Розумні всі - толку немає. Які думки будуть - що робити? бо житимемо по принипу - більше двох не збираться і поповнюючи рахунок у телефоні - не забудь довідку з місця роботи. Я вже не кажу про дівчат які пишуть за дитячі садки - то взагалі екстремізм з наклепом буде. Але які думки ?
Мирні вже були - дуже до них прислухались? Якщо вже Кличко прямо заявив, що вони (опозиція) не знають, що мали діяти в ситуації, коли ручками приймались ці, так сказати, закони. Бо Калетник якимось дивним чином, минуючи їх блокаду, все-таки просочився до трибунимабуть був у шапці-невидимці. Пропозиції вислухають, в кращому випадку, але зроблять, як завжди по своєму. Те що казав на початку грудня, на початку подій, те і зараз поторю - все, до чого торкається наша опозиція, перетворюється на л....о. Виходячи з того сталося сьогодня в раді - у владі не всі такі барани та даунбаси, якими їх представляють. В когось хватило розуму, хоч і в свій бік, поки люди бігали по вулицям від барикади до барикади без чіткого плану масштабних дій, розробити стратегію, вичекати поки пройде перша хвиля протесту и в потрібний час всі напрацювання провести через ручну раду.
А не мирних не хочу. Бо назавжди запам'ятав те, що в госпіталі в 93-му розповідав товариш, БТР якого підірвався на міні під час миротворчої місії в Югославії.
писатель (16.01.2014, 18:23) писал:Мова там про цензуру - для всіх, а не для мене.
Заканчивайте косить под комсомольца. Мобильных операторов Вы ж приплели? Ссылку хоть бросьте на закон, почитаю, а то Вам веры давно нету, 30% были последней каплей
...а також немає ручних юстиції, МВС, СБУ, армії. І в чому тоді був сенс огород городити? Чи вони зібравшись втрьох думали налякати владу? І влада від одного тільки грозного вигляду цих трьох почне лити сльози, ставити себе в куток та віддавати все, що нечесно заробила та вкрала? Або як приклад: Москаль, Ярема - на язик грамотні, з інформаторами та відданими людьми в лавах МВС, але як їх авторитет, як колишніх керівників МВС, вплинув на нинішніх працівників МВС? Аж ніяк. Чи хоч один з них вийшов до шеренг беркуту та ВВ? Теж ні (я не чув принаймі). То про що може йти мова? Опозиція така опозиція))
Зачекайте, це ж ще не все. Ці законопроекти законами не стали, немає на то поки ще волі президента А тут можливі два сценарії: чи розіграють сцену "поганий поліцейський-добрий поліцейський", прийде Янукович "и всех спасет", накладе вето и оппа буде йому цілувати чоботи за його панську ласку. Чи буде сценарій "проблемы индейцев шерифа не ** Ще, правда, може бути третій сценарій....
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
гражданин
гражданин