Ксения писал:Прохожу сегодня мимо дома №25 по Карнаухова, где еще вчера были качели, а их уже НЕТ !!!Покатались и хватит!
Их просто в пятницу переставили в другой двор... Таковы технологии батькивщины. Во дворе у моих детей детскую площадку оборудовал кандидат от регионов Шендрик, а другой кандидат (от батькивщины) Таценюк поставил рядом с этой площадкой прищепку со своим портретом ... и все решили за него голосовать, спасибо, мол, ему за площадку... А когда агитаторы Шендрика каинулись доказывать обратное, было поздно, поезд уже ушёл...
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
[quote=адвокат Ульянов] Отже, буду займатись дисертацією - залишаю політику тим, у кого до неї більший зиск і талант, і хто краще розуміє, як слід завойовувати довіру народу.[/quote]
адвокат Ульянов, з Ваших постів на форумі я зробив висновок про те, що отримання депутатського статусу було не метою, а засобом, знаряддям змінити на краще життя людей, змінити щось у самій владі.
Думаю, що 74 виборця свідомо віддали свій голос відчувши саме це, повіривши Вам. 74 голосів із тієї кількості виборців, що голосували, - це не мало, це вже відповідальність.
Цитата:Я в шоке! Прохожу сегодня мимо дома №25 по Карнаухова, где еще вчера были качели, а их уже НЕТ !!!Покатались и хватит! Прокатили...
Дивуюся Вам страх як - бо схожі дуже на нашу 14-річну дитину. Їй шо не скажеш - одразу вірить. Чи ви не знали, що все це тимчасово ? Ну так можна було здогадатися, бо качеля грошей коштує.
гражданин