Самый скандальный закон (проект) от ПР

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Там гірше що прийняли закон про клевету. От думаю - написав, що Сергій Гаріфов чиновник виконкому нашого ( у газеті) отримав 4 ділянки землі площею 120 метрів для будівництва гаражів собі та представникам своєї родини. Але це мабуть клевета, бо він собі отримав собі одну ділянку , жінка його -іншу, і кожен з синів - по ділянці. От я і влетів.
Забаненные
0
Почетный
старейшина
писатель, от теперь больше не клевещите :)
Забаненные
+ 21
Местный

Скат (16.01.2014, 14:48) писал:Сейчас известна вся история с ограблением на Майдане волонтеров собирающих деньги на лечение тяжелобольной девушки.


А я вам так скажу - якби Хам не крав гроші і не пригодовував мусорів, плюючи на всіх (50 млн. на онкохворих дітей пам’ятаєте), то, цілком можливо, і збирати гроші по закутках не довелось би.

SIM-картки за паспортами: влада посилила контроль над операторами і клієнтами
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Скат - шукайте ще - там було інше пояснення. По моєму на Лівому Березі.
Але це все таке - товариство проблема друга - трумбець іде. У Канарського сайт не ліцензований. аА закон прийнято, що адвокат написав. Трумбець
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Там не тьільки до речі сайт - не забули , що потрібно йти з паспортом і сімкою та укладати договір ? Там багато чого є

Хлопці - все в бік, все потім - закон йде. Трумбець починається

З паспортом і телефоном до телефонного оператора хто піде ? Я теж піду
Забаненные
+ 21
Местный
Карліто
18:41, 16.01.2014

Цитата:Привіт Білорусь або як змінилось життя після прийнятих сьогодні законів.
January 16th, 13:00
- за рух у колоні більше 5 авто без узгодження з ДАІ - позбавлення прав на строк від 1 до 2 років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого

- 10 діб арешту за проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій біля житла чи іншого володіння осіб

- виправні роботи до 1 року за наклеп у творі, що публічно демонструється, в засобах масової інформації або в мережі Інтернет.

- до 5 років за блокування будівель чи споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, з метою перешкоджання нормальній роботі підприємств, установ, організацій.

- 15 діб арешту або штраф за участь в акціях у масці, шоломі або з використанням інших засобів чи способів маскування, відкритого вогню ..., а також участь у такому заході без дозволу органів внутрішніх справ у форменому одязі, що повторює або схожий на формений одяг працівників правоохоронних органів чи військовослужбовців.

- 15 діб арешту або штраф за встановлення палаток чи звукопопідсилюючої апаратури без дозволу.( дозволу звісно ніхто не даватиме)

- Оператори та провайдери, які здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій у виді надання послуг доступу до мережі Інтернет, зобов’язані протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим Законом отримати відповідну ліцензію або припинити відповідну діяльність. Вони зобов‘язані укладати договори з клієнтами, тобто без паспорта купити SIM-карту стане неможливо.


- У разі відмови особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, від підписання протоколу, цей факт фіксується поясненнями свідків такої відмови (тобто відкритий шлях до фальшування протоколів)

- до 6 місяців за незаконне збирання, зберігання, використання, поширення конфіденційної інформації про працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби, їх близьких родичів чи членів сім’ї, розповсюдження матеріалів або інформації, що носять явно образливий характер та демонструють зухвалу зневагу до працівника правоохоронного органу чи працівника державної виконавчої служби

- до 2-х років за публічне заперечення чи виправдання злочинів фашизму проти людяності, вчинених у роки Другої світової війни, зокрема злочинів, здійснених організацією “Вафен-СС”, підпорядкованими їй структурами, тими, хто боровся проти антигітлерівської коаліції і співробітничали з фашистськими окупантами, а також пропаганда неонацистської ідеології

- штраф від двохсот до вісімсот неоподатковуваних мінімумів за виготовлення, зберігання з метою збуту чи розповсюдження, а також збут чи розповсюдження екстремістських матеріалів, в тому числі через засоби масової інформації, мережу Інтернет, соціальні інтернет-мережі, використання чи демонстрування екстремістських матеріалів перед масовим зібранням людей, в тому числі на зборах, мітингах, вуличних походах, демонстраціях, публічні висловлювання чи заклики екстремістського характеру, а також фінансування зазначених дій або інше сприяння їх організації чи здійсненню, в тому числі шляхом надання інформаційних послуг, грошових коштів, нерухомості, навчальної, поліграфічної чи матеріально-технічної бази, телефонного, факсимільного чи інших видів зв'язку, за відсутності ознак більш тяжкого злочину

- Здійснення релігійною організацією екстремістської діяльності заборонено". ( На їхню думку, мабуть, богослужіння на майдані підпадають під цю категорію або укривання жертв побиття за стінами монастиря)

Визначення екстремізму: під екстремістськими матеріалами слід розуміти призначені для оприлюднення документи на паперових, електронних чи будь-яких інших носіях, що містять інформацію екстремістського характеру, тобто закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність здійснення діяльності щодо планування, організації, підбурювання, підготовки або вчинення дій з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, посягання на територіальну цілісність, недоторканість, суверенітет держави, насильницького захоплення або утримання влади чи владних повноважень, незаконного втручання в діяльність або перешкоджання законній діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, інших суб’єктів владних повноважень, виборчих комісій, громадських об’єднань, їх посадових чи службових осіб, закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність розпалювання соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, здійснення масових заворушень, порушення громадського порядку, хуліганських дій та актів вандалізму з мотивів соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, порушення прав, свобод і законних інтересів осіб, в тому числі пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв людини і громадянина за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками, пропаганду виключності, переваги чи неповноцінності людини (соціальної групи) за ознакою її соціальної, расової, національної, етнічної, мовної, релігійної приналежності або ставлення до релігії."


*Згідно Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" авторства вадіка колєсніченка та Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму. Нагадую, ці "закони" були проголосовані в "ручному режимі".


Грьобані мусори!!!
Я вже так собі думаю (хоча і болісно від цього), якщо донбас так хоче вітю і росію нехай пиз..є у друге з першим для мене це генетичне сміття (електорат ПР) - не брати і не співвітчизники.


писатель (16.01.2014, 16:38) писал:З паспортом і телефоном до телефонного оператора хто піде ? Я теж піду


Закони не мають зворотньої дії, принаймні, у правовій державі.
Горожане
+ 509
Аксакал
Белокурая Жози
18:46, 16.01.2014

Карліто (16.01.2014, 16:40) писал:Привіт Білорусь або як змінилось життя після прийнятих сьогодні законів.


Додам ще..Але попрошу пана Ульянова прокомментувати чи таке дійсно можливо?
Згідно з прийнятим сьогодні в ручному режимі законом суд має право виносити вирок за ВІДСУТНОСТІ обвинуваченого
Це дійсно так? Тобто, зібрались судді уночі, на колінці написали вирок - і привіт?
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Або з паспортом, телефоном до оператора по цензуру. Або на мітинг до кременчужан у суботу
Субота 12-00. Сказати ні новому закону про обмеження прав громадян.

Бо інакше буде заочне засудження фіг знає за що - це теж дозволено новим законом
Горожане
+ 8
Гастарбайтер

писатель (16.01.2014, 17:01) писал:Або на мітинг


Снова митинг...не надоело? Хоть от одного митинга польза была? Ложили они на все митинги вместе взятые. Пока одни устраивали митинги и концерты, другие втихаря писали законы, точно зная, что они будут приняты. И до спины им все. Митингом тут ничего не изменить, неужели до сих непонятно?
Горожане
+ 298
Великий Гуру

Delavar (16.01.2014, 17:27) писал:Снова митинг...не надоело? Хоть от одного митинга польза была? Ложили они на все митинги вместе взятые. Пока одни устраивали митинги и концерты, другие втихаря писали законы, точно зная, что они будут приняты. И до спины им все. Митингом тут ничего не изменить, неужели до сих непонятно?

Более того - благодаря митингам такие законы только и могли пройти.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация