Промо-акции. Выставка

0
Горожане
+ 85
Заслуженный
пенсионер
Белокурая Жози,
писатель,
Sarabi,
Я к сожалению не смогу прийти, так как собираемся в школу, генеральная репетиция линейки- доча участвует, орг.вопросы и т.д., и с д/садик тоже надо посетить, и все в понедельник.)))))) Так что уверена, что вы справитесь, держу за вас кулаки))) Удачи вам всем!
У настоящей любви нет срока годности:-)
Горожане
+ 509
Аксакал
писатель,
Sarabi,
на завтра все остается в силе? Встреча в 10.00?
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
А нам він у скільки казав - не на 10-30 ? Щас дивлюся - добре воно тут збереглося. Машеньку попросив теж піти на зустріч. Будемо колективом умовлять.
Ага 10-30 ,5-й корпус КДПУ
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
писатель,
Я не знаю, кто куда на встречу идет, лично я завтра с утра созваниваюсь С василием Петровичем и договариваюсь про встречу с участием Александра Венеаминовича
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Забаненные
+ 133
Почетный
старейшина

Mashenka писал:и договариваюсь про встречу с участием Александра Венеаминовича

Урину привет ;)
Не существует безвыходных ситуаций, лишних людей, случайных встреч и потерянного времени.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Колхоз - йома йо. Робить би тобі Mashenka не в газеті, а там на фермі бригадиром - свиней та корів доглядать. Принцип був такий - спочатку Уріну слід пояснити що таке ваша організація взагалі.Далі мова про плани організації - що таке аукціон, для чого він, які результати прогнозуються. Як вони на це дивляться - він особисто як голова комісії депутатської ( У нього завтра збори в інституті перед початком навчального року , до речі йтимуть довго). Далі йдемо послідовно. Цю ж тему цього ж тижня піднімаємо з віце-мером Хоменком. Йому надо показати, до речі - видрукувати на кольорову принтері, Уріну теж бажано показати, хоча обидва можуть подивитися в Інеті, що саме буде виставлено на аукціон (До речі тобі завтра надо швидко надрукувати листа з проханням до Василя Хоменка терміново привітати дітей -кременчужан, три чоловіки, які там лікуються з початком навчального року і по можливості подарувати дітям канцелярські приладдя для малювання та письма.) Однозначно , з першого разу тобі позитивну відповідь по аукціону вони не дадуть. Тим більше, що все вирішує мер. Він буде в городі числа 11. Але за цей тиждень всю підготовчу роботу по організації - слід провести . Маю на увазі консультації. Бо коли мер прийматиме рішення по поводу цього благодійного аукціону - проводити чи ні, він консультуватиметься з цими людьми.
Кажи , шо не так ? Де я помиляюся ?
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
По-перше, ти мені сам казав доповитися на зустріч Хоменко-Урін, я і домовилася, тим паче вони вдвох були у "Зоряному".
По-друге, зараз в онковідділенні лукується двое наших дітей. Питання, хто поїде їх вітати?
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Горожане
Блиц-мать

писатель писал:Кажи , шо не так ? Де я помиляюся ?

Я, конечно, извиняюсь, но на этот вопрос ответить не смогу...
Завтра в 10.30 буду возле института.
Белокурая Жози, а тебя жду на остановке "Петровского" в 10.00. Успеем обсудить, что к чему.
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин
Окей, давайте тогда с Хоменко я встречусь позже
Горожане
Блиц-мать
Mashenka, значит, будешь и ты!
Может быть, ещё кто-то захочет присоединиться? А то обещали многие, а как до дела, то типа тишина...
Ну что же, так как от своих слов я не привыкла отказываться, всё, что обещала, выполню.

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте