[NEWS] Суд приостановил лицензию на вещание «ПТК «Визит»

0
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина

писатель (01.11.2012, 12:28) писал:Якщо став наприклад Стасюк поливати брудом Надоша ( як на мене вони двоє одне одного варті) , то погукай того Надошу та скажи йому все в очі.



Так это сам Визит проводил передачи в таком формате, кто мешал им пригласить в студию сразу обоих? А вы таки ответьте: отличаются ли по Вашему "поливания грязью", и "анализ работы предыдущего кандидата"?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:01, 01.11.2012
Ноль там був , а не аналіз. Від кого аналіз ? Це не смішно. Та не Візиту заважав, а хто кандидатам в нардепи заважав провести такий круглий стіл чи дебати ? Я бачив як вони відбувалися на площі, тобто ніяк не відбувалися. Бо і сказати одне одному їм було нічого

Хлопці та дівчата - кажу - це розвод справжній. Лохотрон. І мова вже не про справедливість - в цій справі її нуль, і ніхто цієї справедливості не дотримувався - по відру помоїв виливали на голову і все.

І сам теж вітатися з окремими знайомими перестав. І руки ніколи не подам і сам не протягну. Не подобаються мені люди з посмішками на обличчі, але без совісті за душою
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина
Так пытались же, и про Нептун спросить, и про "общую программу с мером" и т.д., не дали же. Сразу ведущая перебивает и про "поливания грязью" шарманку заводит.
Я не спорю, что какой-то интересной дискуссии представители Шаповала и не предлагали, но какбы им вообще не дали сказать и слова про бывшего депутата.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Блін - таке ще скажу - чи згадав на цих виступах хтось про те , як ми живемо? Чи згадав хтось на цих виступах про людей які тягнуть і ледь зводять з кінці з кінцями? Чи сказав хтось слово за наших пенсіонерів ? А про батьківські внески в школах, а про екс-витрати, а про медицину нашу ?
Про це хоч слово на отих виступах хтось казав ? Та ніхто і ні слова. Тільки помиї відрами і все

Чесно - жалію, що не я єфір вів. Летіли б всі далі ніж бачили - захисники довбані свого бізнесу і більш нічого
Gen
Забаненные
+ 10
Старожил
писатель, Поддерживаю на все 100%...Сейчас все кому не лень прикрываются цензурой.
Я не умею выражать сильных чувств, хотя могу сильно выражаться.
Pak
Горожане
+ 7
Местный
По случайному стечению обстоятельств пропала Лтава в кабельном, утром еще была.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:21, 01.11.2012
Господи та причому там Лтава. Ужас.
Ги згадав - посмішу народ трошки.
"Програма плюс" друкує програму ТБ. Інколи як нам її пришлють, то бачу велика дуже , не влазить - потрібно коротить. Включив комп - корочу. Так, бачу Білорусь ТБ - програма вранці , коли ще всі сплять називається Права людини. Одразу запитання до себе - там права людини есть ? Відповідь - не було і немає. Так в такому випадку для чого ця програма "Про права людини та ще й о 4-00 ранку? Обійдемося без неї - все одно ніяких прав там немає та ще й так рано
Горожане
+ 38
Почетный
старейшина

писатель (01.11.2012, 12:50) писал:Блін - таке ще скажу - чи згадав на цих виступах хтось про те , як ми живемо? Чи згадав хтось на цих виступах про людей які тягнуть і ледь зводять з кінці з кінцями? Чи сказав хтось слово за наших пенсіонерів ? А про батьківські внески в школах, а про екс-витрати, а про медицину нашу ?
Про це хоч слово на отих виступах хтось казав ? Та ніхто і ні слова. Тільки помиї відрами і все



Все верно, так а кто в этом виноват? Посмотрите дебаты в США, там ведущая жестко пресекает разговоры не по теме, и вопросы интересные и важные задает. Сразу видна работа. А тут вы почему-то оцениваете результат, а не причину того, почему к такому результату пришли.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ось причина

Цитата:Товариство - вся справа в законі. Ну немає ніде такого - аби ось вилізли троє, у яких совісті нуль і давай брудом поливати четвертого. Але цей конкурент - як він повинен на все це відповісти ? Взяти й фейс набити?
Загалом там пишуть про європейські підходи то і робить в цьому випадку слід було по європейські. Якщо став наприклад Стасюк поливати брудом Надошу ( як на мене вони двоє одне одного варті) , то погукай того Надошу та скажи йому все в очі.


Ось наслідки

Цитата:а хто кандидатам в нардепи заважав провести такий круглий стіл чи дебати ?

Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (01.11.2012, 13:20) писал:Господи та причому там Лтава. Ужас.


А запрос депутатский по какому поводу? Видимо она ещё раньше из эфира пропала.

Александр, Вы отрицаете, что Визит действовал исключительно в интересах одного из кандидатов?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте