адвокат Ульянов (21.03.2013, 21:02) писал:то більше діалектизми, а не суржик
адвокат Ульянов, людина, що позиціонує себе як пані Фаріон, не має права вживати навіть діалектизми, тому що в цьому випадку "Міша і Ліза" це також діалектизм Тим паче, що слова "мешти", "красива", "думання", "вговкала" я не додавав, саме вважаючи їх діалектом. Що робити з "перфектно"? Рука Вашингтону?
Kanarsky (21.03.2013, 21:20) писал:Для диалектическаго ликбеза: это "коллега" женскаго полу?
По контексту выходит так Журналістка теж порадувала: "ходила в школу". Економлять на редакторах До кінця не додивився. Доречі, це запис якого року?
shadow (21.03.2013, 21:37) писал:Тим паче, що слова "мешти", "красива", "думання", "вговкала" я не додавав, саме вважаючи їх діалектом. Що робити з "перфектно"? Рука Вашингтону?
Это не диалектизмы, а полонизмы. Судя по всему Фарион считает что лучшим украинским языком будет польский
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (23.04.2013, 14:31) писал:Ану давай поживи з такими закидами у США, відмовляючись вивчити англійську. Що, кажеш, виживеш? Ах ти ж точно… Таки виживеш. Але тільки в ґето, на Брайтон Біч. Питання: нащо було взагалі кудись переїздити, аби все життя таритися у магазині «Русскіє продукти» і рипіти: «Какую страну развалілі…»
Так как я уже писал десятки раз - РУССКОЯЗЫЧНЫЕ НЕ ЯВЛЯЮТСЯ ПОНАЕХАВШИМИ В НЕЗАЛЕЖНУЮ УКРАИНУ.
адвокат Ульянов (23.04.2013, 14:31) писал:Ага. Історія гноблення, колонізації, постійних військових зрад, підстав, репресій? Всім ностальгунам за «общєй історієй» раджу прогулятися в Меморіал жертвам Голодомору, просто бодай цитати Лєніна зі Сталіним і Ко почитати, якщо нервів не стане дивитись на фото.
Ага. А вместе с тем история науки, искусства, образования, промышленности и т.д. и т.п.
адвокат Ульянов (23.04.2013, 14:31) писал:Добре, що дивним чином відмазка про те, що українська – мова селюків, трансформувалася в інший закид: «Ти шо, із етіх, із свідомих? Арістакратка, да?!» Оце я лишу без коментарів.
Як би ж
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Лично я имею от украинского государственного одни проблемы, все документы нужно переводить, за это нужно платить хорошие деньги. а таких как очень и очень много, как с той так и с другой стороны, в том числе на этом сайте И что это дает ? Просто создали очередной бизнес на пустом месте.
адвокат Ульянов, Шовинизм тут не при чем, просто создали проблему для своих же граждан которой не было, так как раньше были документы на двух языках. у казахов кстати такой проблемы нет. Дипломы там дублируются и на русском. Я был бы не против чтобы все документы дублировались и на английском.
killerbean, Ну казахи тоже живут в отдельной стране русский язык применяется и ничего ВВП от этого не упал ВВП на душу населения в три раза выше Украины
гражданин
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
старейшина
старейшина
старейшина
старейшина
гражданин