Карліто, вы читать умеете? Или только себя слышите? Еще раз повторяю: посмотрите на дату выхода номера журнала - где тогда была нынешняя незалежна Украина? И где был современный ее герб? А может, вы и не знаете ничего об Украине, которая была до 1991 года, потому что родились позже?
Карліто/ писал:Иван Данко (08.04.2015, 16:05) писал:Карліто, вы читать умеете? Или только себя слышите? Еще раз повторяю: посмотрите на дату выхода номера журнала - где тогда была нынешняя незалежна Украина? И где был современный ее герб? А может, вы и не знаете ничего об Украине, которая была до 1991 года, потому что родились позже? "І те що мали один сенс колись зараз може мати зовсім інший."
А это зависит от развитости воображения у каждого отдельно взятого человека. У некоторых оно воспаленное. А это вам для общего, так сказать, развития (герб и флаг Украинской ССР):
Карліто, я не знаю, який Ви побачили інший сенс, карикатура 1956 року цілком зрозуміла: "український буржуазний націоналіст" пішов служити до світового капіталізму - цілує руки буржую. Де Ви там побачили Україну? Україна - прекрасна жінка. Сьогодні відбувається таке ж саме: замість розбудови власної держави можновладці, які експлуатують високопатріотичні гасла випрошують гроші на Заході, а власний народ обкладають податками. До того ж місцевий капітал ні копійки на розбудову держави не дає.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (08.04.2015, 16:28) писал:Карліто, я не знаю, який Ви побачили інший сенс, карикатура 1956 року цілком зрозуміла: "український буржуазний націоналіст" пішов служити до світового капіталізму - цілує руки буржую. Де Ви там побачили Україну? Україна - прекрасна жінка. Сьогодні відбувається таке ж саме: замість розбудови власної держави можновладці, які експлуатують високопатріотичні гасла випрошують гроші на Заході, а власний народ обкладають податками. До того ж місцевий капітал ні копійки на розбудову держави не дає.
А я не згоден з вашою інтерпретацією.
Иван Данко (08.04.2015, 16:34) писал:Ну почему же? В отношении вас уже знаю.
Який ви спостережлевий та здогадливий. Ваня Данко пишався б вами.
Карліто, з чим саме? Ви вірш Івана Франка поруч з карикатурою читапи?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Карліто, я Вам пораджу, по-товариськи, дві цитати з Ніцше і Пєлєвіна. Напишу їх мовою російською (ліньки перекладати) Кто сражается с чудовищами, тому следует остерегаться, чтобы самому при этом не стать чудовищем. И если ты долго смотришь в бездну, то бездна тоже смотрит в тебя. (Ф.Ніцше) Ты, ...., не ищи во всем символического значения, а то ведь найдешь" (В.Пєлєвін) Я над ними довго медитував. Допомогло.
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр