Цитата:А теперь всех кандидатов можно посмотреть по телеку на теледебатах. Уже были Костенко-Тигипко, Гриценко с кем-то не помню с кем, потому что первый раз видела.
Мне тоже нравится смотреть на теледебаты, потому что не шаблонно, ответы и вопросы реальные, а не заученные речёвки от пиарщиков.
Уважно слідкую за теледебатами, у Костенка і Тігіпка зацікавила тема енергозбереження в Донецькій області. В результаті чого комунальні платежі знизились майже в 2 рази.
Повезло жителям там. Шкода, що Костенко з його однодумцями не провів цей експеримент в нас у Львівській області. Зекономила би на квартплаті і купила би собі щось гарне.
Ilana писал:Повезло жителям там. Шкода, що Костенко з його однодумцями не провів цей експеримент в нас у Львівській області. Зекономила би на квартплаті і купила би собі щось гарне.
Так, оскільки експеремент успішний, значить будуть впроаджувати й надалі, можливо Львівська область наступна? :)
Наталі ! А якщо після 17 числа про нас (народ) взагалі забудуть? І Костенко з компанією до нас не доїде? В нас зараз воду дали цілодобово, ось я і думаю, невже зранку 18-го я вікручу кран і її вже не буде.
Цитата:Повезло жителям там. Шкода, що Костенко з його однодумцями не провів цей експеримент в нас у Львівській області. Зекономила би на квартплаті і купила би собі щось гарне.
А я сейчас в Киеве живу, наш Черновецкий тоже такого эксперимента не оценит, ему лишь бы на людях наживаться
Ilana писал:Наталі ! А якщо після 17 числа про нас (народ) взагалі забудуть? І Костенко з компанією до нас не доїде? В нас зараз воду дали цілодобово, ось я і думаю, невже зранку 18-го я вікручу кран і її вже не буде.
Ilana писал:А якщо після 17 числа про нас (народ) взагалі забудуть? І Костенко з компанією до нас не доїде? В нас зараз воду дали цілодобово, ось я і думаю, невже зранку 18-го я вікручу кран і її вже не буде. gsigh
Я именно поэтому хочу на этой недели купить масляной обогреватель, а то без воды горячей в кране ещё можно прожить, лишь бы холодная была, а вот без горячих батарей, да ещё с маленьким ребёнком...