Вадим 58 (08.11.2013, 18:35) писал:Антимоскализм мешает Вам быть объективным, если Вам это больше нравится.
Може й так, допоможіть мені в такому випадку. Ось девлюсь я російські новини...там Путін каже що буде слідкувати за мігрантами за допомогою розумних камер, там олімпійський вогонь гасне в 20й раз, там грошей на олімпіаду виділили стільки, що можно було б кожного мешканця країни зробити мільйонером на рік, там за такі ж фантастичні гроші проводять якийсь марш в стилі ретро, там за 30 присідань можна у метро їздити, там російський суд штрафує гурт Океан Ельзи та Діп Пьорпл, там ансамбль російської поліції знімає кліп на пісню "гет лакі", десь у Бірюльово бунт, там зарплатню депутатам підвищують до четверть мільйона, десь проводять обшук компанії Інтел, яка хотіла вкласти мільярд доларів в РФ, а потім звісно ж перехотіла і так далі. Покажіть мені якісь позитивні новини зіставні з цими. Може тоді я й буду об'єктивним.
Вадим 58 (08.11.2013, 18:35) писал:Думаю, что он бы не позволил себе такие дешевые трюки
А постити фото європейських безхатченків собі може дозволити? Саме ті фото дійсно для дурнуватих. (можу помилятися в авторстві, ліньки пролистувати кілька сторінок)
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Мамай (08.11.2013, 18:55) писал:Покажіть мені якісь позитивні новини зіставні з цими. Може тоді я й буду об'єктивним.
Первые гостиницы нового курорта «Архыз» 14.10.2013 Аэрофлот зарегистрировал свой лоукостер 11.10.2013 Темпы строительства жилья в Санкт-Петербурге выросли в пять раз 10.09.2013 Победа России в ЧМ по легкой атлетике 19.08.2013 Вступил в силу антитабачный закон 11.06.2013 Отечественные бройлеры вытеснители импорт 17.05.2013 В ХМАО запущена электростанция, работающая на попутном нефтяном газе 15.05.2013 Запущено производство «ГАЗель Next» 17.04.2013 БРИКС обсуждает создание общего банка 11.04.2013 В Якутии открылся новый аэропорт 09.04.2013 Повышение рождаемости в России 09.04.2013
Демография, уровень жизни
Первое место по росту зарплат в Европе Первое место по количеству свадеб в Европе Первое место в мире по числу врачей на душу населения Первое место в мире по количеству людей с высшим образованием
Экономика
Первое место по росту ВВП среди стран G8 Самый низкий внешний долг по отношению к ВВП страны среди стран G20 Первое место по производству авиационного титана Крупнейший в мире производитель высокообогащённого урана для нужд атомной энергетики Первое место в мире по количеству одновременно сооружаемых АЭС за рубежом
Инфраструктура и транспорт
Самый большой в мире ледокольный флот, также единственный атомный ледокольный флот в мире Самая протяжённая в мире сеть электрифицированных железных дорог Первое место в мире по числу оснащённых троллейбусами городов Первое место по количеству телевизионных станций Первое место в Европе по числу пользователей интернета Крупнейшая энергосистема в мире
Наука и технологии
Первое место по количеству ежегодных космических запусков Единственный в мире плавучий космодром Единственная страна в мире, эксплуатирующая серийные установки связи для подводных лодок в СНЧ/КНЧ Единственная в мире страна, владеющая технологиями создания быстровозводимых радиолокационных станций дальнего радиолокационного обнаружения Первое место по обогащению изотопов урана (40%)
Если искать можно найти много чего положительного
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Мамай (08.11.2013, 18:58) писал:Може тоді я й буду об'єктивним.
Надеюсь после сообщения Ската Вы станете объективным.
Мамай (08.11.2013, 18:58) писал:А постити фото європейських безхатченків собі може дозволити? Саме ті фото дійсно для дурнуватих. (можу помилятися в авторстві, ліньки пролистувати кілька сторінок)
Так это исключительно для "академиков Павловых", для выработки условных рефлексов.
Скат, переглянув, але не знайшов справді гідної новини.
1) вота фак? 2) якщо це його перший лоукостер, то це зовсім не позитивна новина 3) пахвально, тільки оно в нас теж наприклад кількість будинків виросла на 15%, а темп росту на 7%, тільки кого це бентежить? 4) пахвально, тільки у піндосів медальок на 8 штук більше 5) пахвально, в нас і не таке було 6) так як і цукерки чи по нормальному? 7) оце новина а ви знали що київські тепличні томати витіснили імпорт? 8) а в нас почали добувати сланцевий газ 9) якесь ноу-хау отєчєствєнного автопрома? 10) ахрєнєть 11) пахвально 12) коли буде більше народжувань ніж смертей - позовете 13) це виглядає так ніби у дітей кістки ростуть, а у дорослих ні 14) шось не можу знайти пруфа 15) а ще поліції якби це робило її медицину кращою, то дійсно було б гідною новиною 16) якось чудесато виглядає, авжеж кількість а не якість, але пахавально 17) усі країни вже виросли, а вона ще ростеее 18) пахвально 19-22) кому з того добре? 23) ви ще забули сказати що по розмірам найбільша країна 24) пахвально, але цивілізований світ на трамваї перейшов, чи я шось плутаю 25) вота фак? 26) у процентному зображені якби не була на останньому місці 27) так-так, а ще лісів багато і нафти 28-...) радянський-стайл...поки люди якість життя покращують, дехто у космос гроші запускає, до речі в останній раз невдало
До речі друга половина то не зовсмім новини, то скоріш статистичні дані.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Америка от сланцевого газа уже воет, в Европе его никто не хочет разрабатывать из за опасности экологии, а тут "8) а в нас почали добувати сланцевий газ ;-) "
гражданин
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
гражданин
гражданин
старейшина
гражданин
гражданин
гражданин