[quote=адвокат Ульянов]Цитата: rock А то что толку с того голосования будет ноль так вы умалчиваете..... Зрозумів. А чим має займатись депутат міської ради, якщо голосування ви вважаєте копирсанням?[/quote] Пытаетесь спрыстнуть с темы? Я вам за непорядочность в написании программы а вы мне про жисть в общем....? Мне это не интерестно.
Приєднуюсь до думки форумчан, яким подобається Ваша програма. Головне, як на мене, що має місце бажання конструктивно розібратися в проблемах людей, міста, змінити щось на краще. Я б сказав "за", якби мав право голосу!
Проте нашому народу необхідно ще мабуть "дорости" до нової влади.
Ось що каже Тарас Чорновіл http://www.liga.net/conf/ic/?cid=356 Мені не імпонує цей політик, однак, з цим погоджуюсь
"...Справжня владна еліта формується повільно і цілеспрямовано. Поки що влада надає занадто багато бонусів тим, хто до неї причетний, тому і прагнуть у парламент чи до міських рад не ті, хто хоче щось змінити на краще, а ті, кому потрібні недоторканість, ліцензії, земельні ділянки і т.д., і т.п.
Але це тільки перша частина проблеми. Навіть якби вдалося повністю відсікти від влади будь-яких напряму матеріально зацікавлених осіб, якість влади швидко б не виросла. Напевне, ми як нація ще трошки замолоді. Ну, нема в нас на сьогодні практично жодної еліти ні в культурі, ні в економіці, ні у владних середовищах. Ця проблема може розв’язуватись швидше, може довше, але повністю перескочити етап поступового формування еліти навряд чи вдасться. Можна, звичайно, запросити на значні владні посади випускників Кембриджського чи Оксфордського університетів, що, до речі, постарався зробити Саакашвілі в Грузії, але суспільство теж повинно дорости до сприйняття абсолютно професійної влади, яка нічого не обіцяє і часто робить дуже неприємні для того ж суспільства кроки."
Часто читаю Кременчугские новости, заходила на форум как не зарегистрированный гость, читала высказывания и мнения разных людей о жизни нашего города. Рада что Вы, господин Ульянов, всегда принимали активное участие в жизни нашего города, пусть это выражалось только в высказываниях собственной точки зрения, изложении мыслей и фактов имеете возможность в будущем проявить себя как политический деятель. Знаю Вас как человека, который не бросает слов на ветер и всегда доводит начатое дело до конца. К сожалению, я не проживаю в Вашем округе и не имею возможности отдать за Вас свой голос, но от души желаю Вам удачи.
адвокат Ульянов, Ви досить цікаво ведете дану тему. Більше того, Ваші рекомендації щодо покращення діяльності ОСББ мають допомагати людям. Чи готові Ви допомагати в цьому людям "не з Вашого району"?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
[quote=адвокат Ульянов]Посилання на нього скину трохи пізніше, кому буде цікаво - заходьте.[/quote] Не грузится Телеграф чего-то...может, меня там забанили :)
Постскриптум: этот виртуальный персонаж пал смертью скомороха в неравной схватке представителей форума с вуду. Реинкарнации не подлежит.
[quote=адвокат Ульянов]Дуже цікаво....[/quote] че-то он опять не грузится...может, они восстанавливались, а в старой копии блога нет...ну или типа того...думаю, администрация объяснит.
Постскриптум: этот виртуальный персонаж пал смертью скомороха в неравной схватке представителей форума с вуду. Реинкарнации не подлежит.
klesch || 18 10 2010 17:56:33 ’’Cекрет-секрет... Какой секрет? Секрета никакого нет.’’ Ніякого ’’викриття’’ не може бути. Ну кому ще в цьому місті не знайома ваша метода і деякі зв’’язки. Прикольно, Кременчуг административным делением относится к Полтавской области. Вы не могли бы коротенько так, и художественно о Кировоградской области. Ну, как там жизнь в 90-х протекала. Нічого особистого. Цікаво. ’’Що саме, по-вашому, мені слід було робити, щоб не зявлявся відносно мене такий коментар, який ви написали?’’- якщо у вас немає власного розуміння, то вам ніхто не допоможе. Хотя, сразу за Крюковским мостом (налево) можно поискать варианты ответа.
Коротенько и художественно о жизни ( а не о зачем-то регистрации) в Кировоградской области так и не будет наверное.
"навіть від своєї дружини, і від однієї згадки про яку мурашки йдуть у мене по спиную і я відчуваю холодок піж лопаткою, а також зрадницьки червонію від сорому." - не знаю какой пыж під лопаткою пробегает и что там со "спиную", но построенное таким корявым образом псевдотолстовское предложение может читаться как странная реакция на першу дружину. И ещё о том, что многотомные дела стают такими неоправдано разбухшими благодаря вашим окололитературным притязаниям.
Йшлося про родинні зв"язки в вышестоящей инстанции. Деловые наработки идут по схеме Деньги-Деньги-Деньги. В этой теме 1500 номеров даже не впечатляют.
Ваши скелеты никому не интересны. За две недели доверие нормальных людей не купить. Ни баснями, ни лавочками. Но у вас есть шанс. Ненормальных где-то 94%. За мостом есть организация, в которой Люди уже много лет работают. Намёк был однозначным.
P.S. Первый раз наблюдал независимую(?) от автора ликвидацию блога. Причём выбило только одного.
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр
пенсионер
старейшина
пенсионер