Самый скандальный закон (проект) от ПР

0
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

Старший сержант запаса (18.01.2014, 22:44) писал:За что киевляне должны сказать спасибо евромайдановцам.
1. Теперь нам никогда не продадут симкарту без паспорта. Спасибо вам, Галичане!
2. Выехав на природу с друзьями на пяти авто мы рискуем уплатить штраф около 1000 грн. Спасибо вам Тернопольчане!
3. Опять начнут приходить письма счастья с многотысяными штрафами. Спасибо вам организаторы автомайдана!
4. Выйти под киевсовет покричать в мегафон, что бы напомнить о невыплаченной зарплате будет стоить 15 суток ареста. Спасибо вам, Львовяне!


Старший сержант запаса, расслабтесь
Дело не в Евромайдане. Просто руководство Украины изменило курс от евроинтеграции на вступление в таёжный союз. И если раньше мы "адаптировали" свое законодательство под европейское, то теперь за сутки у нас законы превратились, как в России (экстремизм, собрания, сим-карты и т.д.).
И ПРЕЗИДЕНТ, КАК ВО ВСЕХ СТРАНАХ ТАЁЖНОГО СОЮЗА, У НАС ТЕПЕРЬ БУДЕТ ПОЖИЗНЕННЫМ!

P.S. Я тоже видел прессконференцию, где Колесников божился, что этот закон он уже ТРИ ГОДА как разрабатывал. Так что майдан здесь ни причем.

PP.S А помните, когда лет 5 назад на мои посты о приходе ПР к власти и будущем Украины Вы с сарказмом спрашивали меня "Вы что пророк или мессия?". Сбылось на 100 % !!! И еще сбудется!
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
04:30, 19.01.2014

писатель (18.01.2014, 23:17) писал:закон називається Колісніченко-Олійника


писатель, Ви брехло. Немає такого закону. Є

Цитата:№ 721-VІІ «O внeceнии измeнeний в 3aкoн Укpaины «O cyдoycтpoйcтвe и cтaтyce cyдeй» и пpoцeccyaльныx зaкoнoв o дoпoлнитeльныx мepax зaщиты бeзoпacнocти гpaждaн»;
№ 722-VІІ «O внeceнии измeнeний в нeкoтopыe зaкoнoдaтeльныe aкты Укpaины oтнocитeльнo oтвeтcтвeннocти зa coвepшeниe aдминиcтpaтивныx пpaвoнapyшeний вo вpeмя пpoвeдeния фyтбoльныx мaтчeй»;
№ 723-VІІ «O внeceнии измeнeний в нeкoтopыe зaкoнoдaтeльныe aкты Укpaины oтнocитeльнo oтвeтcтвeннocти зa aдминиcтpaтивныe пpaвoнapyшeния в cфepe oбecпeчeния бeзoпacнocти дopoжнoгo движeния, зaфикcиpoвaнныe в aвтoмaтичecкoм peжимe»;
№ 724-VІІ «O внeceнии измeнeний в Peглaмeнт Bepxoвнoй Paды Укpaины»;
№ 725-VІІ «O внeceнии измeнeний в Угoлoвный пpoцeccyaльный кoдeкc Укpaины oтнocитeльнo зaoчнoгo yгoлoвнoгo пpoизвoдcтвa»
№ 726-VІІ «O внeceнии измeнeния в 3aкoн Укpaины «O бecплaтнoй пpaвoвoй пoмoщи» oб oтcpoчкe вcтyплeния в cилy пoлoжeний пyнктa 6 paздeлa VI «3aключитeльныe и пepexoдныe пoлoжeния»;
№ 727-VІІ «O внeceнии измeнeния в cтaтью 197 Haлoгoвoгo кoдeкca Укpaины oтнocитeльнo ocвoбoждeния oт oблoжeния нaлoгoм нa дoбaвлeннyю cтoимocть oпepaций пo ввoзy нa тaмoжeннyю тeppитopию Укpaины пpиpoднoгo гaзa»;
№ 728-VІІ «O внeceнии измeнeния в cтaтью 297 Угoлoвнoгo кoдeкca Укpaины oтнocитeльнo oтвeтcтвeннocти зa ocквepнeниe или paзpyшeниe пaмятникoв , пocтpoeнныx в пaмять тex, ктo бopoлcя пpoтив нaцизмa в гoды Bтopoй миpoвoй вoйны - coвeтcкиx вoинoв-ocвoбoдитeлeй, yчacтникoв пapтизaнcкoгo движeния, пoдпoльщикoв, жepтв нaциcтcкиx пpecлeдoвaний, a тaкжe вoинoв-интepнaциoнaлиcтoв и миpoтвopцeв»;
№ 729-VІІ «O внeceнии измeнeния в Угoлoвный кoдeкc Укpaины oтнocитeльнo oтвeтcтвeннocти зa oтpицaниe или oпpaвдaниe пpecтyплeний фaшизмa»;
№ 731-VІІ «O внeceнии измeнeний в 3aкoн Укpaины «Oб ycтpaнeнии нeгaтивныx пocлeдcтвий и нeдoпyщeния пpecлeдoвaния и нaкaзaния пo пoвoдy coбытий, кoтopыe имeли мecтo вo вpeмя пpoвeдeния миpныx coбpaний».


Законы хреновые, в САСШ получше будут. Будете пиариться - проведите сначала исследование по аналогам в ЕС и Штатах, потом сравнивать будем

ednik (19.01.2014, 00:42) писал: у нас законы превратились, как в России (экстремизм, собрания, сим-карты и т.д.).


Аналоги по ЕС и США приводить, или дождемся анилитеГи от писателя?
Забаненные
+ 21
Местный
Карліто
11:17, 19.01.2014

Скат (18.01.2014, 14:38) писал:

Карліто (18.01.2014, 10:26) писал:Додам ще: Рибак порушив закон (ФОТО)

Кто-то сомневается в том, что если бы не противодействие оппозиции данные законы приняли бы в строгом соответствии с регламентом и законами?

А раз со стороны оппозиции в ход идет не закон, а "революционная целесообразность", то чего удивлятся что ею начинают пользоваться все стороны конфликта.

То же самое с "автомайдановцами". После их незаконных художеств и наездов (в прямом и переносном смысле) на правоохранителей таким действиям удивляться ИМХО не стоит.


Проблема в том, что "автомайдановцы" своими незаконными хулиганскими выходками подорвал возможность законного противодействия, каким например является "Дорожный контроль", который теперь вполне может попасть под замес.


Їй богу, я знав, що ви так відповісте. Прям аж цікаво стає - не регіонал (???), а манери одни в одни олійник: все перекрутить, перебреше і буде наполягати на правильності процедури не зважаючи на суть події (хто бачив його виступи мусить зрозуміти). У вас явно порушений ланцюг причинно-наслідкових дій: жили собі тихо-мирно (усьо по закону); корупцію побороли; міліція, чиновники, депутати, найчесніші у світі, а тут раз вилазать якість незрозумілі горяни-бандери, якась кульгава опозиція і кричать, що все не так добре, намагаються щось змінити та притягнути владу до відповіді. Де ж таке бачено?!!...
І чомусь скромно оминули тему 23-трирічної директриси філармонії, продажу посад у "хлібних" органах держ. влади та тотальне кумовство. Хоча я знаю щоб ви відповіли - у Європі те саме: збитки від корупції 320 млрд. євро у США ще гірше. Та чомусь забуваєте, що коли в Європі чи США за таке ловлять то садять моментально, а у нас: вкрав велосипед - три роки, вкрав мільйони - депутат/чиновник/"поважна" людина. Пам'ятаю історію коли журналісти в Італії чи Франції піймали міністра на тому що він за дочкою службого автомобіля відправляв щоб забрати зі школи - миттю вилетів з уряду. У нас можна збити пасажирський літак чи врапити ракетою у житловий будинок і залишитись на посаді. Ваша проблема, Скат, у тому, що ви думаєте, що це вас ніколи не зачепить, що всі ці негаразди: бариги, що торгують ширкою по 15 років (ви так легко мусорів виправдали, одразу видно, що не бачили як людина перетворюється на наркомана, а я бачив і нема цьому виправдання), мусори-кати, чиновники-здирники і т.ін. вас ніколи не зачеплять. А бо ж ви член "регіональної еліти" і знаєте, що вас не зачепить.

Щодо Дорожнього Контролю:

Цитата:Глава Дорожного контроля покинул Украину из-за угрозы ареста
Руководитель проекта "Дорожный контроль" Ростислав Шапошников из-за угрозы ареста и опасности для собственной жизни выехал в Польшу и не планирует в ближайшее время возвращаться в Украину. По его словам, он находится в Польше с 11 декабря этого года.

"Арестовали (Андрея) Дзиндзю, (Виктора) Смалия, сказали, что буду третьим. Арестовать меня не успели, потому что выехал", - цитирует Шапошникова УНИАН.

Руководитель "Дорожного контроля" отметил, что не планирует возвращаться в Украину не только из-за угрозы ареста, но и из-за угрозы жизни.

"Если не посадят, то убьют. Были такие прецеденты. В любом случае в Украину нельзя возвращаться", - сказал он. Также активист отметил, что пока не планирует просить политического убежища у польской власти, поскольку, по его данным, он еще не объявлен в международный розыск.

"Думаю, что пока просить не буду, поскольку, по-видимому, меня официально не объявили в розыск. Поэтому нет смысла. Подам просьбу о политическом убежище только в крайнем случае, если пойму, что мне "кранты", - сказал он.

Активист также сообщил, что пока не разработал четкий план дальнейших действий, отметив, что ему в Польше помогает Союз польских журналистов. Шапошников также отметил, что интернет-газета "Дорожный контроль", которая разоблачает злоупотребление Дорожной автоинспекции Украины, продолжит свою работу.

"Часть людей у нас осталась в Украине, в Киеве, и пока будем публиковать информацию об имеющих сейчас место событиях - о ГАИ, и об аресте Дзындзи и Смалия. А дальше будет видно", - сказал он.

Напомним, журналиста и руководителя "Дорожного контроля" по оперативной работе Андрея Дзындзю задержали 1 декабря по подозрению в организации беспорядков на Банковой.

Его адвоката Виктора Смалия задержали 9 декабря по подозрению в покушении на жизнь судьи. Позднее суд арестовал их обоих на 2 месяца.

Подписывайтесь на аккаунт ЛІГАБізнесІнформ в Twitter и Facebook: в одной ленте - все, что стоит знать о политике, экономике, бизнесе и финансах.


Це ще до автомайданів почалось, так що вважати, що з бандитами можна боротись законами які вони самі понаписували!!! простно неможливо!!! І вам це практикуючий адвокат писав, та що з того, ви ж все краще за інших знаєте.

shadow (19.01.2014, 02:33) писал: писатель (18.01.2014, 23:17) писал:закон називається Колісніченко-Олійника


писатель, Ви брехло. Немає такого закону. Є


О це заперечення по-суті! Еталон просто. Назвав як зручно було, чого чіплятись до слів чи від цього зміст "законів" змінюється?
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
shadow, все дело в том, что что "аналогичные" законы в США и ЕС направлены действительно на защиту граждан и борьбу с терроризмом. У нас же, как и в России эти законы имеют главную цель - любым способом удержаться при власти. Им наплевать на то, что народ уже давно не проголосовал бы за них. ВСЁ законодательство наша ПРада подстраивает под себя. Им наплевать даже на своих соратников. Они "кидают" всех. Надо будет, они и о Вас ноги вытрут, и не посмотрят на то, что Вы им так сытно жопу лижете.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

ednik (19.01.2014, 09:24) писал:Им наплевать на то, что народ уже давно не проголосовал бы за них.


Вы так думаете? Через год посмотрим.
All we need is love(c)
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

Карліто (19.01.2014, 09:19) писал:О це заперечення по-суті! Еталон просто. Назвав як зручно було, чого чіплятись до слів чи від цього зміст "законів" змінюється?


Звісно не змінюється.

адвокат Ульянов (19.01.2014, 09:20) писал:Яка реальна мета таких законів, як ви вважаєте?


Так я ж не юрист і не провидець, мабуть частина прийнятих законів для збільшення контролю владою над суспільством

ednik (19.01.2014, 09:24) писал:Надо будет, они и о Вас ноги вытрут, и не посмотрят на то, что Вы им так сытно жопу лижете.


Вы на меня свое жизненное кредо не проецируйте, мне одинаково противны как регионалы, так и оппозиция. Вот, например, Кужель - яркий пример приверженности одной политической силе Голосуйте за нее дальше
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

адвокат Ульянов (19.01.2014, 13:12) писал:Зрозумів. Ви Той-хто-стоїть-в-сторонці-і-всіх критикує.
Бо всі ж такі недосконалі і недовершені, що краще для власної чистоти стояти осторонь та не бруднитися


Чего ж так просто, я натура значительно более многогранная А конструктивная критика всегда способствует самосовершенствованию вменяемого индивидуума.
А что Вы, как юрист, можете сказать по поводу данного пакета законов? По их сути, а не возможному применению. Соответствуют ли они текущей международной практике, или Украина в очередной раз отличилась?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:58, 19.01.2014
Не юрист, але скажу: цей закон обмежує конституційні права громадян,, що суперечить Конституції України. І все
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

Белокурая Жози (18.01.2014, 21:34) писал:У европейських країнах є суди. В нас натомість - телефонне право. Не робіть вигляд, що не розумієте простих речей.

Тролі все розуміють, але "33 копійки" за пост для них більш вагомій аргумент, а ніж прості людські цінності.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

писатель (19.01.2014, 14:57) писал:що суперечить Конституції України. І все


Цитата:Розділ II
ПРАВА, СВОБОДИ ТА ОБОВ'ЯЗКИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА

Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.

Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.

Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Стаття 23. Кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості, якщо при цьому не порушуються права і свободи інших людей, та має обов'язки перед суспільством, в якому забезпечується вільний і всебічний розвиток її особистості.

Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Рівність прав жінки і чоловіка забезпечується: наданням жінкам рівних з чоловіками можливостей у громадсько-політичній і культурній діяльності, у здобутті освіти і професійній підготовці, у праці та винагороді за неї; спеціальними заходами щодо охорони праці і здоров'я жінок, встановленням пенсійних пільг; створенням умов, які дають жінкам можливість поєднувати працю з материнством; правовим захистом, матеріальною і моральною підтримкою материнства і дитинства, включаючи надання оплачуваних відпусток та інших пільг вагітним жінкам і матерям.

{Офіційне тлумачення положення статті 24 див. в Рішенні Конституційного Суду № 9-рп/2012 від 12.04.2012}

Стаття 25. Громадянин України не може бути позбавлений громадянства і права змінити громадянство.

Громадянин України не може бути вигнаний за межі України або виданий іншій державі.

Україна гарантує піклування та захист своїм громадянам, які перебувають за її межами.

Стаття 26. Іноземці та особи без громадянства, що перебувають в Україні на законних підставах, користуються тими самими правами і свободами, а також несуть такі самі обов'язки, як і громадяни України, - за винятками, встановленими Конституцією, законами чи міжнародними договорами України.

Іноземцям та особам без громадянства може бути надано притулок у порядку, встановленому законом.

Стаття 27. Кожна людина має невід'ємне право на життя.

Ніхто не може бути свавільно позбавлений життя. Обов'язок держави - захищати життя людини.

Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань.

Стаття 28. Кожен має право на повагу до його гідності.

Ніхто не може бути підданий катуванню, жорстокому, нелюдському або такому, що принижує його гідність, поводженню чи покаранню.

Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним, науковим чи іншим дослідам.

Стаття 29. Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканність.

Ніхто не може бути заарештований або триматися під вартою інакше як за вмотивованим рішенням суду і тільки на підставах та в порядку, встановлених законом.

У разі нагальної необхідності запобігти злочинові чи його перепинити уповноважені на те законом органи можуть застосувати тримання особи під вартою як тимчасовий запобіжний захід, обґрунтованість якого протягом сімдесяти двох годин має бути перевірена судом. Затримана особа негайно звільняється, якщо протягом сімдесяти двох годин з моменту затримання їй не вручено вмотивованого рішення суду про тримання під вартою.

Кожному заарештованому чи затриманому має бути невідкладно повідомлено про мотиви арешту чи затримання, роз'яснено його права та надано можливість з моменту затримання захищати себе особисто та користуватися правовою допомогою захисника.

Кожний затриманий має право у будь-який час оскаржити в суді своє затримання.

Про арешт або затримання людини має бути негайно повідомлено родичів заарештованого чи затриманого.

Стаття 30. Кожному гарантується недоторканність житла.

Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду.

У невідкладних випадках, пов'язаних із врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину, можливий інший, встановлений законом, порядок проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду і обшуку.

Стаття 31. Кожному гарантується таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції. Винятки можуть бути встановлені лише судом у випадках, передбачених законом, з метою запобігти злочинові чи з'ясувати істину під час розслідування кримінальної справи, якщо іншими способами одержати інформацію неможливо.

Стаття 32. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.

{Офіційне тлумачення положення частини першої статті 32 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}

Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

{Офіційне тлумачення положення частини другої статті 32 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}

Кожний громадянин має право знайомитися в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, установах і організаціях з відомостями про себе, які не є державною або іншою захищеною законом таємницею.

Кожному гарантується судовий захист права спростовувати недостовірну інформацію про себе і членів своєї сім'ї та права вимагати вилучення будь-якої інформації, а також право на відшкодування матеріальної і моральної шкоди, завданої збиранням, зберіганням, використанням та поширенням такої недостовірної інформації.

Стаття 33. Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом.

Громадянин України не може бути позбавлений права в будь-який час повернутися в Україну.

Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.

Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.

{Офіційне тлумачення положення частини другої статті 34 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}

Здійснення цих прав може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя.

{Офіційне тлумачення положення частини третьої статті 34 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}

Стаття 35. Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.

Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку, здоров'я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.

Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа - від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова.

Ніхто не може бути увільнений від своїх обов'язків перед державою або відмовитися від виконання законів за мотивами релігійних переконань. У разі якщо виконання військового обов'язку суперечить релігійним переконанням громадянина, виконання цього обов'язку має бути замінене альтернативною (невійськовою) службою.

Стаття 36. Громадяни України мають право на свободу об'єднання у політичні партії та громадські організації для здійснення і захисту своїх прав і свобод та задоволення політичних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів, за винятком обмежень, встановлених законом в інтересах національної безпеки та громадського порядку, охорони здоров'я населення або захисту прав і свобод інших людей.
Стаття 37. Утворення і діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, на розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення, забороняються.

Політичні партії та громадські організації не можуть мати воєнізованих формувань.

Не допускається створення і діяльність організаційних структур політичних партій в органах виконавчої та судової влади і виконавчих органах місцевого самоврядування, військових формуваннях, а також на державних підприємствах, у навчальних закладах та інших державних установах і організаціях.

Заборона діяльності об'єднань громадян здійснюється лише в судовому порядку.

Стаття 38. Громадяни мають право брати участь в управлінні державними справами, у всеукраїнському та місцевих референдумах, вільно обирати і бути обраними до органів державної влади та органів місцевого самоврядування.
...
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ



— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация