Вопрос юристам или адвокатам

0
Горожане
+ 1
Залетный

ruda98 (09.03.2012, 17:57) писал:

grinbergof (09.03.2012, 17:43) писал:При этом суд обязан


В данном случае суд обязан действовать по закону. А заког гласит, что в члучае смерти лица, которое выдало доверенность, представитель сохраняет свои полномочия по доверенности для ведения неотложных дел или таких действий, невыполнение которых может привести к возникновению убытков. При этом законодательне уточняет, убытков с какой стороны, поэтому можно судить и в ту сторону, и в другую. НО вы имели полное право обжаловать ухвалу суда, почему не сделали этого?
И ещё: grinbergof, невозможно разбирать Ваше дело на форуме, очевидно, что Вам нужна квалифицированная помощь, мой совет, - обратитесь к юристу, Вам тяжело самому вести это дело.



Я подал апеляционую жалобу, просто хотел узнать мнение юриста .
Я обращался в начале к юристам и и за их не професионализма очень много потерял, не хочу бросать тень на всех юристов, возможно мне не везло , не на тех попадал. Дело у меня непростое, требует большого опыта именно в таких делах, но могу сказать что все к кому я обращался включая и таких как Чернявский, Пшеничный говорили одно и тоже, что поезд уже ушёл и шансов почти нет. А если бы я сразу сам начал заниматься , то и сегодня жил бы ещё в доме, ни один адвокат не об*яснил мне , что меня выселяют незаконно . Дело в том, что даже специалистам непросто вести такие дела поскольку в украине очень противоречивое законодательство, пример я привёл выше, и таких моментов у меня очень много и в других делах, поэтому выбор юриста для меня проблема - я не могу доверить полностью ведение дела, от которого зависит очень многое для меня.
Горожане
+ 1
Залетный
grinbergof
00:38, 10.03.2012

адвокат Ульянов (09.03.2012, 19:12) писал:

grinbergof (09.03.2012, 15:57) писал:Врезультаті цих дій мені спричинено значні збитки, які повинен сплатити відділ ДВС.


Якщо ви не оскаржили дії або бездіяльність державого виконавця в 10 денний строк ( зокрема, наприклад, дії державного виконавця з виставлення на публічні торги будинку за наявності у вас іншого рухомого майна або бездіяльність державного виконавця з не встановлення обсягу належного боржнику майна тощо), то шансів стягнути збитки у вас не багато.

grinbergof (09.03.2012, 18:38) писал:се к кому я обращался включая и таких как Чернявский, Пшеничный говорили одно и тоже, что поезд уже ушёл и шансов почти нет. А если бы я сразу сам начал заниматься , то и сегодня жил бы ещё в доме, ни один адвокат не об*яснил мне , что меня выселяют незаконно .


Так, існує такий тип клієнтів, які сами все знають як робити, будь-який крок адвоката піддають сумніву, самі намагаються керувати своєї справою, вважають всіх адвокатів ідіотами, крім самого себе, втручаються в хід дій адвоката, самі його направляють - коли це не приносить результату, то звинувачують в усіх гріхах не себе, а адвоката, який їх послухав і т.п - найнезручніший тип клієнта, з яким досвідчені адвокати воліють просто не звязуватись та полишають його самого розбиратись з його власною проблемою.

Я наприклад, якщо не зміг розглядіти цей тип на етапі укладення договору, ставлю перед таким клієнтом питання руба: або він грає за моїми правилами і не заважає мені, або займається далі своєю справою без мене.

Ваше життя, живіть його як вважаєте за правильне. Головна втіха, якщо програєте свою справу буде в тому, що нікого з адвокатів не доведеться звинувачувати в програші, хоча, здається, Чернявський та Пшеничний вже під роздачу таки потрапили



АЛЕ ЦЕ ФАКТ ВІД ЯКОГО, НЕМОЖЛИВО ВІДМАХНУТИСЬ, НЕ ПОТРІБНО ДАВАТИ ОЦІНКУ НЕ ЗНАЮЧИ ВСІЄЇ СИТУАЦІЇ.
Коли я описував проблему з якою мені довелось зіткнутись, я виходив з того, що не маючи юридичної освіти я змушений був повністю довіритись юристам, які цьому навчались 5-7 років, та сподівався отримати кваліфіковану допомогу, але не тільки не отримав необхідної допомоги, а і втратив дуже багато через їх помилки. Що стосуєтся Чернявського, Пшеничного то коли я звернувся до них , мені вже було з чим порівнювати в першому випадку мені здалося, що на першому місці стоять лише гроші, а в другому йому було не до цього, через брак часу. Але я хотів би звернути увагу не на це, а на те що жоден з юристів, жоден, переглянувши документи , не надав мені жодної правильної та своєчасної відповіді, яка могла би мені допомогти.

Так мені знадобилось багато часу щоб розібратись, я втратив багато часу, но я впевнений , що жодний адвокат ні за які гроші не зробив би стільки, скільки я зробив і продовжую робити і зараз я вільно можу вести діскусію по своїй справі з любим адвокатом і не залежати ні від кого.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

grinbergof (09.03.2012, 22:14) писал: на те що жоден з юристів, жоден, переглянувши документи , не надав мені жодної правильної та своєчасної відповіді, яка могла би мені допомогти


grinbergof (09.03.2012, 22:14) писал:вільно можу вести діскусію по своїй справі з любим адвокатом і не залежати ні від кого


С какой целью тогда здесь задаёте вопросы, если Вы всё знаете лучше адвокатов?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 266
Великий Гуру

grinbergof (09.03.2012, 22:14) писал: зараз я вільно можу вести діскусію по своїй справі з любим адвокатом і не залежати ні від кого.


Извините, но мне так не показалось! Поэтому и написала:

ruda98 (09.03.2012, 17:57) писал:Вам нужна квалифицированная помощь, мой совет, - обратитесь к юристу, Вам тяжело самому вести это дело

Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 1
Залетный
grinbergof
10:39, 10.03.2012

Kanarsky (09.03.2012, 23:17) писал:

grinbergof (09.03.2012, 22:14) писал: на те що жоден з юристів, жоден, переглянувши документи , не надав мені жодної правильної та своєчасної відповіді, яка могла би мені допомогти


grinbergof (09.03.2012, 22:14) писал:вільно можу вести діскусію по своїй справі з любим адвокатом і не залежати ні від кого


С какой целью тогда здесь задаёте вопросы, если Вы всё знаете лучше адвокатов?



Я не утверждал что знаю лучше , чем адвокаты, а лишь писал что в моём случаи мне не помог ни один адвокат к кому я обращался, и это есть факт. Действую по принципу одна голова хорошо, а две лучше и так далее, кроме того никто не застрахован от ошибок , тем более что наши законы и их трактование в суде к этому распологают.
Горожане
+ 3
Командировочный
Шановні, є наступне питання. Вийшло так, що дорослу (за 40 років) доньку знайомої шахраї вмовили / примусили (не знаю подробиць) оформити на себе кредит на 18 000 гривень та віддати їм позичені гроші. В дитинстві жінка отримала тяжку травму головного мозку, тому її здатність оцінювати ситуацію видається дуже сумнівною. На жаль, з певних причин, вона свого часу не пройшла належного обстеження та комісії в медичних установах, отже, довідки про недієздатність, інвалідність в неї немає. Ситуація ускладнюється ще й тим, що вона не знає про шахраїв нічого, окрім імені одного з них і марки автівки, на якій він їздить. Думаю, що вона навіть не знає, в якому кременчуцькому банку їй дали цей кредит, відповідних документів у неї теж немає. Ця жінка прописана в однокімнатній квартирі своєї матері, відповідальним квартиронаймачем також є її мати. Скажать, будь ласка:
1. Що можна (якщо можна) зробити в даній вельми складній ситуації?
2. Чи може банк згодом відібрати квартиру, в якій прописана донька, для погашення боргу?
Буду вдячний за відповідь.
"Ти знаєш, що ти — людина?" В.А. Симоненко
Горожане
+ 266
Великий Гуру

vox stellarum (18.03.2012, 12:21) писал:1. Що можна (якщо можна) зробити в даній вельми складній ситуації?


Мне лично трудно что-либо посоветовать Вам в этой ситуации, - дело сделано. Но попытаться найти тех мошенников можно, хотя бы по номерам машины. Но ведь доказать факт того, что они причастны к этой истории, на мой взгляд, будет невозможно. Но это моё мнение, может кто-то из профессионалов может подсказать выход из сложившейся ситуации.

vox stellarum (18.03.2012, 12:21) писал:2. Чи може банк згодом відібрати квартиру, в якій прописана донька, для погашення боргу?


Всё зависит от того, кому принадлежит квартира, кто является её собственником и как составлен договор кредита.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Я б посовітувався в міліції на рахунок шахрайства. Але все тут залежить від прізвищ
Горожане
+ 3
Командировочный
Дякую всім за поради!
"Ти знаєш, що ти — людина?" В.А. Симоненко
Горожане
0
Проездом
добрый день! я являюсь организатором выставки-ярмарки товаров ручной работы. Подскажите какие документы должны иметь участники( народные мастера) при реализации своей продукции и кто несет ответственность за отсутствие документации у участников ярмарки (организатор или сами участники)?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте