нижегородец (17.03.2015, 10:11) писал:Как же это соотносится с пятилетним периодом, в течение которого Андрей Бабицкий был главным редактором одной из служб вещания на Радио "Свобода"?
Тогда они могли себе позволить плюндрувати свою репутацию. Теперь на кону целая Украина. Как бы не потерять своё новое приобретение.
адвокат Ульянов (20.04.2015, 12:06) писал:Яценюк сказав, що Україна є країною-переможцем, тобто країною,яка була в складі коаліції. що перемогла нацизм.
Так це і є брехня. Бо країна-переможець була тільки одна - СРСР. Як би Вас зараз не кривило...
"Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны". (с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
Сердж, ви б почитали статистику яка з країн СРСР більш за все понесла жертв. Моя пробабця до останнього надіялася що знайдуть її чоловіка якого зіслали під Сталінград. Мільйони жертв, яких можна було запобігти. Мій другий дідусь дійшов до Берлину. Це для школярів він розказував героїчні історії. А дома бува плакав. Завдяки йому я з дитинства зрозуміла що життя людини найголовніше. Він завжди акцентував що він українець хоча і розмовляв російською. І мені не соромно за своїх дідусів. Нехай буде соромно тим що безкінцево спекулюють на памяті, та тим що роблять грандіозні показушні паради.
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
адвокат Ульянов (20.04.2015, 12:24) писал:Це хай Путіна крутить, бо він вважає трошки не так
Он говорит что Россия все равно бы победила... Но от того что это совместная победа - он не отказывается... так что не понял к чему вы выкладываете данный ролик...
dan-violeta (20.04.2015, 13:00) писал:Сердж, ви б почитали статистику яка з країн СРСР більш за все понесла жертв. Моя пробабця до останнього надіялася що знайдуть її чоловіка якого зіслали під Сталінград. Мільйони жертв, яких можна було запобігти. Мій другий дідусь дійшов до Берлину. Це для школярів він розказував героїчні історії. А дома бува плакав. Завдяки йому я з дитинства зрозуміла що життя людини найголовніше. Він завжди акцентував що він українець хоча і розмовляв російською. І мені не соромно за своїх дідусів. Нехай буде соромно тим що безкінцево спекулюють на памяті, та тим що роблять грандіозні показушні паради.
dan-violeta, знімаю капелюха перед Вашими героїчними предками - без сарказму абсолютно - вічна їм слава! Ну а все інше, що Ви сказали - відверта нісенітниця - про "заслання" під Сталінград і про Парад Перемоги. Вибачте за прямоту.
"Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны". (с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
Сердж, вибачаю Я спеціально не написала хто більше всіх поніс жертв. Тому що жертв було багато і серед казахів, білорусів, українців, грузин та інших народів. Я хотіла сказати Те, що можна було обійтися малими жертвами. Память не може бути показушною, як це відбувалося багато десятків років і відбувається зараз. Та Бог завжди дає людству випробування, щоб вони засвоювали уроки. Німці чомусь засвоїли і будують щасливе майбутнє для своїх дітей і онуків.
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
dan-violeta (20.04.2015, 15:15) писал:Я спеціально не написала хто більше всіх поніс жертв. Тому що жертв було багато і серед казахів, білорусів, українців, грузин та інших народів.
dan-violeta, зрозуміло. З цим згоден на віки віків.
dan-violeta (20.04.2015, 15:15) писал:Я хотіла сказати Те, що можна було обійтися малими жертвами.
А ось на це краще за всіх відповів Шота Руставелі у своєму творі "Витязь в тигровій шкурі" - див. мій підпис. Справа в тому, що Історія не терпить умовного способу. Перемогли так, як перемогли. Іншого просто немає.
dan-violeta (20.04.2015, 15:15) писал:Память не може бути показушною, як це відбувалося багато десятків років і відбувається зараз. Та Бог завжди дає людству випробування, щоб вони засвоювали уроки. Німці чомусь засвоїли і будують щасливе майбутнє для своїх дітей і онуків.
Згоден на рахунок пам'яті. Але Парад Перемоги - це не показуха, а шана і пам'ять у славу героям. Ми теж, як і німці, будуємо майбутнє для своїх дітей і онуків. Але робимо це інакше з тієї простої причини, що ми - не німці. Ми - інші. Не гірше і не краще, просто інші. І ми живемо так, як вміємо і так, як вчили нас наші батьки. Ось і вся відповідь...
гражданин
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
пенсионер
пенсионер
пенсионер