а до речі так і було, прі СССР процентів мабуть 70 відсотків, з крем-м'ясо відправляли на Росію, а громадянам оставляли рівно стікі "шоб не здохли" , я наприклад пам'ятаю ще длинючі черги за вареною ковбасою, та "народною" копченою в день поступу товару ---- хоча також пам'ятаю шо люди які челночили в Московію, привозили з відтіля м'ясопродукти Кремясзаводу. І казали шо в Московії майже нема черг. і таке було майже до 1992-1995 потім тросі стало легше. ото я к тому шо мабуть в московіі і був гарний СРСР але тут не дуже подобалось
mangmangakpa, В коммерческих магазинах по 10-12 руб копчёнка до перестройки была свободно. Но всем хотелось за 3-4 руб. Сейчас дело не лучше. Да, полно разной колбасы, но есть её не желательно А часто есть - просто, вредно!. А ту что можно есть - могут позволить себе не многие, примерно, как и тогда из коммисионки.
mangmangakpa (09.06.2014, 14:43) писал:а до речі так і було, прі СССР процентів мабуть 70 відсотків, з крем-м'ясо відправляли на Росію, а громадянам оставляли рівно стікі "шоб не здохли" , я наприклад пам'ятаю ще длинючі черги за вареною ковбасою, та "народною" копченою в день поступу товару ---- хоча також пам'ятаю шо люди які челночили в Московію, привозили з відтіля м'ясопродукти Кремясзаводу. І казали шо в Московії майже нема черг. і таке було майже до 1992-1995 потім тросі стало легше. ото я к тому шо мабуть в московіі і був гарний СРСР але тут не дуже подобалось
Это наверно от хорошего питания, сейча в военкоматах 50-60% призывников с плохим здоровьем.
КрюкOF (09.06.2014, 14:57) писал:Это наверно от хорошего питания, сейча в военкоматах 50-60% призывников с плохим здоровьем
Вы ошибаетесь! С призывниками там положение ещё хуже!
Официально да))))
то людина не думає а каже. я ось дивлюся яка молодь зараз, так не бачу хворих, чахликів, та дурників, всі як на мій погляд, нормальні та здорові, а то що косять від армії багато хто, то вже друге питання може як раз того і косять шо хочуть пиво та ковбасу коштувати, а не перловку з кисляком
адвокат Ульянов (15.10.2014, 12:27) писал:Вы поймите: совок был просто одна смердящая яма с дерьмом. И интеллектуально, и материально. Он был вторичен. Он гнался за Западом. Ужасно ему завидовал и был весь - сплошной комплекс неполноценности.
Добавив к этому националистическую идеологию, запрет российского телевидения и фильмов в прокате, увидим реализацию новой версии совка.
P.S. До вчерашнего факельного шествия даже в совке не могли додуматься.
старейшина
гражданин
(А.С. Пушкин)
гражданин