Голосовалка за міського голову

0
Горожане
+ 1
Проездом
є ще ті, хто просто читає (без реєстрації)
голосування ж не передбачає реєстрації
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

адвокат Ульянов писал:за Бабаєва на форумі таки голосують виключно боти!!!


На основании чего Вы сделали такие выводы? По отзывам 8-ми пользователей, которые в основном отписались о том, что ещё не определились как голосовать.

А "боты", по Вашему голосуют только за Бабаева?

Как я говорил недавно, голосовать могут только зарегистрированные пользователи и учитывается только один голос от одного пользователя. Я со всей ответственностью заявляю, что с момента начала предыдущего голосования никакой подозрительной активности с массовыми регистрациями на сайте не было и нет сейчас (это общедоступная информация и каждый может её проверить, я вижу немного больше). Я специально обращал на это внимание.

На момент написания сообщения (менее чем за сутки с момента публикации) в опросе приняли участие 122 пользователя. Из них целых 36 "ботов" бабаевские. По всей видимости это не всех устраивает.

Раз голосуют не за того кандидата, который мне нравится, значит голосуют "боты", - так проще всего А за остальных голосуют честные и правильные Юзеры.

Несколько примеров из наших опросов. В голосовании:
Изменилось ли Ваше отношение к России за последние 2 года?
- Нет, оно осталось положительным - 846 (57,32%)
- Нет, оно осталось отрицательным - 255 (17,28%)
- Да, я перестал уважать Россию - 290 (19,65%)
- Да, теперь я зауважал Россию - 85 (5,76%)

Всего проголосовало: 1476

- националисты могут смело заявить, что проголосовало около 800 "неправильных российских ботов"...

В голосовании:
За кого Вы проголосовали во 2-м туре выборов?
- Виктор Янукович - 243 (38,82%)
- Юлия Тимошенко - 215 (34,35%)
- Против всех - 80 (12,78%)
- Не голосовал(а) - 88 (14,06%)

Всего проголосовало: 626

- БЮТовцы смело могут кричать про "ботов Януковича" и наоборот...

Опросов у нас прошло несколько десятков и каждый недовольный найдёт в каждом из них своих "ботов".

Больше половины (около 1500 юзеров) суточной аудитории сайта (около 3000 пользователей) не ходят на форум вообще, но зарегистрированная их часть голосует в других разделах.
За последние сутки на сайте было 238 зарегистрированных пользователей и 2441 гостей (незарегистрированных пользователей, которые ходят, допустим, читать только новости и подсматривать за форумом). Сколько по Вашему из 238 пользователей (имеющих право голосовать) ботов?

Добавлено спустя 2 минуты 36 секунд:

И вообще - повторюсь ещё раз - "Я - за Бабаева!".
Хотя не жду ничего хорошего ни от любого нового, ни тем более от старого.
А вообще права голоса у меня нет. Могу только виртуально смену власти проводить.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Щоб ми думками не розбагатіли

Цитата:Які прибутки у кандидатів на посаду міського голови?



Напередодні виборів до міської ради кандидати на посаду міського голови оприлюднюють свої статки - доходи та розміри матеріальної допомоги.

Олег Бабаєв - найбагатший кандидат

Найбагатшим кандидатом на посаду міського голови Кременчука є мільйонер і народний депутат від БЮТ Олег Бабаєв. У нього є все - гроші, земля, квартира у столиці, але немає власного автомобіля.
Такі відомості кандидат у мери оприлюднив у своїй податковій декларації, яку віддав у міськвиборчком.
Отже, минулого року Олег Бабаєв заробив на своїй роботі 526349 гривень 82 коп. З них заробітна плата, отримана за законотворчу діяльність у Верховній Раді, - 200418 гривень. Ще 291081 гривні - це дивіденди від акцій, які є у власності кандидата в мери. А до всього, діючий народний депутат отримав також 34840 гривень матеріальної допомоги від Верховної Ради України.
У кандидата в мери Кременчука О.Бабаєва є також земля у власності. За ним три земельні ділянки площею 800, 2500 та 3570 квадратних метри в селі Погрібняки Семенівського району Полтавської області.
У висуванця від БЮТ є також у власності дачний будиночок площею 92 квадратних метри, який розташований, у тому ж Семенівському районі, і власна квартира у Києві, у будинку №17, по вулиці Ковпака. Загальна площа столичної квартири невелика - усього 98 квадратних метрів.
Останнє, власне, про мільйонні статки. Відповідно декларації, у народного депутата на рахунку в комерційних банках є ще 2 мільйони 746 тисяч 768 гривень.

Микола Глухов до мільйонера не наблизився

Принаймні такий висновок можна зробити з його декларації про прибутки, який діючий міський голова здав у виборчу комісію.
Отже, загальна сума річного доходу Миколи Глухова, якого висунуто Партією регіонів, - 159 тисяч 415 гривень. З них 104078 грн. - це заробітна плата. Ще 47500 гривень - вартість задекларованих подарунків та 7837 гривень - отримана матеріальна допомога.
У міського голови Миколи Глухова також є одне авто - "Ауді", гараж на вулиці 1905 року та дачний будинок у селі Чикалівка площею 36 квадратних метри.
Натомість, за записаним у декларації, живе міський голова у квартирі площею 63,3 квадратних метри у багатоповерховому будинку на вулиці Жовтневій.
Останнє щодо землі. Таких ділянок у Кременчуцькому районі, які є у власності Миколи Глухова, - дві. Їх площа 29 та 547 метрів квадратних.

Віктор Бугайчук задніх не пасе

Представник політичної партії "Свобода", теж не у кіоску торгує, а очолює доволі велике підприємство. Відповідно, цей кандидат на посаду міського голови заробив минулого року 169754 гривні, де зарплата його як керівника заводу "Ампер" склала 113520 гривень. Ще 56234 гривні - це дивіденди, отримані як прибуток від розміщених акцій, депозитів тощо.
Кандидат від "Свободи" є також немалим земельним власником і за ним - земельна ділянка у селі Кам’яні Потоки загальною площею 32070 метри квадратних. Також у Віктора Бугайчука є в цьому селі будинок загальною площею 40,7 квадратних метри та квартира у багатоповерхівці, на вулиці Лейтенанта Дніпрова площею 78 квадратних метри.
Також Віктор Бугайчук є автолюбителем і має два автомобілі у власності. Зокрема, за ним зареєстровано ГАЗ-69 та ГАЗ-33076.
Останнє - про суму коштів, яку кандидат у мери зберігає на своїх рахунках у комерційних банках. Відповідно декларації, йдеться про 50 тисяч гривень.

Леонід Куліченко живе на мінімальну зарплату

Леонід Куліченко, представник місцевої організації Партії зелених, балотується на посаду міського голови Кременчука вже вчетверте. Жодного разу здобути перемогу йому не вдалося, тож говорячи про свої наміри, він каже “Програмі плюс”, що діє за принципом буревісника з роману Максима Горького – ширяє на бурю. Втім від землі кременчуцький буревісник далеко не відійшов, бо має її аж 52 тисячі квадратних метри у Глобинському районі, у селі Жуки. Там же у нього є у власності житловий будинок та гараж. А от автомобіля у власності у цього кандидата на посаду міського голови немає. Є лише річна заробітна плата в розмірі 10400 гривень та внески до статутних фондів різних підприємств у розмірі 60 тисяч гривень.

Андрій Безкоровайний ходить пішки?

У кандидата на посаду мера міста Андрія Безкоровайного від партії “Сильна Україна”, який не так давно прибув до нашого міста з Полтави, загальна річна сума сукупного доходу складає 189523 гривні. З них сама заробітна плата на посаді директора – 172144 гривні та матеріальна допомога, яку, звичайно, надають за причини скрутного становища, - у розмірі 17379 гривень.
У колишнього полтавчанина вже є квартира у нашому місті. Зокрема, в декларації йдеться про доволі невелике житло площею 50 метрів квадратних, що у будинку на вулиці Першотравневій.
А от чого немає у Андрія Безкоровайного, так це власного автомобіля та рахунків у комерційних банках.

Як виживає кандидат у мери Володимир Кузьмін?

Володимир Кузьмін, мешканець нашого міста, якого теж зареєстровано кандидатом у міські голови від партії “Нова політика”, минулого року заробітну плату не отримував. Також у цього кандидата, згідно з поданою ним декларацією, немає житла, городньої ділянки чи дачі з гаражем. А от автомобіль “Вольксваген” у кременчужанина, який ніде минулого року не працював, є. Де він його зберігає – цією таємницею кандидат у мери з членами міської виборчої комісії не поділився.

Олександр Бортник живе у крайній скруті?

Доволі відомий кременчужанин Олександр Бортник, який є колишнім воїном –інтернаціоналістом, запевняє у своїй декларації, що минулого року він ледь зводив кінці з кінцями. Зокрема, отримана ним зарплата – лише 7703 гривні за 12 місяців. Автомобіля у нього немає, а є лише квартира в будинку на вул.Леніна, площу якої кандидат у мери не вказав, та земельна ділянка - 500 квадратних метрів у селі Ялинці Кременчуцького району.
Інших грошей, згідно з оприлюдненою декларацією цей кандидат не отримував.

Анатолій Шолудько отримує серед кандидатів найменше

Мешканець міста Анатолій Шолудько, представник партії “Українська національна асамблея”, відомий кременчужанам своїм колишнім пікетування міського відділу охорони здоров’я, яке проводив у неробочий час і за відсутності самих медиків. Нині він теж візьме участь у змаганнях за мерське крісло.
Втім його фінансові можливості, про які подав документи виборчій комісії, не набагато відрізняються від інших небагатих його конкурентів. Отже, цей висуванець у мери заробив минулого року лише 4200 гривень. Як вдалося на ці кошти (350 гривень щомісяця) вижити, Анатолій Шолудько не пояснює, але у своїй декларації також записав, що отримав минулого року 50400 гривень доходу з акцій та дивідендів. Тож не виняток, що ці кошти кандидат отримав завдяки задекларованому авто. У нього є старенький “Форд-ескорт”, про що теж записано у податковій декларації.

Вадим Петренко довіряє Харкову?

Кандидат на посаду міського голови Кременчука Вадим Петренко зберігає всі свої цінності у Харкові. Принаймні там у нього є квартира площею 72 квадратних метри та два автомобілі - “Шкода–Феліція” та “Деу-Нубіра”.
Чому представник політичної партії “Рідне місто” і кандидат у мери Кременчука надає перевагу Харкову, він у декларації про прибутки не говорить. Однак свій фінансовий стан пояснює детально.
Отже, пан Петренко минулого року заробив 87314 гривень, в тім числі його доход від підприємницької діяльності – 744 гривні. На рахунку у комерційних банках у нього 94838 гривень. Земельних ділянок або дачі не має.
Горожане
+ 3
Почетный
гражданин
Пошла голосовать за Бабаева.
Ему существенно есть что терять и/или существенно есть резон бежать......
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
адвокат Ульянов
Ок, равнозначную тему про Глухова не хотите создать (или лучше пусть здесь же объяснят), как второму вероятному претенденту на кресло мэра? В нашем опросе он пока на втором месте, за него проголосовало уже около 16%.
Пусть попробуют объяснить чем он "заслужив таку довіру".
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 3
Почетный
гражданин
[quote=адвокат Ульянов]Жодної відповіді - не надали.
Який ще можна зробити висновок? Що голосують в повному розумі, але відповісти на прості питання просто соромляться?[/quote]

Я вас счас осчастливлю!
Хоть и с опозданием....
[quote=rock]Ему существенно есть что терять и/или существенно есть резон бежать...... [/quote]

А вот вам вторая выгода:
Киевский национальный университет им. Т.Шевченко, «Финансы и кредит» (2000
отсюда http://ubop.net.ua/dose/babaev-oleg-meidanovich.html
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

адвокат Ульянов писал:Тих, хто голосує за Глухова можу зрозуміти.


Поясните мне, пожалуйста, почему нужно голосовать за Глухова. Только доводы хотелось бы услышать конкретно за Глухова, а не против Бабаева.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
Я раньше тоже думал, что человек с большим кошельком - идеальный вариант для власти, мол у него итак всё есть, наглеть в обирании народа не будет. Потом понял - им всем "много" не бывает.
Горожане
+ 10
Гражданин
Нет, лучше объясните, зачем нужно кому-то рассказывать и приводить доводы, почему я буду голосовать за Бабаева. Голосовать - личное дело каждого, объяснять и рассказывать - работа агитаторов. Я думаю на вопрос мало кто ответил, потому что ответ, по сути, будет пустой тратой времени, вот и все.
Горожане
+ 7
Почетный
гражданин
Увы, в списке личности омерзительные, или пустозвоны, или мне не известные.
Скорее всего на выборы не пойду, если пойду - то за Бортника
"нельзя попустительствовать беспорядку ради того, чтобы избежать войны, ибо войны не избежать, а преимущество в войне утратишь"
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация