Вам бувати в козацькій січі, яку колишній лікар організував під Комсомольськом. Дійсно труда багато вкладено, але ж і віддача є. Дорогу б, правда, ще хтось туди проклав.

Погодьтесь: у наш сфера розваг - не зовсім освоєна ніша.
Зелений туризм - якраз те, що треба. Ну, чого тільки в Крим теліпатись, якщо під боком - така краса? І насправді не так багато там треба було б і вкладати.
І можна до цієї справи залучати волонтерів. (Щось там Олег Овчаренко, здається, збирався робити). Інша річ, що зараз не знаєш, що тебе завтра чекає.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
[quote=адвокат Ульянов]Хемінгвея [/quote]
Ну это - уже явный перебор, пане адвокате. Хемінгуей, він і в Африці Хемінгуей. Краще пишіть: Ернест Міллер Гемінґвей
[quote=адвокат Ульянов]Не втримаюсь не процитувати геніальний вірш Григорія Савовича Сковороди[/quote]
Григорій Савович був філософом чистої води, він не чіплявся за земні багатства. "Світ мене ловив, але не спіймав" - так написано на його могилі. Ви ж розповідаєте про свої гонорари,
та як в матеріальному плані Вам добре жити при існуючому режимі.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Старший сержант запаса

Цитата:Григорій Савович був філософом чистої води... Ви ж розповідаєте про свої гонорари...

Ну, треба ж, як Вас чіпляють адвокатські гонорари!
А ще зовсім недавно озвучена була інша позиція:

php code:
  1. Успешных людей вроде адвоката единицы - [никто им не завидует

Ніколи не могла зрозуміти людей, які рахують чужі прибутки. Бо автоматично треба рахувати й інші речі. Не знаю, що там з гонорарами конкретного адвоката, але серед моїх друзів - також чимало адвокатів. І людей, які мають інший бізнес, який вони побудували з "нуля" - ні в кого нічого не вкравши.
І я дивлюся на кожного з них і розумію, що я може б і не змогла працювати в такому режимі, як вони. Бо якось так влаштований світ, що чим більше отримуєш - тим більше й віддаєш. Не завжи грошима. Буває часом, нервами, талантом, здоров'ям, спокоєм рідних... Про це також треба не забувати. Ви б хотіли такого "довіска" до великих гонорарів?

Добавлено спустя 7 минут 11 секунд:

Цитата:Ну это - уже явный перебор, пане адвокате. Хемінгуей, він і в Африці Хемінгуей.

За українським правописом, він таки Хемінгуей! Але логіка в Хемінгвеї є, бо варіант більше відповідає англійському звучанню. Тому, здається, саме так його називає англомовна діаспора.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Юлія Билина,
Мне нет никакого дела ни до адвокатских гонораров, ни до чьих-нибудь ещё. Я пишу о несостыковках в философских концепциях, проповедующих нестяжетельство, о которых говорит пан Ульянов ( в том числе и христианской, вспомните " Скорее верблюд пройдет через игольное ушко, чем богатый войдет в Царствие Небесное") и рассказах о том, как он состоялся в материальном плане в независимой Украине.[quote=Юлія Билина]Ніколи не могла зрозуміти людей, які рахують чужі прибутки. [/quote]
Аналогично, я не могу понять людей, которые кичаться своим материальным положением, считая остальных "лузерами" и аутсайдерами, находящимися на обочине жизни.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
[quote=адвокат Ульянов]Ідея - утопія.[/quote]
А так хочется надеяться!
Как у людей: красивое, оригинальной архитектуры здание со смотровой площадкой-каланчой. Комнаты для жилья/отдыха, кельи-лаборатории с компом и интернетом, уютное фойе с демонстрационным экраном, с записями голосов птиц, ночного/вечернего/утреннего леса/луга/озера, украшенное фотографиями природы заповедника.
Для желающих сон на сеновале в качестве экзотики... Ой, ребяты, что-то меня совсем развезло! Как вспомню в детстве сон на сене... чабрецом, мятой пахнет, душицей...
Небольшая конюшня, прокат лошадей для верховых прогулок. Для желающих - велосипеды. Специальные велодорожки (и про колясочников не забыть). Рыбачьи "насесты", у болот/озёр смотровые вышки, для наблюдения за птицами и другой живностью.
Вряд ли это может окупиться материально - основная-то цель наука и сохранение природы, но ведь есть ещё и духовная, и познавательная составляющие!
адвокат Ульянов
Когда мы станем Европой?
Когда же можно будет, здравую в общем-то идею, в реальность воплотить?
Горожане
+ 4
Гастарбайтер

Цитата:...не могу понять людей, которые кичаться своим материальным положением, считая остальных "лузерами" и аутсайдерами, находящимися на обочине жизни.

А де Ви це вичитали?
Горожане
+ 4
Гастарбайтер

Цитата:Я пишу о несостыковках в философских концепциях, проповедующих нестяжетельство, о которых говорит пан Ульянов ( в том числе и христианской, вспомните " Скорее верблюд пройдет через игольное ушко, чем богатый войдет в Царствие Небесное") и рассказах о том, как он состоялся в материальном плане в независимой Украине.

Ну, мені здається, не можна кожну людину, яка заробляє більше ніж ми з Вами, зараховувати в рвачі.
У кожного з нас свій шлях. А адвокат говорив про те, що за рівних можливостей одна людина викладається "на повну" - спить по кілька годин на добу, жертвує ще якимись важливими для життя речами й прагне вгору (не обов'язково в матеріальному плані - просто реалізуватись як особистість). А інша у цей час обирає значно інший плин життя. Може, менш ризикований, може, просто спокійніший.
Ну, погодьтесь, є ж ті, кому тільки випити/закусити - більш нічого не треба. Так само є люди, які в силу якихось внутрішніх бар'єрів не можуть відважитись іти "у вільне плавання". Тобто будувати власну справу. Бо це насправді великий ризик! Сьогодні - багатий клієнт з великим гонораром. А завтра - нікого. І післязавтра - нікого. І на державній службі сидиш - і хоч маленьку, але стабільно зарплату отримуєш. А тут - ти вільний у всіх розуміннях. І ніхто тобі нічого не винен. Це інший бік медалі.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Юлія Билина,
Як кажуть у нас на Україні "Я Вам про індики, а Ви мені про кури дикі". Единственная польза от такого диалога, что адвокат Ульянов Вам за каждый пост "Спасибо" ставит. Даже за такой:
[quote=Юлія Билина]А де Ви це вичитали?[/quote]
Вычитал я это (и ссылку дал) в теме "Очень хочется в Советский Союз", да и не только там: ЭТО проходит красной нитью через все посты в данной и не только теме.
Артур Шопенгауэр

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация