Зустрів сьогодні одну студентку - перше питання: "Так це тепер завдяки новому закону нам будуть лекції на російській мові читати?" Я був дуже здивований: людина, яка народилася в Незалежній Україні, закінчила українську школу під час президенства Ющенка питає таке. Цікавлюся: "А вам це потрібно?" Відповідь -"Так, адже ми усі думаємо російською, спілкуємося російською вдома та між собою, а українська нам тільки дає можливість отримати освіту". Я, чесно кажучи, був здивований, адже саме на це покоління (народжених після 1991 року) роблять ставку пан Ульянов та інші національно стурбовані пани. А виходить, що й це покоління російськомовних українців не може позбутися своєї рідної мови попри зусилля держави на ментальному рівні. Це покоління уже народжує дітей, яких вони також вчать говорити та думати на російській мові, отже, на мою думку, не така вже й дурниця та передвибірна пустунка цей Закон.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
адвокат Ульянов (20.08.2012, 23:11) писал:Але в цих напрямах ПР і без будь-якого закону перекривала кисень, а ті можновладці, що були до неї були зайняті більше грабуванням країни, ніж її майбутнім
От Вам ця ПР далася! Я кажу: людина народилася, коли ще не було ПР, старші класи закінчили під час президенства Ющенка. І що?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
адвокат Ульянов (20.08.2012, 23:24) писал:Влада до неї готується: до Львова прибула 76 десантна гвардійсько штурмова дивізія ВВС Росії
Некрасиво висмикувати ключове слово з контексту. В оригіналі:
Цитата: 20 августа 2012 года во Львов прибыла делегация 76-й гвардейской десантно-штурмовой дивизии из Пскова
. Як правило-делегація, це 5-10 високих чинів, а як Вас послухати, то російські десантники прибули приборкувати гордих галичан.
адвокат Ульянов (20.08.2012, 23:24) писал:Влада до неї готується: до Львова прибула 76 десантна гвардійсько штурмова дивізія ВВС Росії для " передачі досвіду українським правоохоронцям" Дівізія до цього приймала участь в подавленні демонстрація в прибалтиці, придністровї, Грузі, вірменії, азербайджані. В чечні загинуло 120 її бійців.Є ще ілюзії відносно того, що режим Януковича - це маріонеточна влада?
Так делегация или целый полк? А то есть разночтения- почему-то в русских изданиях -делегация, а украинских -целый полк. Полк целиком -это на учениях может быть. Визиты такими группами не делают.
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
AD (20.08.2012, 23:30) писал:Так делегация или целый полк?
Для нащадків Бандери й Коновальця один москаль-то відділення, два-рота, п'ять-батальйон, а десятеро-то дивізія, яка хоче наплювати в трембіти та порубати смереки.
"У жаху очі великі!"
адвокат Ульянов (20.08.2012, 23:11) писал:... скільки зусилля слід робити в сфері повсякденної комунікації: україномовне телебачення...
Как я уже говорил - это привело к оттоку значительной части русскоязычных зрителей на РОССИЙСКИЕ телеканалы, что гораздо опаснее для Украины, чем русский язык. Т.к. в случае украино-российских конфликтов и торговых войн люди получают только российскую точку зрения на эти события.
Или Вы предлагаете запретить и российские спутниковые телеканалы?
адвокат Ульянов (20.08.2012, 23:11) писал:створення у молоді іміджу мови як модної та такї, що виділяє їх в кращий бік.
Ну по моему это делают уже больше 20 лет. Более того это делают с унижением русского языка.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (20.08.2012, 23:24) писал:Влада до неї готується: до Львова прибула 76 десантна гвардійсько штурмова дивізія ВВС Росії
Вы какую травку курите? Дивизия 6 000 человек, плюс несколько эшелонов техники! Для десантирования с воздуха небходима не одна сотня самолёто-вылетов ИЛ-76! Что, вы всё время брешете?! Как, в рай-то собираетесь попасть?
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
(c)
Старший сержант запаса.
Артур Шопенгауэр
(c)
Старший сержант запаса.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин