Цитата:Нет, лучше объясните, зачем нужно кому-то рассказывать и приводить доводы, почему я буду голосовать за Бабаева.
Ну, чому ж тільки агітаторів? Мені, наприклад, теж холілося б почути аргументи тих, хто за нього зібрався голосувати. І справа не в тій лапші, яку повісять професійні піарники. Це нормальне бажання побачити щось, чого я не розумію, очима іншої людини. А, може, дійсно я чогось не бачу? Відповім Канарському, чому таких питань не виникає щодо Глухова. Бо ми БАЧИЛИ, яким він може бути мером. Хорший - поганий - то вже питання друге. Але ми точно знаємо, що найближчі 5 років він буде саме таким, як він був попередніх 10. А ось Бабаєв-мер - річ суто гіпотетична і є простір для фантазії. І звірніть увагу - це стосуватиметься кожного з нас. Бо він же не просто десь там у раді сидітиме. Чесно кажучи, я окрім тупої критики нинішнього мера нічогісінько не почула від Мейдановича саме як від майбутнього мера. А мені б хттілось знати: що зміниться в місті? Як це вплине на мене, на Вас, на моїх друзів і рідних? І чи здатен взагалі кандидат реалізувати свої наміри?
Ні про шляхи підвищення якості життя, ні про те, як змі
urikrem писал:Я раньше тоже думал, что человек с большим кошельком - идеальный вариант для власти,
Ой да ну что вы, разве есть такое в политике как идеально-не идеально.... Есть только повезет - не повезет (в смысле народу с новым лидером) и попаду в струю - не попаду (в смысле для лидера).....
А по деньгам, тут просто статистически вариантов больше что человек денежный, сам их добывший имеет хоть какое-то представление о финансах.
А так как я абсолютно фанатично считаю что ни один руководитель не может быть руководителем без фин/эконом образования (и хорошего, не по газетам которое) то вот мой выбор из кагала....
Еще этому кандидату плюс в моих глазах Университет и направление по которому он учился. Вот Глухов как был маханик по образованию так он и *механизировал* город все эти годы.... ничего странного в его правлениии я никогда не видела и не вижу. Того следовало ожидать.
<!--modBlockBegin--><div class="modblock"><div class="modtext"><!--modTextBegin-->Дальше удалено... Вот за такую якобы не рекламу буду банить. И к обсуждаемой теме это не относится.
То же относится и дальнейшему появлению тем \"Мажоритарный округ... - ...надцатый\". Те что есть (4 темы) уже не трогаем, остальные в расход. Не дай Боже каждый кандидат каждого округа начнёт отдельные темы заводить.<!--modTextEnd--></div><div class="modname">Промодерировал: <!--modNameBegin-->Kanarsky<!--modNameEnd--> (11 октября 2010 22:02)</div></div><!--modBlockEnd-->
Цитата:То же относится и дальнейшему появлению тем \"Мажоритарный округ... - ...надцатый\". Те что есть (4 темы) уже не трогаем, остальные в расход. Не дай Боже каждый кандидат каждого округа начнёт отдельные темы заводить.
Можно создать "и другие избирательные округа". А вообще мне бы очень хотелось пообщаться с кандидатами в депутаты по моему округу и округу моих родителей.
И по теме: я еще пока не определилась за какого кандидата в меры голосовать... Только знаю, что за бабаева не проголосую, вот может за Бортника
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Цитата:Только доводы хотелось бы услышать конкретно за Глухова, а не против Бабаева.
Юлія Билина писал:Бо ми БАЧИЛИ, яким він може бути мером.
Вот именно поэтому хочется другого мэра.
Юлія Билина писал:ми точно знаємо, що найближчі 5 років він буде саме таким, як він був попередніх 10
Упаси Господи... ещё одной такой зимы я не хочу... супермаркетов мне уже хватит с головой, мои дети живут практически в "каменных джунглях", коммуналка у нас одна из самых дорогих... дороги, грязища, земля вся распродана... это так навскидку - не задумываясь...
Юлія Билина писал:А ось Бабаєв-мер - річ суто гіпотетична і є простір для фантазії.
Чёта так хочется пофантазировать а не (повторюсь):
Юлія Билина писал:найближчі 5 років він буде саме таким, як він був попередніх 10
Чур меня...
Юлія Билина писал:Чесно кажучи, я окрім тупої критики нинішнього мера нічогісінько не почула від Мейдановича саме як від майбутнього мера. А мені б хттілось знати: що зміниться в місті? Як це вплине на мене, на Вас, на моїх друзів і рідних? І чи здатен взагалі кандидат реалізувати свої наміри?
А что Вы конкретно услышали от Глухова, о том, что будет происходить в последующие 5 лет? Продавать уже практически нечего.
Kanarsky писал:Упаси Господи... ещё одной такой зимы я не хочу...
Я вообще не переживу... Может быть и не по теме, но!!! К подруге в конце прошлой зимы приехала тётя из Сум. Она пришла в ужас от состояния нашего города... Я как-бы резонно её спросила - а разве у Вас в Сумах не так? Разве у Вас снега не было? Был - отвечает она, но мер города бросил клич: все, кто желает подзаработать, могут выходить на уборку и погрузку снега на машины с 20.00 до 24.00. Деньги выплачивали сразу по истечении четырёх рабочих часов. Желающих было очень много, транспорта тоже достаточно, уборочные машины работали ночами. И не было у них куч снега на остановках общественного транспорта, и уборка не мешала движению.
Вот скажите мне - мы (кременчужане) что, в другом государстве живём? Но нашему мэру было глубоко наплевать на это... Нет, не хочу я больше Глухова. Он не хозяйственник, а как сказала Рок "МАХАННИК".
Цитата:А по деньгам, тут просто статистически вариантов больше что человек денежный, сам их добывший имеет хоть какое-то представление о финансах.
Просто статистически как человек добыл свои деньги так теми-же способами он и продолжит добывать их дальше.Вы же не думаете что много млн. можно заработать у станка или у прилавка?
Цитата:А так как я абсолютно фанатично считаю что ни один руководитель не может быть руководителем без фин/эконом образования (и хорошего, не по газетам которое)
Заблуждение. Хорошего экономиста или финансиста можно нанять , а вот без умения создать из людей успешную команду никуда. Ли Якокка ,например ,был по образованию маркетолог. Работа с людьми это Вам не хухры-мухры ,этому в институте не научат.
По-перше, дякую, що 4 мажоритарних округи не чіпатимете Хоч я і не першопороходець теми, але раз з'явилась така нагода обговорити саме округ, який обрала - не хочеться шансу втрачати. Хоч народ щось по суті нічо й не написав.
Щодо другого, Ви мене, маюуть, не зрозуміли. Я писала не про те, чому я голосуватиму за Глухова. Я написала, що теж хотіла б почути аргументи тих, хто зібрався голосувати за Бабаєва. І вважаю, що таке обговорення кандидатів - не є передвиборчою агітацією, якщо дійсно обговорювати їх сильні і слабкі сторони, як це ми, наприклад, робимо вдома чи з друзями. А не промивати мізки співрозмовнику Я дійсно щиро не розумію, що знаходять люди в Бабаєві саме як в кандидаті на мери? Ну, крім Вашого аргументу - "це не Глухов"... Але по-перше, в списку ще 7 "неГлухових". А по-друге, ми ж не обираємо, кого, як в Середньовіччя - за межі міста вигнати. Ми ж мера обираємо! А отже, має бути оцінка - не прости чогось, а ЗА... Якісь конкретні ідеї, наміри і головне - здатність їх реалізувати. Оскільки я за період депутатства Бабаєва не побачила в ньому якостей чи дій, які б свідчили що ця людина здатна керувати містом так, щоб у місті життя змінилось на краще, я й питаю: може, хтось інший побачив те, чого я не помітила? Мейданович - чудовий керівник м'ясокомбінату - не заперечую. Є точка відліку, певний відрізок часу, зусилля людини - і результат. Можу сказати: Бабаєв - чудовий менеджер, бо добре розбирається в людях (судячи з того, що хорошу команду підібрав на тому ж Кременчукм'ясі"). Це дійсно так. Але чи достатньо цього, щоб бути мером? Думаю, ні. За останні 2-3 роки я не побачила проектів чи намірів, які б принесли якусь користь місту. Зате я бачила, яку користь депутатство його і його команди в міськраді принесло особисто Бабаєву і тим, хто поруч з ним зараз - Холоду, Погрібному, Калашнику. Наскільки їхня особиста успішність у бізнесі зросла, порівняно з 5-річною давниною. Але ж ми обираємо мера, який має організувати життя міста так, щоб у ньому зросла якісь життя для усіх, а не для обраних. Ось я Вас і усіх прихильників Бабаєва питаю: за що ви збираєтесь обирати його мером?
Sarabi писал:Она пришла в ужас от состояния нашего города...
Все мои друзья-знакомые, которые видели, что творилось в Кременчуге зимой, были в ужасе. Ни в одном городе такого не было. А сколько народу покалечилось? Сколько людей машины поубивали по тем дорогам?
И это один из десятков эпизодов 10-летнего мэрства.
гражданин
гражданин
гражданин