В ранці ото такий сюрприз мали зі входом по під’їзду:
Вандали залишили сліди злочину:
На своєму житті я бачив багато кольорів у стилі "вирви око", та людей з руками які тирчать з кальсон, але таке вибухове поєднання вперше. Та це торкнуло настільки, що я теж захотів схопити фарбу, пензлик і зробити "добре діло" цьому маляру. Наприклад пофарбувати у такий веселенький колір двері до його квартири, або автівку. Ото тоді я б дійсно був би задоволений. Я так зрозумів, то дії політичних сил. Шановні, як ви наймаєте людей на добрі діла, по перевіряйте хоча б щоб руки в них росли трішки вищі того місця, де спина втрачає свою гідну назву, щоб потім мешканці на лякалися заходячи до своїх домівок. І на край риторичне питання: «Хто відмивати буде?»
Цитата:Где-то давно читала, что фиолетовый- это цвет беременных и нервнобольных
Фіолетовий - колір нинішньої виборчої компанії ."За Кременчуг" називається У нас зупинку пофарбували. Правда вона поламана була, але нічого - тепер поламана і фіолетова.
andreyka, сочувствую. Песок в песочницах к концу октября - просто капец как своевременно... [quote=Тишь да Гладь]это может быть "подставой" =)[/quote] это "субботник", а не "подстава". Весь в жанре этого времени....и отношения к избирателям.
Постскриптум: этот виртуальный персонаж пал смертью скомороха в неравной схватке представителей форума с вуду. Реинкарнации не подлежит.
писатель, а у нас наш депутат поставил детскую площадку а на лавочки сил не хватило (на каждой по несколько досок не хватало, причем обещал вернуться и закончить начатое благоустроение двора, но не вернулся.....) а в субботу эти несчастные полулавочки покрасили - угадайте в какой цвет?:)- в фиолетовый: типа а нам поф....что они раскурочены зато фиолетовые А еще радуют взор песочницы полные песка...правда зима на носу Жаль что выборы не летом...а то когда надо не допросишься завести песок на детскую площадку в летний сезон!
Ну а что, дверь-то наверняка была черно-облезлая, а теперь даже без фонарей и самый в дымину пьяный житель свой подъезд всегда найдет. Как в том Ералаше: внучек, иди на чебурашку!
tarara писал:Песок в песочницах к концу октября - просто капец как своевременно...
А нам в студию танца очень нужен кондиционер! Мы согласны на фиолетовый и осенью, потому как сами покупку осилить не можем! Если попадется добрый юноша в фиолетовой майке, отправляйте его к нам, с нас причитается.
andreyka писал:В ранці ото такий сюрприз мали зі входом по під’їзду: А мені усЁ фіолєтово, або вандали у місті Вандали залишили сліди злочину:
Ну какой же это вандализм? Это я бы сказал скорее всего : не профессионализм и возможно по причине юности. Нынче нормального маляра за копейки не наймёшь, да и краска была сильно разбавлена- ворует народ по тихоньку-тем и живёт.
Даже если у тебя нет ничего – у тебя есть жизнь, в которой есть всё!
Окрім того, що "фіолетові" масово фарбуть старі, напіврозвалені лави, залишаючи напис "За Кременчук", я спостерігав ще декілька цікавих передвиборчих технологій. Партія зелених, так само як дехто намагається скрізь наставити дитячих майданчиків, намагається скрізь "натикати" саджанців зі своєю символікою, що викликає обурення мешканців будинків, та й саджанці, якщо виростуть, на тих місцях де саджаються не завжди доречні. Друга замальовка: пофарбування від "Рідного міста" теж досить цікаве. Фарбується все що можна (правда не у фіолетовий кольор), а головне (!) залишається напис: "Обережно пофарбовано! .... (далі прізвище, ім'я, по-батькові кандидата-мажоритарника по цьому округу)
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
гражданин
пенсионер
старейшина
гражданин
гражданин
Артур Шопенгауэр