Голосовалка за міського голову

0
Горожане
+ 329
Великий Гуру

Kanarsky писал:Сколько людей машины поубивали по тем дорогам?

Да-да-да!
Отдала свой голос за Глухова...
Не хочу чтоб бюджет Кременчуга работал как мясокомбинат, на доходы бизнеса...
Kanarsky, вот потом будем Вам предъявлять, как к Януковичу! Выбрали- кушайте! Скажем,- не догадывались? Будучи депутатом ВР ничего не сделано, спрашивается зачем туда выбирали?
Почему в списке нет Лужкова....
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Юлія Билина
Мы вот так будем футболить непонятно что один другому... не отвечая на вопросы.
Вы сами ничего не сказали "за" Глухова, хотя я уже 3-й раз прошу.

[quote=Юлія Билина]Але ж ми обираємо мера, який має організувати життя міста так, щоб у ньому зросла якісь життя для усіх, а не для обраних.[/quote]
Вы такие вещи говорите, мне прям стыдно становиться, хотя стыдно должно быть мэру, который столько времени при власти. Стесняюсь спросить.. где и как выросло, ну хотя бы Ваше, качество жизни, не говоря уже про весь город?!

Про Бабаева я могу только фантазировать, каким мэром он может быть. А про текущего я уже всё знаю.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
Блиц-мать
[quote=адвокат Ульянов]Тому що Глухов реально працює[/quote]

Нет слов... Ухожу из темы нафик...
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
pantazm
Да-да-да... Вы уже недавно выбрали, сделайте ещё раз всем хорошо

Добавлено спустя 2 минуты 34 секунды:

[quote=адвокат Ульянов]Не без того, щоб дати відкустити шматок того чи іншого своїм друзям, не без того, щоб не лізти на рожон перед сильними ( інстинкт самозбереження, знаєте, ще працює) та мовчазно потурати їм гризти громадське майно, але, в кінці кінців, від в одиночку зумів лавирувати між серйозними акулами протягом 10 років і мало того, що втримався в своєму кріслі[/quote]
Это Вы, как я понял, сейчас против Глухова сработали?!
Это лучшие качества хорошего мэра?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 329
Великий Гуру
[quote=адвокат Ульянов]. Мені якось ніяково, коли життям мого міста будуть керувати так, як немов би в ньому живуть тільки люди без мозків.[/quote]
Будем надеяться, что у Вас будет невероятная возможность что-нибудь да исправить....
[quote=Kanarsky]Да-да-да... Вы уже недавно выбрали, сделайте ещё раз всем хорошо[/quote]
даже если мой принцип выбирать лучшее из худшего добавит к голосам 0,..01%, то это никак не повлияет, на предсказуемость результата. Делать "хорошо" Ваша очередь пришла! Как ни прискорбно, но история повторяется: народ слушает сладкое... По пиар-технологии Бабаеву 5 баллов!
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
+ 3
Почетный
гражданин
Смешнее не придумаешь

[quote=адвокат Ульянов]від в одиночку зумів лавирувати між серйозними акулами протягом 10 років [/quote]

Ага! Давайте его, Глухова, опять выберем за то что он ВЫЖИЛ!!!!!!
Горожане
Местный
Тут... стоит верить адвокату... Думаю, он больше чуть знает, но, с присущей ему адвокатской осторожностью, умалчивает важные детали. Хоть не люблю этого мажорного адвоката, но тут он чертовски прав...
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Kanarsky

Цитата:Мы вот так будем футболить непонятно что один другому... не отвечая на вопросы.
Вы сами ничего не сказали "за" Глухова, хотя я уже 3-й раз прошу.

Тому що тема обговорення інша. І я вже Вам написала: якісь недоліки в роботі Глухова автоматично не додають плюса Бабаєву. Принаймні, якщо Ви розраховуєте, що Ваше життя зміниться на краще.

Чому я голосуватиму за Глухова? По-перше, він людина досить досвідчена і має авторитет на рівні України, тому багато питань у нас вирішуються непомітно для простого народу. Наприклад, з тим же теплом. Як не подобається нардепу спекулювати цією темою. Насправді мало мерів, здатних зламати пломби НАК "Газ України" і пустити тепло, навіть маючи телеграму віце-прем'єра, коли котракти на постачання газу не укладені ні з Кременчуцькою ТЕЦ, ні з "Теплоенерго" І однією з причин того, що контракти не укладені є прийнятий цим літом ВР закон про тендерні закупівлі. Який в черговий раз нардепи протягнули для того, щоб лобіювати свої інтереси. І ситуація з газом аналогічна по всій Україні.
По-друге, нинішній мер пріоритетом вважає соціальний захист: той же реабілітаційний центр для дітей-інвалідів на сьогодні існує виключно за гроші міста. І Глухов особисто ним опікується. Так само, як і пологовим будинком. І обладнання, яке там є на сьогодні - на рівні європейських стандартів. І багато в чому теж завдяки меру. Я розумію, що автоматично виникає питання закриття пологового в Крюкові. Тут я з мером не згода була. І наша газета писала про мітинг вагітних жінок абсолютно спокійно, незважаючи на те, що позиція мера не співпадала з нашою. Я не думаю, що таке було б можлива за мерства Бабаєва. Як, власне, і самі апаратні наради та засідання міськвиконкому. Поїдьте у сусідню Полтаву і подивіться, як Матковський спілкується з журналістами. І тому я теж голосуватиму за Глухова.
А земля і парки - згодна - багато питань. А тільки не треба все на одного звалювати. Давайте подивимось, хто приймає рішення про виділення землі. Не знімаючи відповідальності з мера, давайте поглянемо, хто голосував за те, щоб вирубувати дерева? І хто зараз кричить про це? Чи не та ж фракція БЮТ?
Горожане
+ 3
Почетный
гражданин

yur писал:Вы же не думаете что много млн. можно заработать у станка или у прилавка?

Я не думаю, я знаю что нельзя, вот поэтому за него и клацнула кнопочку!

Та и пускай себе и дальше добывает на здоровьице! А тем самым создает инфраструктуру, рабочие места..... вот и другим будет возможность добывать.... В чем проблема то?

Вот живой пока пример, Глухов-*станочник* у вас перед глазами. Он не добывает...... И шо вы с этого имеете?

Добавлено спустя 4 минуты 11 секунд:

yur писал:Работа с людьми это Вам не хухры-мухры ,этому в институте не научат.

Очень правильно говорите! Работа с людьми не мухры, но этому очень даже сильно в институтах обучают. Не, не сварщиков и не копальщиков....
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
rock

відміності тільки в підходах - один "добывает" - виключно для себе і своєї команди і діє за принципом - хто не з нами - той ворог (повірте, знаю, що говорю, бо останні 5 років надивилась).
А другий - мер нинішній - розуміє, що все в одні руки - землю і майно - безперспективно, бо бізнес в місті має розвиватися не лише той, що "бабаєвський". А весь. Тому і Бабаєв себе непогано почуває в місті, і ті, хто значно менший і слабший, але теж їсти хоче. В цьому їх суттєва відмінність.
Глухов, може, людина старої системи і де в чому совок, але для нього поняття "совість" і "слово" - не порожній звук. А у "молодої команди" - зовсім інші пріоритети. Вони через людину переступлять - і не помітять. Там мета виправдовує засоби.
Ще раз повторюсь: мер - не ідеальний. Але за моїм спостереженням Бабаєв - не альтернатива. І в першу чергу тому, що окрім критики не здатен запропонувати конструктив.
І щось інвестицій: де вони? Білла і МакДональдс - оце інвестиції? Чи все таки німці зі своїми технологіями на Деївці? Що корисніше буде місту - фастфуд чи очищення звалища від відходів? Пам'ятаю, як проклинали Порицького. З подачі того ж нардепа. І догризла його "молодая команда". Порицького немає. Місту стало легше?
А тепер давайте подивимось: чи кожен віце-мер в період кризи зможе знайти за кордоном інвесторів хоча б для сміттєпереробного заводу? Чи для роздільного збирання сміття? На одній із зустрічей Бабаєв сказав, мовляв, який Порицький не був, а все таки щось робилось у місті. А що замість віце-мера, якого вони з'їли, змогла запропонували "молодая команда"? Може, КАТП вже стало прибутковим? Чи якийсь інвестор там з'явився? Чи дороги стали ремонтуватись?
Які інвестиції затяг Бабаєв у місто? 7 мільйонів на стадіон - так це ж за наші з вами гроші. А ще що?

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация