Старший сержант запаса (08.04.2015, 16:40) писал:Карліто, з чим саме?
Ця "дискусія" не має сенсу.
Fedot (08.04.2015, 16:44) писал:Старший сержант запаса, кому вы объясняте. Он и есть живое воплощение нарисованного на картинке пресмыкающегося бандЭРОвца Пох на предупреждения
Бляха, оце ти крутий і на те пох і на це... Дєдиваєвалі пишаються тобою.
Старший сержант запаса (08.04.2015, 16:46) писал:Карліто, я Вам пораджу, по-товариськи, дві цитати з Ніцше і Пєлєвіна. Напишу їх мовою російською (ліньки перекладати)Кто сражается с чудовищами, тому следует остерегаться, чтобы самому при этом не стать чудовищем. И если ты долго смотришь в бездну, то бездна тоже смотрит в тебя. (Ф.Ніцше) Ты, ...., не ищи во всем символического значения, а то ведь найдешь" (В.Пєлєвін) Я над ними довго медитував. Допомогло.
Я вам не товариш. З російською проблем нема. Щодо цитат - відомі. Можна їх використовувати як виправдання бездіяльності. До-речі, вам не здається, що ваші улюблені більшовики якраз і були тими самими чудовиськами? Здогадуюсь, що ні..
Ось вірш І.Франка, уривок з якого біля карикатури:
Був у нас мужик колись, Що їв хліб і сало, — Днесь такі перевелись, Хліба всім не стало.
Був і піп у нас колись, Працював, як люди, — Днесь такі перевелись, І їх вже не буде.
Був співак у нас колись, Що співав "Буй-Тура", — Нині в цього, подивись, Банкоагентура.
Твердоруський був колись З чорним піднебінням — Нині смирним став, дивись, Лядським сотворінням.
Народовець, прогресист, З кутасом мав шапку — Нині, смирний канцеліст, Лиже старшим лапку.
Вільнодумець, що робив Богу все об'єкції, Нині смирно йде, ади, В Юр на реколекції.
Боже, що за дивний світ, Що за переверти! Чи сміятись, чи жаліть, Чи просити смерти?..
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Якщо на людину вішати ярлики, шукати у його словах того, чого там немає тільки тому, що він "не товариш" тоді дійсно "дискусія" не має сенсу. Бажаю Вам успіхів у спілкуванні з іншими форумчанами.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (08.04.2015, 17:02) писал:Насправді мова у них іде зовсім про інше
Це я зрозумів.
Старший сержант запаса (08.04.2015, 17:02) писал:Якщо на людину вішати ярлики, шукати у його словах того, чого там немає тільки тому, що він "не товариш" тоді дійсно "дискусія" не має сенсу. Бажаю Вам успіхів у спілкуванні з іншими форумчанами.
адвокат Ульянов (09.04.2015, 12:13) писал:Нижче за росіян опуститись неможливо. Так що запас ще маємо
это вот сюда наверно отнести да?
Yara (09.04.2015, 00:12) писал:Считать себя господствующей нацией,По мнению философа Конфуция, Приводит к о#уенной Деградации На невъ@бенном фоне Эволюции!!!
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
(А.С. Пушкин)